Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.012.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
7kunac kaže...

Što mislite o Prestigiu PAP5000?Jel vrijedi tih 1800kn?

Bolje uzmi PAP4500, 5000 je malo jeftiniji, ali dosta lošiji(ima singe core CPU, 4500 ima dual, ima veći ekran ali s manjom rezolucijom; 800*480 na 5", fuj)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
7kunac kaže...

Što mislite o Prestigiu PAP5000?Jel vrijedi tih 1800kn?

na njuskalu imas nove xperie s za 2200...na bacaj lovu na prestigio...

15 godina
Kolika je realna cijena s2 i note1?
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Kolika je realna cijena s2 i note1?

s2 max 1700, note max 1900

13 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Vidim da neki pojedinci se ne slazu sa mojom prethodnom porukom...neka mi onda ovdje obrazloze zasto se ne slazu...ja sam samo pokusao covjeku reci da ne kupuje neki lijevi prestigio...iskreno, osim toga sto je dualsim, ne vidim gdje bi se taj prestigio mogao uopce spominjati u istoj recenici sa xperiom s, sgs2 i sl...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HTC 8s ili s3 mini?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako namjeravam kupiti sony xperiau z pa me zamnima dali vrijedi te pare?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nisde098 kaže...

Ovako namjeravam kupiti sony xperiau z pa me zamnima dali vrijedi te pare?

Apsolutno,meni najbolji mob,vodootporan ma sve zivo ima samo koliko ce kostat :X

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
protjeran
Staedtler kaže...

HTC 8s ili s3 mini?

ne znam dali si vec imao win phone...ako nisi, bit ce ti jako cudno u pocetku...hardware je bolji na galaxyu, iako je to na htcu kompenzirano fluidnijim sustavom...ako ces gledati materijale onda je htc bolji, iako se puno ljudi zali da im se ljusti ona guma na straznjem dijelu mobitela. Sada cu ti ubaciti jedan prijedlog ne potpuno objektivan posto mi je to najdraza firma...kako ti se cini Xperia P?

14 godina
neaktivan

nisam imao win phone, al sam se koristio njime i cak mi se svida. Mislim da cu zbog kolicine aplikacija rade uzeti s3 mini. Xperiu P sam razmisljao uzeti, al  me razocarala baterija.

14 godina
neaktivan

Pozdrav evo jedno pitanje možda se čini glupo ali dali vrijedi mijenajati Nokiu X6 16GB za Samsung galaxy mini 2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudovi šta je bolje? PAP4500 ima bolje specifikacije i skuplji je,a PAP5000 je malo lošiji i ima 5'' ekran :/

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
7kunac kaže...

Ljudovi šta je bolje? PAP4500 ima bolje specifikacije i skuplji je,a PAP5000 je malo lošiji i ima 5'' ekran :/

4500 puno bolji

bolji ekran

gorilla glass

2x CPU

bolja kamera

itd

14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

ne znam dali si vec imao win phone...ako nisi, bit ce ti jako cudno u pocetku...hardware je bolji na galaxyu, iako je to na htcu kompenzirano fluidnijim sustavom...ako ces gledati materijale onda je htc bolji, iako se puno ljudi zali da im se ljusti ona guma na straznjem dijelu mobitela. Sada cu ti ubaciti jedan prijedlog ne potpuno objektivan posto mi je to najdraza firma...kako ti se cini Xperia P?

Da sa onih 512MB RAMA i 4GB interne i nemogućnošću instalacije aplikacija na sd.. Sustav je fluidan, al ništa fluidniji od jelly beana na  sgs3 miniu. Definitivno sgs3 mini. 8X je već druga priča.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
protjeran
cecenac kaže...
Matijasever kaže...

Da sa onih 512MB RAMA i 4GB interne i nemogućnošću instalacije aplikacija na sd.. Sustav je fluidan, al ništa fluidniji od jelly beana na  sgs3 miniu. Definitivno sgs3 mini. 8X je već druga priča.

ma kazem...slabiji je ali win trazi manje resursa od androida, tako da su tu negdje...ali i ja svakako preferiram s3 mini...

14 godina

Koji smartphone do 2700kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Oglasnik? Galaxy s3

De gustibus non est disputandum.
14 godina
mario1990 kaže...
gamer34 kaže...

Oglasnik? Galaxy s3

Osim s3 posto je trenutno precijenjen s obzirom da izlazi s4 a s3 i dalje oko 2800kn

15 godina
neaktivan

Imaš one x

15 godina
neaktivan

Ekipa pozdrav! Ima li netko od vas Lumiu 800 da mi nabaci koji komentar? Vidim po njuškalu da se mobitel kreće po cijeni od 1800 kn pa me zanima isplati li se za te novce.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne isplati se, zato što htc 8s dobiješ već od 1200 kn:

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=htc+8s&sort=cheap&page=2

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=htc+8s&sort=cheap&page=2

Iz mojeg iskustva, bjezi sto dalje od HTC 8s i 8x! Meni se, kao i mnogim korisnicima 8s i 8x na internetu poceo guliti gumeni sloj sa plastike i sto je najbolje, to je tvornicka greska rekli su mi u servisu da su se mnogi ljudi zalili. Samo sto je jos problem kod mene, kada sam ga predao u tele2 poslovnicu jer ga oni salju u servis, sada su ga izgubili i prave se glupi. Sada cekam da vidim hoce li ga pronaci...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
Jesu litKarlovac_047 kaže...
mario1990 kaže...

Iz mojeg iskustva, bjezi sto dalje od HTC 8s i 8x! Meni se, kao i mnogim korisnicima 8s i 8x na internetu poceo guliti gumeni sloj sa plastike i sto je najbolje, to je tvornicka greska rekli su mi u servisu da su se mnogi ljudi zalili. Samo sto je jos problem kod mene, kada sam ga predao u tele2 poslovnicu jer ga oni salju u servis, sada su ga izgubili i prave se glupi. Sada cekam da vidim hoce li ga pronaci...

Jesu   li  to  oni  iz  poslovnice  kod  kružnog  toka  možda?!?!

Što je ono ekipa snova, pravi dream team!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

I ja sam čuo to za HTC, čak i za neke druge modele, tako da ništa od toga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planiram uzeti Huawei G300, preko pretplate ga mogu uzeti za cca 600 kn.

Jel netko zna nesto o mobitelu? koje su vase preporuke...

Molim da se jave samo oni koji znaju nesto o mobitelu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

Planiram uzeti Huawei G300, preko pretplate ga mogu uzeti za cca 600 kn.

Najbolji low end smartphone. Malo bolji od zte blade 3. Ima bljeskalicu, i bolji ekran od zte-a. Minusi su što nije dual core, nema gorila staklo i malo rama. Ostalo je sve super.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan

Bok.

Trebao bih jedan vaš savjet.

Želim starom kupiti mobitel, pošto je on meni dao svoj.

E sad, mobitel mora biti smartphone, oko 4" i da nije kompliciran. iOS ispada iz igre jer mi je preskup.

Android neka bude više uzet sa rezervom, najviše me zanima Windows Phone 8 sustav.

WP8 mi se čini dovoljno jednostavan, fluidan i relativno mlad sustav, pred kojeg tek dolazi dobra budućnost.

Cijena mobitela bi trebala biti do 1400kn (u "Extra Total S+" tarifi od T-Mobilea). Ono što me zanima najviše su one dvije Nokia Lumia što dolaze.

Znači Lumia 520 i 720. Koliko su to dobri mobiteli? Moj stari sigurno neće raditi kirurške zahvate s mobitelom, stavljati custom romove,

i neznam šta. Treba mu za zvati, slati poruke, surfati, raditi donekle kvalitetne slike (dosta putuje, pa da ne vuče fotić uvijek sa sobom),

video pozive (skype uglavnom), muziku i još pokoje tako osnovne stvari.

Ima li ovdje netko da ima WP8 da mi kaže svoje iskustvo sa tim sustavom i koliko je zadovoljan. Koliko su općenito korisnici zadovoljni sa WP8 i

isplati li se on uzeti uzeti pored velikog izbora raznih androida?

Ako može malo detaljniji odgovor, jer stvarno ne želim fulati s odabirom, treba sve dobro odvagati.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 14:39 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam HTC 8S,i prezadovoljan sam. Mobitel je fluidan,ne šteka uopšte, ima dobru kameru,uglavnom sve 5. I nemam nikakve probleme kao šta imaju neki (npr. guljenje plastike s stražnjeg djela)

12 godina
neaktivan

Treba mi savet za kupovinu mobilnog uredjaja.

Cena mi nije bitna bitno mi je da je uredjaj sto bolji (sto bolje karakteristike i konfiguraciju)

HTC One X , HTC One XL ili HTC Sensation XL ...

Unapred zahvalan an savetu...

Marepn92
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKO21101992 kaže...

Treba mi savet za kupovinu mobilnog uredjaja.

Cena mi nije bitna bitno mi je da je uredjaj sto bolji (sto bolje karakteristike i konfiguraciju)

HTC One X , HTC One XL ili HTC Sensation XL ...

Unapred zahvalan an savetu...

Od ta 3 One X

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice