Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.020
|
čitano: 12.489.440
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

koji izabrati, sony xperia s ili galaxy s2? ili nešto drugo? naravno u tom cjenovnom rangu(mislim nabavljat preko njuskala ili tu na oglasniku)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bozhan kaže...

koji izabrati, sony xperia s ili galaxy s2? ili nešto drugo? naravno u tom cjenovnom rangu(mislim nabavljat preko njuskala ili tu na oglasniku)

Xperia S na papiru bolja. Ja bi osobno uzeo galaxy s2 zbog ogromne xda podrske, al ako ces instalirat samo stock update-ove, xperia S is the way to go!

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
neaktivan
bozhan kaže...

LG optimus x4 HD? U cijenovnom rangu s xperiom s,  ima nVidijin 4ero jezgreni čip?

13 godina
neaktivan
bozhan kaže...

http://www.compare-cellphones.org/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-Galaxy-S-II ja bi iso na xperiu zbog ekrana,sve ostalo je dosta slično.

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
neaktivan

Trebam info i sugestiju. 
  Note1 ili Galaxy S3. 
Oba nova zapakirana, razlika je 200kn u korist Note-a. Dakle S3 Je 200kn skuplja investicija.

Koji? I zašto?

Ako čemo čisto o dizajnu, Note mi je ljepši, makar je veći i nezgrapniji, al to mi nema veze. S3 Harverski jači i noviji, ali mi djeluje izduženo usko i preplastično krhko.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo meni treba savijet opet se dvoumim između dva mobitela 

Sada se radi o dvijema xperiama, Xperia U i Xperia Miro

Što mislite koji uzet? Koji je bolji?  

Za sad nisam upoznat sa njihovim manama, ali obadva uređaja sam držao u ruci, i dalje sam neodlučan 

:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bezecinho kaže...

Trebam info i sugestiju. 
  Note1 ili Galaxy S3. 
Oba nova zapakirana, razlika je 200kn u korist Note-a. Dakle S3 Je 200kn skuplja investicija.

Koji? I zašto?

Ako čemo čisto o dizajnu, Note mi je ljepši, makar je veći i nezgrapniji, al to mi nema veze. S3 Harverski jači i noviji, ali mi djeluje izduženo usko i preplastično krhko.

Ne znam zašto uopće razmišljati, S3 je za klasu bolji mobitel, bez obzira na to što djeluje krhko. Nakon nekoliko dana korištenja ćeš se naviknuti. Meni se isto tako na prvu ruku činio, ali kasnije mi je dizajn bio fantastičan. 

Why so serious?
14 godina
Cordas kaže...
Bezecinho kaže...

Trebam info i sugestiju. 
  Note1 ili Galaxy S3. 

Koji? I zašto?

Ne znam zašto uopće razmišljati, S3 je za klasu bolji mobitel, bez obzira na to što djeluje krhko. Nakon nekoliko dana korištenja ćeš se naviknuti. Meni se isto tako na prvu ruku činio, ali kasnije mi je dizajn bio fantastičan. 

U biti citiram kolegu Bezecinho-a a nadovezujem se na dojmove kolege Cordas-a, pa daklem;

Ako ćemo gledati na dizajn, isključivo SGS II od ta dva, makar, ja bih i opet SGN II, ali to je moj i samo moj subjektivan dojam akoji ću argumentirati kasnije!

Ako ćemo gledati na funkcionalonost, isključivo SGN, obzirom ipak ima više mogućnosti gro od SGS III uz S-Pen istina prve generacije, ali faktor WOW je veći!

A sada moje argumentiranje, obzirom sam do prije nekih 40-tak dana posjedovao HTC DHD, i bio više nego vrlo zadovoljan alu kućištem tog i takvog moba, a malo skeptično pogledavao baš vis a vi "plastičnog" kućišta SGS III, i lagano se neutralno držao postrani. No, onda sam ostao tragično bez mog moba i ( istina, i dosta ranije sam odlučio da je moj next must have mob SGN II, bez obzira na sve ) i morao sam malo ranije kupiti novi mob, i da budem iskren, jasan do bola, tako sam se lako privikao na sve od moba, od težine, dimenzija u xy i z os, a uz uvijek alarm činjenicu da ga NE DRŽIM U NIKAKVOJ FUTROLI, jer sam uvjeren da samo tako kvalitetno mob držim u ruci, mogu hladno reći da pazim na njega 250% i razmišljam dooobro o onome što ću učiniti, da ne učinim neki nagli nepromišljeni potez, pokret!

Da ne spominjem svakodnevnu, tijekom dana a barem pet puta od prijatelja provokaciju, "imaš li dozvolu za držanje i nošenje" ili nešto u stilu, "još samo fali tipkovnica i 2.1 zvučni sustav", što reći, primjete vas gdje god da se pojavite, i lagano sline za vašim gadgetom, a vi tako slatko guštate na to {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
bozhan kaže...

koji izabrati, sony xperia s ili galaxy s2? 

Uzmi xperiu.

PowerRi kaže...

Sada se radi o dvijema xperiama, Xperia U i Xperia Miro

Što mislite koji uzet? Koji je bolji?  

Xperia u, bolji izbor po svemu: rezolucija, ppi, cpu, gpu. Jedino ima manje memorije.

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 22:13 (mario1990).
12 godina
neaktivan

IMAM U PONUDI SAMSUNG GALAXY ACE I LG OPTIMUS 2X...

STA VI MISLITE KOJI JE BOLJI...

HVALA UNAPRIJED

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi kakav je mobitel tele2fon v2 za sve mobitele do 600kn u tele2

KJV
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ljudi neznam koji mob da izaberem,do 3000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amabrate kaže...

2X

ogi219 kaže...

Ljudi kakav je mobitel tele2fon v2 za sve mobitele do 600kn u tele2

Za tu cijenu vidim i nema ništa bolje kod njih.

Filip100able kaže...

Ljudi neznam koji mob da izaberem,do 3000kn

Samsung galaxy s3. (oglasnik naravno)

13 godina
neaktivan
amabrate kaže...

HVALA UNAPRIJED

lg je MILJAMA ispred acea......nemas sta birat,lg je 2x bolji :)

A.X.E. The AwEsoMenESs
16 godina
Plaut-Škrtac cijela lektira na internetu?
amabrate kaže...

HVALA UNAPRIJED

Galaxya, LG je na papiru nemjerljivo bolji, ali kao telefon je katstrofa. Svakih par sati gubi signal i to traje sve dok se mob ne reboota, a niti jedan ROM i kombinacija basebanda ne pomaze. Imaju ga tata i stric, oba s istom greskom iako su kupljeni s razmakom od nekoliko mjeseci tako da sigurno nisu ista serija.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
moj frend ima taj lg i nema te probleme
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pozdrav, zanima me koji mobitel odabrati izmedu Prestigio 4300 i Huawei Ascend G300?

vazno mi je da moze pokrenuti unity3d engine (primjer su Dead Trigger, Shadowgun... http://unity3d.com/gallery/made-with-unity/game-list pa android {#}) kao prvo a nakon toga trajanje baterije, kvaliteta ekrana... pa ako netko nekim cudom ima iskustva s oba pa da ih moze usporediti {#}

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi kakav vam je tele2fon v2 za 600kn?

KJV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ogi219 kaže...

evo ti recenzije

http://tele2fon.mobil.hr/V1

http://mob.hr/recenzija-tele2fon-v1/

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
ogi219 kaže...

evo ti recenzije

http://tele2fon.mobil.hr/V1

http://mob.hr/recenzija-tele2fon-v1/

V2!

KJV
16 godina
neaktivan
CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidio to, daj ima li neki video il neko ko ima ovi mob

KJV
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

a jel može bolje novi samsung galaxy s3 mini

15 godina
neaktivan
Filip100able kaže...

a jel može bolje novi samsung galaxy s3 mini

Ne, nađeš i novi galaxy s3 zapakiran za 2900 kn.

13 godina
neaktivan
MetalFreak kaže...

pozdrav, zanima me koji mobitel odabrati izmedu Prestigio 4300 i Huawei Ascend G300?

vazno mi je da moze pokrenuti unity3d engine (primjer su Dead Trigger, Shadowgun... http://unity3d.com/gallery/made-with-unity/game-list pa android {#}) kao prvo a nakon toga trajanje baterije, kvaliteta ekrana... pa ako netko nekim cudom ima iskustva s oba pa da ih moze usporediti {#}

hvala

Prestigio,zato sto ima GPU bolji od adrena 205 (power SGX540) i ima dual-sim podrsku.Huawei je tanji i bolje izgleda,ima zastitu ekrana,prestigio ima veci ekran itd.

A.X.E. The AwEsoMenESs
17 godina

Znači prema svima vama su Xperia P (kao neka srednja klasa) i xperia S (u težoj kategoriji) neki best buy ili se treba pogledati i još neki mob?

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
15 godina
neaktivan

Samo da napisem da je frend uzo ONE X, hvala svima koji su glasali u anketi i napisali svoja misljenja.

Prvi dojmovi su mu za sad odlicni, vidjet cemo kasnije   {#}

http://hrpirates.wordpress.com/

0 0 hvala 0
17 godina

joj ja cu poludit s tcentrima. Vec dva je*ena tjedna hodam po novi mobitel u Zabok. Najprije po nexusa, pa ga vise nemaju, pa po S2 ni njega vise nemaju, pa po one s, pa naravno i nega vise nemaju. I da bi sad nakraju ispalo Iphone 4s, ali zamislite sta!!! Ni njega vise nemaju....

Kao trebao doci prosli cetvrtak, pa onda u subotu i nista. Je*emu mater i tcomu i tmobileu!

Kaj sad napraviti? Ocu uzeti pretplatu, dosta mi bonova. Mobitel mi je na samrti (x10), gubi signal, resetirava se, baterija ak traje 4 sata...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

joj ja cu poludit s tcentrima. Vec dva je*ena tjedna hodam po novi mobitel u Zabok. Najprije po nexusa, pa ga vise nemaju, pa po S2 ni njega vise nemaju, pa po one s, pa naravno i nega vise nemaju. I da bi sad nakraju ispalo Iphone 4s, ali zamislite sta!!! Ni njega vise nemaju....

Kao trebao doci prosli cetvrtak, pa onda u subotu i nista. Je*emu mater i tcomu i tmobileu!

Kaj sad napraviti? Ocu uzeti pretplatu, dosta mi bonova. Mobitel mi je na samrti (x10), gubi signal, resetirava se, baterija ak traje 4 sata...

Tako sam se i ja za svoj nacekao preko 2 tjedna da mi dode,da bi na kraju morao ic sam u grad trazit gdje ga ima.Samo ja sam trazio u tele2.

Tako da suosjecam

Samo budale čitaju potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 23:24 (Peroman).
17 godina

pa nije da mi se tesko odluciti. nije uvjet marka telefona ili vrsta os-a. vec mi je bitno da je uređaj fluidan.

e i mislim da je sramota da kad dođes u neki t centar da ti stave na stol samo dva smartphona i to dva slicna (lumia i 8x)a ne webu i izlogu ih ima more, pa ti sad biraj. mislim to je stvarno sramota. oces se obvezati na 24mjeseca po 150kn tarifa + 1k-2k kn za mob i onda ti tak pokazu dva moba i zavlace te tjednima spikom : gospodin u cetvrtak nam stize "roba". u cetvrtak: doslo je do komplikacija u subotu navratite. Dođem u subotu nista. Mislim ono, bezveze dolazim, jest da mi je u blizini fax pa mi je usput ali opet trosim svoje vrijeme i vec sam sebi dosadan dolaziti i moliti da mi prodaju telefon.

Nek idu k vragu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 23:46 (Lord_Marko).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice