Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.517.070
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
domac5 kaže...
rfbios kaže...
AxeAwesome kaže...

ZTE je 4. po prodaji mobitela!Ako ti to ništa ne znači......

Naravno da znači..samo ja nikog nepoznam da je njega kupio,a miru je kupilo bar 10 meni poznatih osoba.

A to mi nešto više znači.....

domac5

držao sam,neznam zašto bi bila greška.

po specifikacijama zte je nešto bolji,priznajem,ali odlučio sam se za miru

jesi ti vidio ekran kod mire i kod zte-a? kod mire se vidi da je los zbog male rezolucije vide se pikseli dok kod zte treba malo bolje otvorit oci da bi vidio piksele...naravno zte ima bolji hardver...

a kaj se furas na druge? kaj nebi bas ti trebo imat nesto drukcije(u ovom slucaju i bolje) pa da malo drugima zamazes oci i pokazes im kako marka sony ima vaznost ko 10 lipa na cesti

fakEEE kaže...
domac5 kaže...
rfbios kaže...

zte je inace dobra marka

Cega ? Plasticnih posuda za salatu ?

ne nego plasticnih posuda s kojima ides na internet i razgovaras...neki to zovu smartphone...iako zte nadmasuje xperiu miro, zte ne valja jer na njemu ne pise sony nego neki tamo zte za koji niko nije cuo...ccc kakvo vam je to razmisljanje u doba krize {#}

nit se slažem sa fakEEE-om,nit sa tobom

165:233

bolje je,ali da je miro toliko loš,nebih rekao.

da se vide pikseli nebi ga nitko ni kupio,kome treba krš.

Ne furam se na druge,baš naprotiv.

Ali jednostavno,neću ZTE,neviđa mi se,ružan mi je,da je jeftiniji 150,200 kn još bi i razmislio.

To je moje osobno mišljenje,ako se nekome nesviđa,heh pa to je također njegovo mišljenje.

Nepatim od marki,ali vidim da neke osobe strašno pate.

Ne u smislu da moraju imati Nike,Iphone ili Razer,već u smislu da ga nemogu imati pa u tom slučaju nešto što nosi takvo ime i nevalja.

Nema smisla dalje raspravljati...ovo je tema za "pomoć pri odabiru mobitela" a ne za osobne prepirke.

Kupujem miru jer ja to želim,hoću gledati u njegov jadni ekran sa Scratch-resistant glass i 16M colors i plakati što nisam uzeo ZTE,točka

il si bos,il si hadžija
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

jel može pros i cons za zte blade 3? zaš se izplati uzet i zaš ne

i am the kid your parents warned you about

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

jel može pros i cons za zte blade 3? zaš se izplati uzet i zaš ne

Pros: 4'' ekran, 1ghz snapdragon cpu, 512mb ram, pristupačna cjena
Cons: Relativno nepoznati kod nas, i to je to.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan

Jel ima prednju kameru blade?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 21:44 (Peroman).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Nema, a nema ni bljeskavicu, što sam zaboravio navesti.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Peroman kaže...

Nema, a nema ni bljeskavicu, što sam zaboravio navesti.

Ma znam za bljeskalicu,ali to mi ne smeta toliko.Ne mislim sad snimat filmove s njim

13 godina
neaktivan

ma dobro meni bljeskalica i prednja kam nisu tolko bitne, al neznam jel imaš mob, jel šreka jako, i da ako ga neko ima može iskustva

e i da , jel ima dvojezgreni proc, nema, vidio sam po jutubu da neki pišu da ima dvojezgrni proc, makar ja nevjerujem u to

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:01 (nicknamex).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

ma dobro meni bljeskalica i prednja kam nisu tolko bitne, al neznam jel imaš mob, jel šreka jako, i da ako ga neko ima može iskustva

e i da , jel ima dvojezgreni proc, nema, vidio sam po jutubu da neki pišu da ima dvojezgrni proc, makar ja nevjerujem u to

Dobivam ga sutra ili pon pa ti kazem sve sto te zanima

13 godina
neaktivan
Peroman kaže...
nicknamex kaže...

može, super fala

15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...
Peroman kaže...
nicknamex kaže...

može, super fala

jednojezgreni procesor ima,provjereno

il si bos,il si hadžija
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Zamolio bi vas da mi date savjet oko kupnje mobitela. Dilema je između samsung galaxy s2 i htc one s. Ako ste vec odabrali jedan od ta dva zamolio bi vas da napisete i zasto.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
blastoise kaže...

Pozdrav,

Zamolio bi vas da mi date savjet oko kupnje mobitela. Dilema je između samsung galaxy s2 i htc one s. Ako ste vec odabrali jedan od ta dva zamolio bi vas da napisete i zasto.

Hvala

ja bi uzeo One S. Noviji uređaj, veća rezolucija prikaza, i nešto malo je i brži (viši takt procesora i malo bolji GPU).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:41 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

OneS definitivno. 

+ Kvalitetnije kućište, bolji ekran, bolja baterija, noviji uređaj

- nema microSD 

S II sam imao, majka trenutno ima One S i to je nebo zemlja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Pozdrav,da li ima koji android smartphone do 1000kn koji bi mogao pokrenut gta vice city?hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Pozdrav,da li ima koji android smartphone do 1000kn koji bi mogao pokrenut gta vice city?hvala unaprijed

Pogledaj si ZTE Blade III, nisam još isprobao al ću uskoro skinut

13 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
trolljegeren kaže...

mislis da on moze?

gdje ga ima kupiti kod nas?hvala

13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
Luxy2501 kaže...
trolljegeren kaže...

mislis da on moze?

gdje ga ima kupiti kod nas?hvala

tele2 i 945 kn na bonove je

13 godina
neaktivan

Hvala,a da li bi ovaj mogao igre pokrenut tipa gta 3,gangstar rio city of saints itd?

http://www.prestigio.com/products/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_4040_DUO

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Hvala,a da li bi ovaj mogao igre pokrenut tipa gta 3,gangstar rio city of saints itd?

stvarno neznam, nezanim me taj mob baš nešto previše pa ga nisam ni iztraživo previše, al pogledaj na jutubu možda neko ima gaming review, do kolko bi para mob uzel

13 godina
neaktivan
nicknamex kaže...
trolljegeren kaže...

stvarno neznam, nezanim me taj mob baš nešto previše pa ga nisam ni iztraživo previše, al pogledaj na jutubu možda neko ima gaming review, do kolko bi para mob uzel

a mogu samo u dva ducana jer tamo mogu dobiti popuste a najbolji je prestigio 4300 pa ako netko moze reci da li bi na njemu mogao pokrenuti gta 3 i slicne igre neka se ovjde javi,hvala

13 godina
neaktivan

Evo jedna (po meni) dobra ponuda: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4339 za 1000kn se dobije:1ghz procesor,android 4.0.4. ICS,5mpx kamera i dosta velika rezolucija 800x480 na 4 inčnom displayu.1000kn je uz Start 25+ tarifu,inače je 1500kn.

A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Evo jedna (po meni) dobra ponuda: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4339 za 1000kn se dobije:1ghz procesor,android 4.0.4. ICS,5mpx kamera i dosta velika rezolucija 800x480 na 4 inčnom displayu.1000kn je uz Start 25+ tarifu,inače je 1500kn.

pa to ti je ko zte blade 3, al ga onda rađe uzmem u tele2 na bonove negu u vipu na pretplatu, em je preskup, em je najgora moguća mreža nakon t-mobilea tele2 najjeftiniji i najbolji, al pošto se tu priča o mobu, mislim da je isplativije uzet u tele2, je 50 kn jeftiniji šta je doslovno ništa, al kad se zbroji pretplata ta jeftiniji je dosta

13 godina
neaktivan

onda kakav je prestigio 4300?cini se dobar mobitel..veliki ekran,dobra kamera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kao što sam i obečao, nakon 24 sata druženja s HTC 8s uređajem i WP8 platformom generalno, odlučio sam napisati recenziju. Za sada bez fotografija jer mi je kompakt otišao u vječna lovišta. Više možete pročitati ovdje.

0 0 hvala 0
13 godina
nicknamex kaže...
AxeAwesome kaže...

Evo jedna (po meni) dobra ponuda:  http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/4339 za 1000kn se dobije:1ghz procesor,android 4.0.4. ICS,5mpx kamera i dosta velika rezolucija 800x480 na 4 inčnom displayu.1000kn je uz Start 25+ tarifu,inače je 1500kn.

pa to ti je ko zte blade 3, al ga onda rađe uzmem u tele2 na bonove negu u vipu na pretplatu, em je preskup, em je najgora moguća mreža nakon t-mobilea tele2 najjeftiniji i najbolji, al pošto se tu priča o mobu, mislim da je isplativije uzet u tele2, je 50 kn jeftiniji šta je doslovno ništa, al kad se zbroji pretplata ta jeftiniji je dosta

Pa to je isti uređaj, samo brendiran od strane Vipa.

13 godina
neaktivan

Nisam znao,tnx.

A.X.E. The AwEsoMenESs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Znaći ovako. Uziman neki od ovih mobitela iz Vip božićne opcije.

Mislim se između Sony Mira,Vip racera 3, i lumia 610 i  možda ako je puno bolj iovi Htc Win 8S uzeo bi njega,pa ako iam netko kakvu preporuku bio bih zahvalan :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 21:56 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo mene opet u ovoj temi. :D
Evo Božićno vrijeme,pa se nadam kakvome dobrom savjetu.

Kupujem sebi mobitel do nekih 2400kn max.,s tim da mi lik

nudi novu Xperiu S lockanu na Tele2 za 2100.
Zanima me ima li kakvih dobrih ponuda,osim XS,koje

bih trebao razmatrati?

Također,bratu uzimam nešto jednostavno,čisto da ima jer je izgubio mobitel,

pa me zanima nešto dobro do 800kn,ne mora biti novo, glavno da je očuvano i da ima toliku

koliku garanciju.Nešto pod tom cijenom sam gledao Lumiu 710 koja mi se čini kao najbolji izbor

ali otvoren sam za bilo kakve prijedloge,samo upamtite,napisane cijene su max koje izdvajam.

LP 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Evo mene opet u ovoj temi. :D
Evo Božićno vrijeme,pa se nadam kakvome dobrom savjetu.

Kupujem sebi mobitel do nekih 2400kn max.,s tim da mi lik

nudi novu Xperiu S lockanu na Tele2 za 2100.
Zanima me ima li kakvih dobrih ponuda,osim XS,koje

bih trebao razmatrati?

Također,bratu uzimam nešto jednostavno,čisto da ima jer je izgubio mobitel,

pa me zanima nešto dobro do 800kn,ne mora biti novo, glavno da je očuvano i da ima toliku

koliku garanciju.Nešto pod tom cijenom sam gledao Lumiu 710 koja mi se čini kao najbolji izbor

ali otvoren sam za bilo kakve prijedloge,samo upamtite,napisane cijene su max koje izdvajam.

LP 

za brata uzmi ovaj zte blade 3 u tele2 to se ja mislim najviše izplati uzet jel se za te pare dobije ful dobar mob, a ja ti preporučam one s il one x ak uspiš nać za tak jeftino, al prije češ nać one s

15 godina
neaktivan

Meh,One S me ne privlači nimalo,puj mobitel.
Za brata gledam nešto što će raditi OutOfTheBox,

bez ikakvih trzavica ili force restartova,što se događaju na Androidu.
Koristim ga već 2 godine,pa otprilike znam što pričam,pa mi se nekako

Lumia čini bolji izbor nego ZTE Blade,iako je to dobar mob po specifikacijama.

Ugl,neznam gdje ima One X za 2400kn,sumnjam da postoji takav.Ali neznam jeli isplativo davati

2100 za Xperiu S,iako mi se najviše sviđja od svih mobitela trenutno.(Izuzev Lumie 920) 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice