Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.513.913
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
redikulx kaže...

hitno molim vise misljenja, dali da uzmem miro ili zte blade 3???

Dodaj jedan glas na ZTE zato što meni ne radi glasovanje a glasujem za njega!Miro ima dosta malu gustoću piksela,meni je ružan i ima užasnu kameru (znam iz prve ruke).

15 ZTE Blade 3
2 SE Xperia Miro
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

moze mala pomoc! eto, za istu cijenu mogu preko Vipa na pretplatu uzet Sony Xperia J i iPhone 4 8gb

sta je po vama bolje?

EDIT: odluceno, uzimam galaxy s3 mini! ;)

2 iPhone 4 8GB
11 Sony Xperia J
2 Samsung galaxy s3 mini
TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:58 (Tionio).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To je često bitka android vs. iOS. Ti si odaberi sta ti je bolje.Meni je android po svemu bolji.Evo ti jedna usporedba http://www.compare-cellphones.org/Sony-Xperia-J-vs-Apple-iPhone-4

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet

kada otvoris idi dolje na ovo i namjesti ovako
http://prntscr.com/lbfq8

Samsung Galaxy SIII

pa ako mi mozes objasniti tu ponudu
dakle dam 500 kuna sada i jos svaki mjesec 360 za maxtv i mobitel i internet ?

ako sam shvatio kako treba , dakle dajem li vise na mjesec od 350kn ili ne ?

molim vas da mi pojasnite , molim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Qiper kaže...
https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet

kada otvoris idi dolje na ovo i namjesti ovako
http://prntscr.com/lbfq8

Samsung Galaxy SIII

pa ako mi mozes objasniti tu ponudu
dakle dam 500 kuna sada i jos svaki mjesec 360 za maxtv i mobitel i internet ?

ako sam shvatio kako treba , dakle dajem li vise na mjesec od 350kn ili ne ?

molim vas da mi pojasnite , molim

Meni se čini da je tako.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

jel se isplati u vipu na pretplatu 111kn uzet iphone 4 8gb ?

3 da
14 ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

a xperia p 1700 kn zapakirana ?

16 godina
anonymous_Zg kaže...

evo upravo i ja tu ponudu imam..i bas sam malo gledao, za tu cijenu se vise isplati, po meni SAMSUNG GALAXY S3 MINI

tako da, više nemam dileme! :) sony je ipak preslab, a i iphone, ovaj ima dvojezgreni proc i gigu rama!

moja preporuka! i ja u petak idem po njega! ;)

TiONiO
14 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Kako ne ! 1200kn dode samo !

A i sta god neko rekao, iPhone je fakat prakticna stvar .. Nit je glomazan, vrhunski mic i zvuk ( kaj se tice poziva ), ekran nenadjebive pixelizacije i izgladenost iOSa do maximuma ..

Ak trazis nkj kaj ces fakat moc koristit u svakoj situaciji u zivotu i da te ne zajebe, to je to .. Ti uredaji il krepaju odmah ili traju dok im vlasnik ne krepa {#}

Mislim, Xperia P za 1700kn nova zapakirana je isto j*ebeno dobra ponuda .. No nigdje drugdje koliko u surfanju neces primjetit toliku razliku izmedu njeg i iP4 .. Jednostavno iP jede fluidnoscu i pixelizacijom .... Kamera je opet druga prica ,a velicina ekrana je subjektivna stvar ....

Sad, 1200kn na 2g po 111kn ... Hmmm, ak mozes izbjegni u svakom slucaju jer je to dobra njihova zarada na tebi kroz 2g .. I ja sam na pretplati njihovoj, bez brige {#} 

No ak si cvrsto naumio, opet velim neces pogrijesit ak ga uzmes za 1200kn ... A sad, ak oces nkj zaraditi preprodajom novog uredaja je druga prica jer ces slabo proc s ovom kombinacijom {#}

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 20:21 (fakEEE).
15 godina

Ajmo još jedna brza anketa ; nadam se da ce mi pomoc pri kupnji :)
Ako ste za Xperiu Miro u komentaru zasto xperia
Ako ZTE zasto ZTE :) 

2 xperia Miro
14 ZTE Blade III

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz.....moze neka preporuka mobitela do 500 kn .....bitno je da je novi te da nije na touch....prednost klizni mobiteli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
intelpro kaže...

Ajmo još jedna brza anketa ; nadam se da ce mi pomoc pri kupnji :)
Ako ste za Xperiu Miro u komentaru zasto xperia
Ako ZTE zasto ZTE :) 

Imas jos na ovoj stranici istu anketu,i napisali smo zasto!Bilo je 10 glasova za ZTE,i 2 za Miro!

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
anonymous_Zg kaže...

Kako ne ! 1200kn dode samo !

A i sta god neko rekao, iPhone je fakat prakticna stvar .. Nit je glomazan, vrhunski mic i zvuk ( kaj se tice poziva ), ekran nenadjebive pixelizacije i izgladenost iOSa do maximuma ..

Ak trazis nkj kaj ces fakat moc koristit u svakoj situaciji u zivotu i da te ne zajebe, to je to .. Ti uredaji il krepaju odmah ili traju dok im vlasnik ne krepa {#}

Mislim, Xperia P za 1700kn nova zapakirana je isto j*ebeno dobra ponuda .. No nigdje drugdje koliko u surfanju neces primjetit toliku razliku izmedu njeg i iP4 .. Jednostavno iP jede fluidnoscu i pixelizacijom .... Kamera je opet druga prica ,a velicina ekrana je subjektivna stvar ....

Sad, 1200kn na 2g po 111kn ... Hmmm, ak mozes izbjegni u svakom slucaju jer je to dobra njihova zarada na tebi kroz 2g .. I ja sam na pretplati njihovoj, bez brige {#} 

No ak si cvrsto naumio, opet velim neces pogrijesit ak ga uzmes za 1200kn ... A sad, ak oces nkj zaraditi preprodajom novog uredaja je druga prica jer ces slabo proc s ovom kombinacijom {#}

lp

oduvijek sam na androidu tak da bi mi ovo billa velika promijjna {#}

13 godina
odjavljen

Pozz. Trazim mob sa min. 3.5 inča, HD videom i ajmo reč nekom kvalitetnom kamerom, jer se bavim fotografiranjem tu i tamo pa bi volio neku skroz solidnu kameru na mobu.

Rabljeno do 1200 kn, njuškalo,stavljajte linkove. Hvala, lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo jedno off topic pitanje kolko na iphonu igrica stane na 8gb i jel se mogu skinut na komp pa stavit na mob ?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

evo jedno off topic pitanje kolko na iphonu igrica stane na 8gb i jel se mogu skinut na komp pa stavit na mob ?? {#}

Ovisi od igrice do igrice,i mislim da se mogu skinut na komp i onda prebacit na iphone.

LP,Mislav
16 godina
odjavljen

Samo da se ovm putem javno zahvalim forumašu Mitsuoki, prvo na inside informaciji za HTC 8s, i što mi je savjetovao da čekam i ne uzimam L800. Inače družim se sa 8s već kojih sat-dva, i mogu samo reći REVOLUCIJA. Dosad najbolje korisničko iskustvo koje sam imao. Ukoliko ste zainteresirani mogu napravit kratku recenziju, mišljenja i dojmove i na uređaj i samu WP8 platfomu, naravno uz vašu pomoć. Isto tako, hvala skank_neki_djavolji_broj.

Stay qlCool

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesam ti lipo reka, dosa je znaci? Moga bi i ja sad po njega {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Sutra se kupuje Sony Xperia Miro,savjeti su bili pola pola za miru i zte ali odlucio sam se za miru.

Nepatim od marke ali nisam nesto siguran u zte,a i miro mi je puno ljepsi :D

Eto ako još netko ima sličnu dvojbu,neka me pita za dan dva.

Usput,navala na miru je jako velika,18 komada je prodano u 2 dana u ne bas tako velikom gradu,a zte..mislim ni jedan {#}

cemu TD? pa kupujem sebi,ne vama {#}

il si bos,il si hadžija
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 18:36 (rfbios).

1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Jesam ti lipo reka, dosa je znaci? Moga bi i ja sad po njega {#}

Da, da, došao je. Digao sam na noge cijelu VIP SZK, čak su me i zvali, a i mejlali smo se. Na kraju došao u Vipov centar, i kratko i jasno rekao da želim HTC 8s, na što sam dobio samo začuđe pogled s druge strane šanka, ovaj pulta, no situacije je brzo ispavila zgodna mlada dama, vičući negdje od iza, došao je danas. Na kraju se ispostavilo da nije, nego da dolazi sutradan, odnosno danas, a ja se igrom slučaja našao u Koprivnicu i uzeo uređaj. Još da su došle i neke male in-ear Beats slušalice, bio bi presretan, ali to bi već izlazilo iz ranga. Kolika je prosječna cijena takvih slušalica i dali ih ima u boji?

15 godina
rfbios kaže...

Sutra se kupuje Sony Xperia Miro,savjeti su bili pola pola za miru i zte ali odlucio sam se za miru.

Usput,navala na miru je jako velika,18 komada je prodano u 2 dana u ne bas tako velikom gradu,a zte..mislim ni jedan {#}

jako velika greska...jesi li uopce drzao ta 2 moba u ruci?

zte je inace dobra marka

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

ZTE je 4. po prodaji mobitela!Ako ti to ništa ne znači......

LP,Mislav
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AxeAwesome kaže...

Naravno da znači..samo ja nikog nepoznam da je njega kupio,a miru je kupilo bar 10 meni poznatih osoba.

A to mi nešto više znači.....

domac5

držao sam,neznam zašto bi bila greška.

po specifikacijama zte je nešto bolji,priznajem,ali odlučio sam se za miru

il si bos,il si hadžija
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 15:51 (rfbios).
13 godina
neaktivan
rfbios kaže...

Da zato ga ja vec tjedan dana cekam da mi dode {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 17:29 (Peroman).
15 godina
neaktivan
Peroman kaže...
rfbios kaže...

Da zato ga ja vec tjedan dana cekam da mi dode {#}

Ja svog otkako imam, svi ga željni XD
Odlična cijena, velik ekran, super specifikacije, nema boljeg za te novce po meni :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan

Frend mi kupuje novi mob pa ga zanima koji je bolji i zašto HTC ONE S ili huawei ascend p1 ?

8 p1
7 one s
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 18:33 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Frend mi kupuje novi mob pa ga zanima koji je bolji i zašto HTC ONE S ili huawei ascend p1 ?

One S.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
rfbios kaže...

zte je inace dobra marka

Cega ? Plasticnih posuda za salatu ?

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
domac5 kaže...
rfbios kaže...

zte je inace dobra marka

Move along, nothing to see here, just a young flamer in his natural habitat.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
rfbios kaže...
AxeAwesome kaže...

Naravno da znači..samo ja nikog nepoznam da je njega kupio,a miru je kupilo bar 10 meni poznatih osoba.

A to mi nešto više znači.....

domac5

držao sam,neznam zašto bi bila greška.

po specifikacijama zte je nešto bolji,priznajem,ali odlučio sam se za miru

jesi ti vidio ekran kod mire i kod zte-a? kod mire se vidi da je los zbog male rezolucije vide se pikseli dok kod zte treba malo bolje otvorit oci da bi vidio piksele...naravno zte ima bolji hardver...

a kaj se furas na druge? kaj nebi bas ti trebo imat nesto drukcije(u ovom slucaju i bolje) pa da malo drugima zamazes oci i pokazes im kako marka sony ima vaznost ko 10 lipa na cesti

fakEEE kaže...
domac5 kaže...
rfbios kaže...

zte je inace dobra marka

ne nego plasticnih posuda s kojima ides na internet i razgovaras...neki to zovu smartphone...iako zte nadmasuje xperiu miro, zte ne valja jer na njemu ne pise sony nego neki tamo zte za koji niko nije cuo...ccc kakvo vam je to razmisljanje u doba krize {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice