ZTE je 4. po prodaji mobitela!Ako ti to ništa ne znači......
Naravno da znači..samo ja nikog nepoznam da je njega kupio,a miru je kupilo bar 10 meni poznatih osoba.
A to mi nešto više znači.....
domac5
držao sam,neznam zašto bi bila greška.
po specifikacijama zte je nešto bolji,priznajem,ali odlučio sam se za miru
jesi ti vidio ekran kod mire i kod zte-a? kod mire se vidi da je los zbog male rezolucije vide se pikseli dok kod zte treba malo bolje otvorit oci da bi vidio piksele...naravno zte ima bolji hardver...
a kaj se furas na druge? kaj nebi bas ti trebo imat nesto drukcije(u ovom slucaju i bolje) pa da malo drugima zamazes oci i pokazes im kako marka sony ima vaznost ko 10 lipa na cesti
zte je inace dobra marka
Cega ? Plasticnih posuda za salatu ?
ne nego plasticnih posuda s kojima ides na internet i razgovaras...neki to zovu smartphone...iako zte nadmasuje xperiu miro, zte ne valja jer na njemu ne pise sony nego neki tamo zte za koji niko nije cuo...ccc kakvo vam je to razmisljanje u doba krize
nit se slažem sa fakEEE-om,nit sa tobom
165:233
bolje je,ali da je miro toliko loš,nebih rekao.
da se vide pikseli nebi ga nitko ni kupio,kome treba krš.
Ne furam se na druge,baš naprotiv.
Ali jednostavno,neću ZTE,neviđa mi se,ružan mi je,da je jeftiniji 150,200 kn još bi i razmislio.
To je moje osobno mišljenje,ako se nekome nesviđa,heh pa to je također njegovo mišljenje.
Nepatim od marki,ali vidim da neke osobe strašno pate.
Ne u smislu da moraju imati Nike,Iphone ili Razer,već u smislu da ga nemogu imati pa u tom slučaju nešto što nosi takvo ime i nevalja.
Nema smisla dalje raspravljati...ovo je tema za "pomoć pri odabiru mobitela" a ne za osobne prepirke.
Kupujem miru jer ja to želim,hoću gledati u njegov jadni ekran sa Scratch-resistant glass i 16M colors i plakati što nisam uzeo ZTE,točka