Ja tele2,on Vip..koliko skine po min?? ako znaš
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam, ali jednostavno zelim novo, mal cudno al opet..
Imaš xperiu mini novu za 895 kn:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-mini-white/d271-t1/#img ako ekran nije malan za tvoje potrebe.
Zar su potrošili sve zalihe iz ove akcije?
Nisam tražio promo kod pa ne znam. :) Ako ponuda još traje onda super.
@DuMe najbolje odi na stranicu od operatera pa vidi roaming cijene.
@Luxy2501 nije loš ni mini 2, dobit će nadogradnju na jelly bean.
mini 2 ide do 1,1 ghz a dalje se rusi u igrama...nije los za 1000 kn al xperia mini za 695 na popustu u tele 2 je puno bolji izbor ako ti taj ekran nije premalen...no kao sto kazes je pa jbg
mini 2 ide do 1,1 ghz a dalje se rusi u igrama...nije los za 1000 kn al xperia mini za 695 na popustu u tele 2 je puno bolji izbor ako ti taj ekran nije premalen...no kao sto kazes je pa jbg
Sve bi bilo lakse kad bi se imalo novca, zar ne?
za koje novce bi se mogao nac htc sensation u zagrebu nemora bit novi..??
za koje novce bi se mogao nac htc sensation u zagrebu nemora bit novi..??
1800 kn imaš ih još pa pogledaj, evo ti dva primjera:
http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-sensation-oglas-6046385
http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-sensation-oglas-5963277
Znaci, ukratko mi odaberite između ova dva mobitela koja cu navesti u glasanju.
(Vazno mi je samo baterija, da mi traje sto duze...Uglavnom Sms, pozivi i ponekad po netu malo)
Dobro sam upoznat sa oba dva uređaja ali se ne mogu odluciti, pa koji mob dobije najvise glasova toga uzimam.
Hvala svima na citanju posta i na glasanju.
| 5 | Htc One x |
|---|---|
| 17 | Samsung galaxy S3 |
znam, ali jednostavno zelim novo, mal cudno al opet..
Imaš xperiu mini novu za 895 kn:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-mini-white/d271-t1/#img ako ekran nije malan za tvoje potrebe.
@DuMe skine i njemu i tebi, njemu roaming tebi trošak poziva. Koja mreža?
Evo xperie mini black i za 665kn na akciji u tele2
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/facebook-promocija/p17/
Brzo pitanje, jel galaxy mini 2 ima armv7 strukturu ?
Pozdrav,
preporucite mi smartphone do 1500kn polovan.
Bitno mi je: ekran, kvalitetan prikaz, fluidno i glatko pokretanje aplikacija (igre me ne zanimaju), sto bolji fotoaparat (ovaj na mobu ce mi bit jedini), i ako moze sto bolja mogucnost "upgrade-a" (overclock, costom rom, update OS-a...).
Koristit ce se i kao notes, organizator sa kalendarom itd. sinkroniziran sa outlookom.
Moze i vas prijedlog, hvala.
| 4 | Nokia Lumia 710 |
|---|---|
| 0 | HTC One V |
| 0 | HTC Desire HD |
| 13 | Sony Xperia U |
Xperia u definitivno.. 
E ovako, malo mi se podigao budžet do 2750 kn naravno na rate, pa sam gledao xperiu p kod tele 2 malo je veća od u što mi ne smeta, imate možda još koj prijedlog.
LP
Nećeš ništa naći bolje od xperie p za tu cijenu.
Znači još uvijek nisam nabavio smartphone,pa me sad zanima s kojim bi bio najzadovoljniji nakon 3 generacije iphone-a?
| 12 | SGS 3 |
|---|---|
| 0 | iPhone 5 |
| 6 | HTC One X+ |
Uskoro ti dolazi S3 LTE, 2 GB rama i 64 GB memorije, pa pricekajmalo.
Uskoro ti dolazi S3 LTE, 2 GB rama i 64 GB memorije, pa pricekajmalo.
Zna li se kad je to uskoro?
Cijena ce biti sigurno dosta podebljana od "obicne" verzije poznavajuci nase operatere.
Zanima me i podrska xda zajednice za i9305 jer bez toga nema kupovine (sto se mene tice i vjerojatno sudy-a :)
Hox+ je bolesnoca.. benchmarkovi su mu na razini optimusa g 64gb memorije 2100 mah itd... za stock koristenje nema bolje... bas zbog ogavnog touchwiza i pentilea zelim se rjesit s3-ja... uzeo sam ga opet zbog jellyja i ne...
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Znači još uvijek nisam nabavio smartphone,pa me sad zanima s kojim bi bio najzadovoljniji nakon 3 generacije iphone-a?
Pa nemas tu sta razmisljati..
One X+
Čini se da ću nabaviti Xiaomi Mi-Two, jeftin je, radi u UK što znači i kod nas, prerootan je, a performanse su slične SGS3, ponekad i bolje.
Pa sad kad su mu stavili 64 GB, HOH+ je i meni bolji. Ekran, dizajn, boja (crna). Sad TW tak i tak ne koristim, al sve u svemu je bolji.
Ali mu je stock firm bugovit, pa ako neko nece prckati po njemu, bolje je SGS.
Čini se da ću nabaviti Xiaomi Mi-Two, jeftin je, radi u UK što znači i kod nas, prerootan je, a performanse su slične SGS3, ponekad i bolje.
kolko?
kolko?
1800 kn bez ugovora. 2500 kuna sa carinom (od 14%, neznam koliko je za mobitele pa sam uzeo najvišu vrijednost) i pdv-om.
kolko?
1800 kn bez ugovora. 2500 kuna sa carinom (od 14%, neznam koliko je za mobitele pa sam uzeo najvišu vrijednost) i pdv-om.
Gdje ćeš ga kupiti?
Jel taj Xiaomi ima kakvu podrsku sa strane XDA?
kolko?
Gdje ćeš ga kupiti?
Jel bi mi mogao netko preporucit mobitel do 1900 kn
HVALA !
zna li se kad ce taj mob kod nas doc otprilike..??
i da jel moze preporuka nekih smartphonova koje bi mogao uzet za 2k kuna ili 2200..??
zna li se kad ce taj mob kod nas doc otprilike..??
i da jel moze preporuka nekih smartphonova koje bi mogao uzet za 2k kuna ili 2200..??
Kod nas vjerojatno neće, ali hoće u EU, po nekoj višoj cijeni.