Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.042
|
čitano: 12.525.179
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
domac5 kaže...

a dobro al po njuskalu se prodaju po 1600 sto je opet previse jer za te pare kupis desire hd koji je 10 puta bolji od ovog

a vidite kak su se odali...ovaj desire c srot ima android 4.0 i novi sense a na desire hd koji ima dosta jaci hardver kazu da ne moze ics na njega...ccc

Ovaj telefon ima isti hardware kao i moj Wildfire S i nece nikako na moj mob da stave ICS + Sense 4 mislim na oficial update..

A ni ovi sa xda nece sense da stave samo cisti ICS ili sad rade JB.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

xperia U ima 2.0 Andorid,tu je negdje,a ne da mi se sa tim zezat i updateat(ili rootat,nisam najbolje upoznat sa androidom,pa ne znam što je potrebno da bi se stavio na 4.0)

ugl. očajan sam,svi na katu imaju android osim mene,ustvari ja sam 2 mjeseca bez moba,http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/205351_3469395184593_652948296_n.jpg

imao je totalku pod vodom.

Nego,ontopic,

možete li mi pronać neki ne zaključan mobitel(koji vrti na Androidu) a da ja do max. 2k kn.

I pod obavezno da ima sd(tj,da može imat)+ da ima 3.5mm jack(standardni).

Koji nije rabljen,već nov!I naravno dostupan u Zg-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

xperia U ima 2.0 Andorid,tu je negdje,a ne da mi se sa tim zezat i updateat(ili rootat,nisam najbolje upoznat sa androidom,pa ne znam što je potrebno da bi se stavio na 4.0)

ugl. očajan sam,svi na katu imaju android osim mene,ustvari ja sam 2 mjeseca bez moba,http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/205351_3469395184593_652948296_n.jpg

imao je totalku pod vodom.

Nego,ontopic,

možete li mi pronać neki ne zaključan mobitel(koji vrti na Androidu) a da ja do max. 2k kn.

I pod obavezno da ima sd(tj,da može imat)+ da ima 3.5mm jack(standardni).

Koji nije rabljen,već nov!I naravno dostupan u Zg-u.

Kakav crni 2.0 android?

I sta fali koristenim telefonima majke ti,nadjes EVO 3D koristen sa garancijom i miran ,a ne Desire C za 2000 kn...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
simeparanoja kaže...
maks0806 kaže...

Ovaj sensation sa oglasa sam kupio za 1600 :)

ti si ga kupio danas ili? vidim da je danas objavljen oglas

Nista od tog... mob je ok stanja ekran netaknut oprema... sve radi al garancija nevalja... fraeru sam reko da dajem 1400kn za njega reko je da ce najvjerojatnije pristat. Al smrdi mi to...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
15 godina

da jako je tesko updejtat na  noviju verziju androida ako je izasla...cak treba spojit mob na usb i kliknut na update...pff i onda treba cekat 15-ak minuta da se sve zavrsi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
simeparanoja kaže...
maks0806 kaže...

Ovaj sensation sa oglasa sam kupio za 1600 :)

ti si ga kupio danas ili? vidim da je danas objavljen oglas

Nista od tog... mob je ok stanja ekran netaknut oprema... sve radi al garancija nevalja... fraeru sam reko da dajem 1400kn za njega reko je da ce najvjerojatnije pristat. Al smrdi mi to...

kako ne valja? pa pise da ima sve papire? slovenska?

e koliko cijenis ti svoj nexus s (poslah ti mail preko njuskala ali se ne javljas) :)

CARPE DIEM
13 godina

Za 1200 mi ga je bio voljan dat... ma mulja fraer ima jamstvo a imei moba i na jamstvu se ne podudaraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo postao sam ponosni vlasnik One X-a.

U vipu ga platio 2000 kuna, nekakvi posebni popust imaju sada + prelazio sam na drugu tarifu (bez limita 111). Sad cijelu noc necu spavat, igrat cu se sa njim hahaha.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 20:55 (chromadef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo ga malo obriši i nemoj jesti ćevape dok radiš na njemu {#}

btw super izbor 

CARPE DIEM
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Ma to od blica tako, kad sam malo jace povukao po njemu {#}

15 godina
chromadef kaže...

U vipu ga platio 2000 kuna, nekakvi posebni popust imaju sada + prelazio sam na drugu tarifu (bez limita 111). Sad cijelu noc necu spavat, igrat cu se sa njim hahaha.

jesi objavio na fejsu?

13 godina
odjavljen
domac5 kaže...
chromadef kaže...

jesi objavio na fejsu?

Evo samo sto nisam

17 godina
neaktivan

xperia P vs xperia arc S? zašto?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

xperia p- razlog ovogodisnji model, dual core, vise rama, bolji gpu, bolji ekran

xperia arc s- meni ljepsi (subjektivno), malo veci ekran, ima micro sd

Sve zajedno uzmi xperia p - jednostavno bolji mob :)

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Xperia P, Razloge ti je već kolega napisao.

15 Xperia P
0 Arc S
De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 12:56 (mario1990).
15 godina

cuvajte se ovog oglasa

poslao sam dvojici likova sa njuskala upit i obojica su mi poslali iste slike od mobitela...prvi trazi 1400 drugi 1350...prvi je neki josip a drugi neki zlatko...i sad opet iste slike tu...znaci cim vidite odsjaj iphonea 4 na ekranu i predobru cijenu odma znate na cemu ste

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
djdomi kaže...

Xperia P, Razloge ti je već kolega napisao.

pokušat ćemo taj.

16 gb što ima(13 dostupno meni), jel to dovoljno za muziku, appove...? ne znam koliko aplikacije zauzimaju, a mislio bi ih imati dosta. muzike također.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina

ma dovoljno svakom novom korisniku

imam na nexusu nekih 1000 pjesama i 20 ppova slike pokoji video u hd imam jos 5gb slobodno

btw sad imam htc one x i nexus i nikak se odlucim sta da ostavim... jelly toliko dobro radi na nexusu nije normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima! Evo ja imam par dana prije place pa bi si htio kupiti polovni mobitel, vazno mi je da ima wifi, i po mogucnosti da je touch. U cijeni oko 700 kn. Sad bi vam rekao samo 2-3 moba koje sam nasao na dobre ponude, vecina ih je jos sa dobrom garancijom, pa mi samo malo pomognete koji odabrat, bio bi zahvalan!!

Prvo, nasao sam na HTC Desire za 800 kn, u dobrom stanju. Oglas jos mogu pokzata ako treba. Meni se cini taj od svih cak najbolji stvarno...

Drugo, HTC Desire Z, isto nasao na par oglasa ali za 900 kn...

I meni od svih najdrazi ali samo po cijeni je HTC Wildfire i HTC Wildifre S za cijenu od 600 kn...

Tu su u HTC Sensation, za koje neznam puno toga pa me zanima od vas. za isto nizu cijenu od 600 kn, HTC Explorer za istu cijenu...I HTC Legend. ista cijena

Stavit cu i anketu, pa eto gledajte da je manja cijena ipak ali bolji mobitel!

Hvala vam svima na pomoci unaprijed !!!!!!!

9 HTC Desire
2 HTC Desire Z
0 HTC Wildfire / Wildfire S
0 HTC Explorer
1 HTC Legend
Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Prvo, nasao sam na HTC Desire za 800 kn, u dobrom stanju. Oglas jos mogu pokzata ako treba. Meni se cini taj od svih cak najbolji stvarno...

Uzmi njega, realna cijena.. a mobitel može još puno toga.. ;)

De gustibus non est disputandum.
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
vidikovac kaže...

Uzmi njega, realna cijena.. a mobitel može još puno toga.. ;)

A sta kazes na recimo Nokiu C5-03 ili tako nesto?

A znam da, imam 2 oglasa, moram jos nazvat te ljude i nadat se da nije prodano. Inace jedan sam nasao savrseno ocuvan ali 2 godine star. Sta kazes na ti? ima svu opremu naravno i sve...

13 godina

sensation je 1800kn onaj za 600kn je fejkaca

desire z je bolji od desirea zbog novijeg chipseta i gpu-a te ima qwerty sto je uvjek dobro

desire za 800 je takoder super

pogledaj si xperiu mini iako ima manji ekran jaci je od svih njih i ima android 4.0.4

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sta recimo ovaj HTD Desire Z ima bolje? kako ja vidim sve isto osim tipkovnice i duplo brzi edge internet. I mozda bolji malo wifi ili?

16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

sensation je 1800kn onaj za 600kn je fejkaca

desire z je bolji od desirea zbog novijeg chipseta i gpu-a te ima qwerty sto je uvjek dobro

desire za 800 je takoder super

pogledaj si xperiu mini iako ima manji ekran jaci je od svih njih i ima android 4.0.4

Ma necu mini, nisam cura brate :)

13 godina

a gledaj... ima samo 0.2" manji ekran od wildfirea ali ima noviji 1ghz procesor i adreno 205 gpu te podrzava android 4.0.4 sto nijedan od gore navedenih ne moze,btw ima najbolju kameru od gore navedenih... u crnoj boji je totalno ok. nosio sam ga na maturalac nedavno i kaj sad...

desire z ima procesor novije generacije i noviji gpu od desirea... znaci da je brzi i igre ce puno bolje radiri

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok. covjek ga jos prodaje, ali sad se malo pitam kakva je to baterija HTC Desire-u koji ima skoro 2 godine? koliko god mob bio ocuvan i sve... to ga jos moram pitat. Inace off topic, koje su cijene da recimo uzmem novu bateriju? pozz

Evo kaze, baterija normalnog rada drzi 2-3 dana. a valjda je moguce... mislim to je onda super..

Kaze da radi na Android Cyanogenmode 7,2,0,1.

Mislim da je ovaj ok, vidjet cu jos malo na netu sta se nudi... imam jos vremena malo

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 21:34 (vidikovac).
16 godina
neaktivan
13 godina

baterija nemre trajat 2-3 dana nema boga... navikni se na punjenje svaku vece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ako koristim wirelles. Trebala bi izdrzat cijeli dan a

15 godina

baterija ce ti drzat cijeli dan ako ga normalno koristis...imas onih spevijalaca sta ne diraju mob po tjedan dana i onda se hvale kako im baterija traje dugo... a imas i onih sta se ne skidaju s mobitela i oni skure bateriju za 4-5 sati,

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice