Na raspolaganju imam 1800 kn, ali to mogu protegnit do 2200. Što uzeti?
Do 1800 Htc evo 3D ili sensation, do 2200 sa njuškala samsung galaxy s2.
Nisam našao S2 za 2200 kn niti jedan, Evo 3D je meni osobno katastrofa mobitel.
Na raspolaganju imam 1800 kn, ali to mogu protegnit do 2200. Što uzeti?
Do 1800 Htc evo 3D ili sensation, do 2200 sa njuškala samsung galaxy s2.
Nisam našao S2 za 2200 kn niti jedan, Evo 3D je meni osobno katastrofa mobitel.
sensejšn definitivno sensejšen 
Sony ericsson live for walkman ili neki drugi u tom cijenovnom rangu? Što mi se više isplati?
Isto otpada 
Može pomoć:
Ja bi uzeo ace 2.
Ace 2 kupljen, one v je osjetno skuplji a hardwerski lošiji telefon.
Prvi dojam odličan, mogu detaljnije napisati, ako koga zanima.
.
Isto otpada 
Android sa single core procesorom 
Čini se meni da ću morat još malo rastegnuti budget 
Sony ericsson live for walkman ili neki drugi u tom cijenovnom rangu? Što mi se više isplati?

live with walkman je najbolji u svom cijenovnom rangu
Nisam našao S2 za 2200 kn niti jedan
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-5645213
Live with walkman.. ;)
Isplatili se zamjeniti moj iPhone 3GS za Xperiu Play? Ja sam za, ali da čujem vaša mišljenja?
EDIT: Na iPhonu je pokvaren Backlight chip i zeza mu Power tipka, a stanje je srednje.
| 4 | Isplati |
|---|---|
| 4 | Neisplati |
Nisam našao S2 za 2200 kn niti jedan
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-5645213
Obrisan je taj oglas, a našao sam još jedan koji je prodan.
ali da čujem vaša mišljenja?
Ja bi zadržao 3GS. ;)
Obrisan je taj oglas, a našao sam još jedan koji je prodan.
Pogledaj xperiu p (možda ti se dizajn ne sviđa) mob je solidan po meni, i lako se nađe za 2200.
Neznam baš pošto imam ponudu za zamjenu, a i na 3GS je pokvaren Backlight chip. I nekako mi je bolji android od iOS-a.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Kupljen kod operatera (HT ERONET). NA pretpatu od 80kn, platio sam ga 1000kn.
ljudi nisam specijalac za ove nove mobitele nepratim baš ni razvoj e sad mislim prijeć na preplatu pa koji da od ovih uzmem u extra total s+ tarifi
svi su negdje do 300 kn
| 0 | Nokia 500 |
|---|---|
| 2 | Nokia 700 |
| 8 | Sony Ericsson Live |
| 1 | Samsung Galaxy mini 2 |
| 1 | HTC Explorer |
T-com sad za produljenje nudi Samsung galaxy mini 2 jel to bolje od HTC Explorera ?
pa koji da od ovih uzmem u extra total s+ tarifi
Live with walkman.
T-com sad za produljenje nudi Samsung galaxy mini 2 jel to bolje od HTC Explorera ?
Je, bolji je.
Pogledaj xperiu p (možda ti se dizajn ne sviđa) mob je solidan po meni, i lako se nađe za 2200.
Čekat ću SGS2 ako naleti, stvarno mi je ružan dizajn te Xperia-e. Rekao sam već jednom, kao prošireni daljinski.
Mobitel bi mi bio za surfanje internetom, igranje igrica kao što cu Temple run i slično. pa vas molim da mi pomognete u odabiru mobitela ili ako imate još neki prijedlog slobodno recite :D
| 0 | LG optimus L7 |
|---|---|
| 9 | Xperia arc s |
| 0 | Samsung S7500 Galaxy ace plus |
Mobitel bi mi bio za surfanje internetom, igranje igrica kao što cu Temple run i slično.
Arc S .. ;)
kupuješ novi ili?
da kupujem novi ali ne još sačekat ću još koji mjesec jer sam zadovoljan sa trenutnim mobitelom
Možda nekoga bude zanimalo, u Bonbonu cijena svih mob iz njihove ponude smanjena za 30% (vrijedi do pon u 12h ili do isteka zalika)
Možda nekoga bude zanimalo, u Bonbonu cijena svih mob iz njihove ponude smanjena za 30% (vrijedi do pon u 12h ili do isteka zalika)
Nije mi baš jasno to u bon bonu. Jel' iPhone 3150 kn? Kako je moguće da je tako jeftin? I još tih 30%? Ili je to već spušteno za 30%?
e sad vam je idealna prilika upecat live with walkman za 800 kn ili jos bolje xperiu u pa preprodat
Nije mi baš jasno to u bon bonu. Jel' iPhone 3150 kn? Kako je moguće da je tako jeftin? I još tih 30%? Ili je to već spušteno za 30%?
To su cijene sa već spuštenih 30%.
da kupujem novi ali ne još sačekat ću još koji mjesec jer sam zadovoljan sa trenutnim mobitelom
Uštedi onda za:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-p-black/d320-t1/#img
malo je skuplji od arca..
zahvaljujući mariu mi je u oko upala i xperia p pa vas molim za mišljnenje
| 1 | Xperia Arc S |
|---|---|
| 14 | Xperia P |
Xperia P ima: bolju rezoluciju, dobit će ICS, 1GB rama, Bolji gpu, dual core procesor. Nema podršku za SD kartice, ima 16gb interne memorije.. tako da..;)
i još ima front kameru koja mi super posluži za skype tako da je ispalativije dat još 300 kuna i uzest xperiu p