moze preporuka android dual core na ebayu 200$
A lika...

A lika...

Ljudi sta bi vi odabrali? HTC Wildfire ili Samsung Galaxy Fit S5670? Mob bi sluzio za surfanje i igre
Hvala svima na odgovoru,imao sam ponudu da zamjenim svoj Wildfire za taj Samsung ali onda ipak ostajem na HTC-u dok netko ne ponudi nesto bolje za zamjenu
Potraži xperiu u, samo ne znam koliko se to isplati preko ebay-a. Ovdje se na njuškalu xperia u nađe za cca 1400-1500 kn, a nova je 1745.
Na 200$ moraš još i poštarinu plačati, a na njuškalu se malo zacjenkaš s likom i to ti je to.
Potraži xperiu u, samo ne znam koliko se to isplati preko ebay-a. Ovdje se na njuškalu xperia u nađe za cca 1400-1500 kn, a nova je 1745.
jel se isplati uzet 3 tjedna star evo 3d na njuskalu 2000kn
Da, dobar je evo.
za tu cijenu imaš još sensation, evo jedan na forumu:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-htc-sensation/158209.aspx
Da, dobar je evo.
evo bas sam sad vidio optimus 3d 1500kn mislim da je on bolji pa cu razmislit
Nije optimus bolji, samo je cijena prihvatljivija.
Da, dobar je evo.
evo bas sam sad vidio optimus 3d 1500kn mislim da je on bolji pa cu razmislit
Nikako LG nikako...
E ovako... Troumim se između LG Optimusa L7, HTC Desirea C i Motorole Defy Mini. LG me privlači zbog jačeg procesora, većeg ekrana (što mi je bitno) i još mnogo toga. HTC opet ima Sense, ali slabiji procesor i manji ekran. Motorola ima procesor kao i HTC i neznatno manji ekran. Zanima me vaše mišljenje? Kakva je kvaliteta LG-a jer bi mi mobitel trebao trajati duže te mi je zbog toga za oko zapeo LG zbog procesora. Napominjem da mi ne trebaju Dual Core i Quad Core zvjeri, ovo mi se čini sasvim dobro za moje potrebe. Nemojte predlagati druge jer uzimam kod operatera na ugovor, pa nemam toliki izbor, a ono što ima je malo preskupo.
Moze pomoc? Kupio sam si bateriju za svog Explorera, 2430mAh i stigla je danas, uredno radi, sve 5, ali mene zanima sljedeće:
Na bateriji piše: 'li-ion polymer battery". Moje pitanje je, dali je to ona baterija koja nemam veze kako se puni ili je ona sto ju je pozeljno ispraznit pa onda punit do kraja? Hvala
E ovako... Troumim se između LG Optimusa L7, HTC Desirea C i Motorole Defy Mini.
U ovom slučaju uzeo bi LG
(ne volim lg najviše zbog njihove loše softverske (ne)podrške.
I ja sam mislio ići na LG. Kakva je kvaliteta, fluidnost? Ono što gledam da trzne 0.5-1s mi nije uopće bitno. Mislim da bolje reagira od HTC-a baš zbog procesora. Ima li netko tko posjeduje L7 pa da mi kaže svoje mišljenje. Pogledao sam dosta video reviewa i čini mi se kao dobar mobitel. Što se tiče softverske podrške, uvijek postoje Custom romovi, a dobijem ICS out of box.
Ljudi sorry na OT ali nemogu jos u oglasniku pisati pa da pitam koja je realna cijena za SE X10 mini pro? Radi na sve mreze i ima svu opremu,papire i kutiju?
kupljen samsung galaxy s+ super mi je mob, naspram šugave nokie c6 prava bombaa 
Može pomoć:
| 3 | Galaxy ace 2 |
|---|---|
| 9 | Htc one V |
koja je realna cijena za SE X10 mini pro? Radi na sve mreze i ima svu opremu,papire i kutiju?
cca 550 kn.
Može pomoć:
Ja bi uzeo ace 2.
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Evo i moja anketa, valjda će biti više "zainteresiranih"
| 7 | LG Optimus L7 |
|---|---|
| 13 | HTC Desire C |
| 0 | Motorola Defy Mini |
znam da nije ovo tema za to, al jbg, znaći, kupio sam samsung galaxy s +, otključan na sve mreže, i kad ga palim upišem svoj pin i nakon toga me traži neko kod za otključavanje mobilne mreže, jel zna neko koji taj kod je za vip i šta to uopće je
znam da nije ovo tema za to, al jbg, znaći, kupio sam samsung galaxy s +, otključan na sve mreže, i kad ga palim upišem svoj pin i nakon toga me traži neko kod za otključavanje mobilne mreže, jel zna neko koji taj kod je za vip i šta to uopće je
točnije, kontrolnu tipku za zaključavanje mreže, kad to preskočim, ostane mi samo kao ono sos pozivi
hahah pa nije ti otkljucan na sve mreze onda
ma jee, kad stavim tele2 karticu radi kad stavim t-mobile radi, akd stavim bon bon radi samo vip neće
jesi probo neku drugu vipovu karticu?
ne iam samo tu, jel ima neka str na netu di s imei brojem mobu dobit besplatni kod za otključavanje
Evo u obzir dolazi i Samsung Galaxy Ace 2. Sviđa mi se zbog dual-core procesora i više rama. Kakvo je vaše mišljenje naspram Optimusu L7.
| 9 | Galaxy Ace 2 |
|---|---|
| 1 | Optimus L7 |
Iskreno da mogu ja bi najradije motorolu zbog baterije ali posto je to tesko nabavit sta od ovog se isplati uzet na njuskalu.. mozda sgs2 i 1000kn u dzepu?
| 1 | HOX |
|---|---|
| 12 | SGS3 |
| 6 | SONY S |
| 3 | RAZR MAXX |
| 1 | nesto peto :) |
Evo u obzir dolazi i Samsung Galaxy Ace 2.
Uzmi ace 2.
sta od ovog se isplati uzet na njuskalu..
S3 ako novac nije problem.. ;)
Upravo prodao iPhone 4 i sad nemam nikakav mobitel. Na raspolaganju imam 1800 kn, ali to mogu protegnit do 2200. Što uzeti?
WP7 neću zbog toga što neće dobiti WP8, iPhone također neću (upravo sam ga prodao, ali nemam za 4S, osim ako se ukaže neka dobra prilika). Znači ostaje meni najmanje draga platforma-Android.
To bi bilo privremeno dok ne dođu WP8 mobiteli pa za to vrijeme, što mi preporučate?
Na raspolaganju imam 1800 kn, ali to mogu protegnit do 2200. Što uzeti?
Do 1800 Htc evo 3D ili sensation, do 2200 sa njuškala samsung galaxy s2.