Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.545
|
čitano: 13.089.594
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
i4s kaže...
nix0 kaže...
andi.cro kaže...

Daaa {#}

Imas ga u bonbon-u za 1700 kn sto je jako jeftino za te specifikacije..Ima mi ga sestra i mob je stvarno odlican za tu cijenu..

Pa ako će za tu cijenu radije neo v onda...ili rabljenu arc-icu ili tako nešto neznam..

mario1990 kaže...

pa jeli to novije od icecream sandwich-a?

Zasto za tu cijenu Neo V ili rabljeni Arc ako mu se svida ta velicina ekrana , izgled moba , a usto hardware na Xperii U je puno bolji nego na Neu i Arc-u zbog dual core procesora , puno boljeg grafickog cipa , vece gustoce piksela na ekranu , puno vise ugrađene memorije , prednje kamere..

15 godina
nix0 kaže...
andi.cro kaže...

Daaa {#}

Imas ga u bonbon-u za 1700 kn sto je jako jeftino za te specifikacije..Ima mi ga sestra i mob je stvarno odlican za tu cijenu..

nije jeftino nego je cijena realna

13 godina
neaktivan
nix0 kaže...
i4s kaže...
nix0 kaže...
andi.cro kaže...

Daaa {#}

Pa ako će za tu cijenu radije neo v onda...ili rabljenu arc-icu ili tako nešto neznam..

mario1990 kaže...

pa jeli to novije od icecream sandwich-a?

Zasto za tu cijenu Neo V ili rabljeni Arc ako mu se svida ta velicina ekrana , izgled moba , a usto hardware na Xperii U je puno bolji nego na Neu i Arc-u zbog dual core procesora , puno boljeg grafickog cipa , vece gustoce piksela na ekranu , puno vise ugrađene memorije , prednje kamere..

Pa dobro, samo predlažem, npr. ja sam htjela uzet u ali premal mi je, a neo v mi isto ima prednju kameru koja mi treba tako da je neo v presudio, a u je prodana odma..

Bazinga.
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Preporuka za neki novi, nekoristeni ili max do mjesec dana starog uredaja oko 1500kn !?

0 0 hvala 0
13 godina

trebam preporuku za frenda neki android za 600 kn max sa vecim ekranom sa njuskala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji mob do 2500 kn razmisljao sam o one v-u mora biti novi iz ducana

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

One V..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan

Već duže vrijeme razmišljam o novom mobitelu. Treba mi mobitel za oko 3500-4000kn(može i nešto više). Prvobitno sam razmišljao o Galaxy S3 ili HTC One X ali oni su preveliki. Kupio bih HTC,Samsung ili Sony Ericsson mobitel. Može neka preporuka?

BF3 Nick: hrci1950

1 0 hvala 0
17 godina

Ma previse je 2 i pol soma za One V. Da pricamo o One S onda neba beda, al ovako ne.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoreByte kaže...

Već duže vrijeme razmišljam o novom mobitelu. Treba mi mobitel za oko 3500-4000kn(može i nešto više). Prvobitno sam razmišljao o Galaxy S3 ili HTC One X ali oni su preveliki. Kupio bih HTC,Samsung ili Sony Ericsson mobitel. Može neka preporuka?

Onda One S...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ma previse je 2 i pol soma za One V. Da pricamo o One S onda neba beda, al ovako ne.

Sta je tebi??

Cuj previse..

One S se prodaje za 3200 pa navise..

14 godina
neaktivan

A sta kazete na arc s?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

A sta kazete na arc s?

Ni arc s ni one v..

Pogledaj Galaxy s2 (ako uspijes naci) i EVO 3D (sigurno mos naci,a bolji je i od arc s i od one v)

14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
CoreByte kaže...

Onda One S...

Gdje ima za kupiti HTC One S? Gledam po internetu i nema ga ni u Tele2 a niti u T-mobile-a.

BF3 Nick: hrci1950
15 godina
neaktivan
CoreByte kaže...
Intelovac123 kaže...
CoreByte kaže...

Onda One S...

Gdje ima za kupiti HTC One S? Gledam po internetu i nema ga ni u Tele2 a niti u T-mobile-a.

Imas nove na njuskalu..

a imas i ovdje samo mi se cine skupi sa cijenama..

http://www.mobitel-bobo.hr/product_info.php?cPath=48_59&products_id=786

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Preporuka za neki novi, nekoristeni ili max do mjesec dana starog uredaja oko 1500kn !?

Nema nista ? xd

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
fakEEE kaže...

Nema nista ? xd

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/sony-xperia-moze-zamjena-oglas-5447928

13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

one v ni slučajno, promašaj je to..

pomozite i meni za kraj:

0 xperia neo
9 xperia p
Bazinga.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 0:36 (i4s).
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
zelenbic kaže...

A sta kazete na arc s?

Ni arc s ni one v..

Pogledaj Galaxy s2 (ako uspijes naci) i EVO 3D (sigurno mos naci,a bolji je i od arc s i od one v)

ali treba mi novi iz ducana a ja nisam nasao s2 niti evo3D sjecam se da je bio na nekoj akciji za 2500 kn al prosla baba sa kolacima

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

xperia arc, galaxy s plus, xperia u..

anonymous_Zg kaže...

trebam preporuku za frenda neki android za 600 kn max sa vecim ekranom sa njuskala

Možda alcatel ot-990, ili huawei u8650 to su ekrani 3.5" ne pada mi napamet ništa sa većim ekranom za tu cijenu.

zelenbic kaže...

Onda arc s, ako baš mora biti iz dućana.. tele 2 novi 2445 kn.

CoreByte kaže...

Treba mi mobitel za oko 3500-4000kn (može i nešto više). Prvobitno sam razmišljao o Galaxy S3 ili HTC One X ali oni su preveliki.

One S

pomozite i meni za kraj:

Xperia P {#}

17 godina
Intelovac123 kaže...
Hacker002 kaže...

Sta je tebi??

Cuj previse..

Ljudi se slazu samnom, One V je skup, kao sto rekoh, da pricamo o One S onda dileme nema jer je najbolji mobitel sa dvojezgrenim procesorom sto novci mogu kupit.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Intelovac123 kaže...
Hacker002 kaže...

Sta je tebi??

Cuj previse..

Ljudi se slazu samnom, One V je skup, kao sto rekoh, da pricamo o One S onda dileme nema jer je najbolji mobitel sa dvojezgrenim procesorom sto novci mogu kupit.

Nismo se ja i ti razumili...

Ja sam rekao da za te pare One S ne mozes naci,ali zato mozes EVO 3D do 2500kn sigurno nac ,a bolji je od Arc S-a i One V

15 godina
neaktivan

Moze preporuka ebook readera do 75 evra max?(da ne bude kinez)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo napravio sam test ovog tele2fona za 995kn pa pogledajte

0 0 hvala 1
16 godina
NameNick kaže...

Ja sam jučer bio u Tele2 Shopu i isprobavao sam ga malo i prvo što sam primjetio je da kada skrolaš gore dole, to ne ide glatko već sa zatrzavanjima (preslaba procesorska snaga), nadalje...želio sam isprobat fotić i uslikao sam nešto i želio vidjet rezultat, stisnuo sam na galeriju da vidim fotku i mob se smrzo i ugasio!!!

Rekoh sebi: "beži od ovog" i ošo iz dučana sa ovakvim fejsom{#}

He died for you, why not live for Him!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 15:03 (andi.cro).
14 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
NameNick kaže...

Ja sam jučer bio u Tele2 Shopu i isprobavao sam ga malo i prvo što sam primjetio je da kada skrolaš gore dole, to ne ide glatko već sa zatrzavanjima (preslaba procesorska snaga), nadalje...želio sam isprobat fotić i uslikao sam nešto i želio vidjet rezultat, stisnuo sam na galeriju da vidim fotku i mob se smrzo i ugasio!!!

Rekoh sebi: "beži od ovog" i ošo iz dučana sa ovakvim fejsom{#}

a neznam meni sve radi ok,zna malo trzati taj menu ali nista strasno,pogledaj video pa ces i sam vidit,a kamera radi isto super

15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Moze preporuka ebook readera do 75 evra max?(da ne bude kinez)

Ovako nešto.

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Imam pitanje u vezi kupnje smartphonea. Nisam imala iskustva s njime tako da iskreno neznam što trebam tražiti. Mobitel mi treba za sms, pozive, fotografiranje, internet (najviše za mail i društvene mreže) i za slušanje muzike. I voljela bi da lijepo izgleda ;-) Imam broj u tele2 i ne želim ga mijenjati tako da bi kod njih kupila mobitel preko interneta (rađe na bonove ali može i na pretplatu). Molim vas da mi preporučite koji bi mi odgovarao po vašem mišljenju, jer u masi podataka koje sam pročitala ostala sam prilično zbunjena. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko možeš platiti najviše?

13 godina
neaktivan

do 1000 kn bi dala za njega

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: