Hoce li kod nas biti moguće kupiti Galaxy Nexus preko Google Play Storea?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
brate kolko sam ja upucen google play store je trgovina aplikacijama ne mobitelima,ali mozda su i to uveli,to je ustvari preimenovani android market
brate kolko sam ja upucen google play store je trgovina aplikacijama ne mobitelima,ali mozda su i to uveli,to je ustvari preimenovani android market
Ukratko http://www.wired.com/gadgetlab/2012/04/google-begins-selling-unlocked-galaxy-nexus-phones-in-google-play-store/
OK sad i mene ovo jakoooo zanima
pa nepiše samo 400$ koliko sam ja skužio $399 — completely unlocked, as well as unladen by carrier contract fees.
pa nepiše samo 400$ koliko sam ja skužio $399 — completely unlocked, as well as unladen by carrier contract fees.
Pa ne ocekujes da kupis mob od Googlea za 2400kn i moraš plaćat pretplatu?
BTW. imam sreću da si nisam neki mob kupio, sad je S3 jeftiniji od S2 u vipu.
aha^^
Kada se može očekivati ovo u europi?
U hrvatskoj nikad.
Mislio sam u "EU" :p Vjerujem da bi ispalo jeftinije da negdje naručimo npr iz Slovenije ili Njemačke pa da nam pošalju.
to mozda,da se naruci,ali ako nece kod vas u hr stici,kako je tek sa bosnom,ono sto kod vas stigne kod nas kasni 2 mjeseca minimum,skoro svaki mobitel koji je dolazio,prvo se pjavi kod vas i u srbiji,a kod nas tek kasnije,to je dobro samo zato sto ga vi vec istestirate,pa znam koje mane ima

Jel moguće kupiti huawei u8650 kod tele2, poslao sam upit i kažu da ima samo u nekim mjestima gdje nije prodan. Ovi na njuškalu su stari, korišteni, otključani. Zna netko gdje ga ima ?
poslao sam upit i kažu da ima samo u nekim mjestima gdje nije prodan. Ovi na njuškalu su stari, korišteni, otključani. Zna netko gdje ga ima ?
Otiđi u par tele2 prodajni mjesta pa vidi, inače ima ga u svijetu medija ali cijena je 1099kn
A jel mobiteli kupljeni kod bonbona rade na tmobile kartice ?
Da.
Koristim HTC Desire vec godinu dana i vrijeme je da uzmem novi uređaj. Dvoumim se između Sony Xperia P i Samsung galaxy s Advance.. Ima li neko kakav savjet? :P
Oba uređaja: http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=902&cp=917
Dvoumim se između Sony Xperia P i Samsung galaxy s Advance.. Ima li neko kakav savjet? :P
Xperia P
Razlozi: veća rezolucija, nadogradnja na ICS, bolja kamera, veći ppi, 1gb rama. Itd :P
12 | Xperia P |
---|---|
0 | Galaxy S Advance |
Dvoumim se između Sony Xperia P i Samsung galaxy s Advance.. Ima li neko kakav savjet? :P
Xperia P
Razlozi: veća rezolucija, nadogradnja na ICS, bolja kamera, veći ppi, 1gb rama. Itd :P
a koji je bolji ekran? TFT ili Super amoled?
xperia Galaxy Advance
a koji je bolji ekran? TFT ili Super amoled?
xperia Galaxy Advance
To je subjektivno:
SAMOLED
- Jače boje (neki govore nerealne, ali sve se da namjestit da boje budu i blaže. samo izgovor za fanboyeve)
- Crna je crna (na ostalima je sivkasta)
- Troši manje energije
To su činjenice. Dojam o ekranu je subjektivan, pogledaj oba pa koji ti je bolji na pogled.
Kod samsunga (barem meni) je bolji ekran -> super amoled.
Kod samsunga (barem meni) je bolji ekran -> super amoled
Za samsung znam da ima corning gorilla glass, za xperiu ne znam sad napamet. Pogledaj na netu. :)
Za samsung znam da ima corning gorilla glass, za xperiu ne znam sad napamet. Pogledaj na netu. :)
Mislim da cu uzet samsung. Sa Cyanogenom ce biti zvijerka... :D
Na tebi je što ti se sviđa :) i jedan i drugi su dobri.
samo ne znam kakva je podrška što se tiče romova za advance?!
Na tebi je što ti se sviđa :) i jedan i drugi su dobri.
samo ne znam kakva je podrška što se tiče romova za advance?!
Rootan ce bit u svakom slucaju. Ako na desireu koristim Android 4.0 i Sense 4.0 onda ce se nac nesto za Advance, ma da bi bilo lijepo vidijeti official ICS za njega... :D
ma da bi bilo lijepo vidijeti official ICS za njega... :D
Nažalost mislim da ga neće dobit, nije najavljen koliko znam!