Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ja se do sad nisam susreo sa takvim problemima. Garancije su bile uredne, uvijek kupujem na ruke, dakle pogledam sve prije nego platim.

- postoje prevaranti, ali ovi koji imaju po 20-30 mob u prodaji, su se pokazali kao sigurni.

14 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Našao sam jednog za 2 soma kupljen u tele 2 nikad otvoren.

E sad ženska nije sigurna jel otključan ili ne. Dal u tele 2 mobovi budu zaključani na tu mrežu ili ne??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na forumu par kolega je kupovalo bili su zaključani. (ne mora značit da je i taj)

15 godina
kaj sony centar radi danas na praznik?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

U west gate-u da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bilo bi vrijeme da si kupim pošteni mobitel, pa evo, ako imate koji koristan prijedlog, samo naprijed;

Mobitel uglavnom koristim za slušanje muzike, pa bi bila poželjna čim veća interna memorija te što bolje slušalice uz njega. Dobar zvučnik također nije na odmet. Mobitel bi uzeo na ugovor, znači 2 godine vjerojatno, cijena do 1500kn pri preuzimanju uređaja.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sensation XL kao stvoren za tebe..

Anonymous is coming!
13 godina
neaktivan

kralju rekla/o je 1500kn ,400KM,i za te pare se moze nac svasta,cuo sam da hvale live with walkman,i da je dobar,meni licno je neoV perfektan,od ostalik proizvodjaca neznam,al live with walkman je siurno best buy u svom rangu,i najj multimedijalni uredjaj u svom rangu

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Mobitel bi uzeo na ugovor, znači 2 godine vjerojatno, cijena do 1500kn pri preuzimanju uređaja.

Koja mreža?

14 godina
neaktivan

Ovako. Imam oko 900-1000 Kn i trebao bi mob.

Namjene; slušanje muzike, fotografiranje, net.

Volio bi da je Android based.

Može preporuka novog i polovnog?

Hvala unaprijed i Lp.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Može preporuka novog i polovnog?

Live with walkman ili xperiu ray.

Preporučio bi Galaxy s, ali nema blic pa ti može biti problem..

15 godina
mario1990 kaže...
The Unforgiven kaže...

Mobitel bi uzeo na ugovor, znači 2 godine vjerojatno, cijena do 1500kn pri preuzimanju uređaja.

Koja mreža?

Iskreno, totalno nebitno, nakon 4-5 godina uzimam pošteni mobitel, pa nisam niti upućen baš nešto u stvari na tržištu, pogotovo što se davatelja usluga tiče. Rekoh, glavni faktor je multimedija, točnije glazba, te da touchscreen radi pretty much savršeno, jer ne podnosim mobitele sa shit touch screenom, picajzla sam totalna što se toga tiče. Što se OS-eva tiče, također nemam nekih osobitih preferencija, jedina stvar bitna bi možda bila da je to OS s "budućnosti" te mogućnosti nadogradnje, te što više "customizable", mada ovo zadnje ni nije toliki faktor.

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
15 godina
Imao ga prilike koristiti, sviđa mi se design, te radi dosta fluidno kolko sam vidio. Trenutno mi je i prvi izbor, ukoliko se ne nađe nešto bolje, samo sam htio provjerit ovdje dal ima nešt bolje. Hvala.
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan

Ono što je bolje i skuplje je (HTC One X)

- Xperia S je vjerojatno najbolji Dual-Core smartphone sa odličnom kamerom. Preporuka svakako.

17 godina

Recimo da sam "otkrio" Nokiu N900 (ne pratim tržište mobitela već 2-3 godine uopće) i ostao fasciniran mogućnostima. Gledam da ih se može naći za 1500kn polovnih, pa me zanima jel valja to uzeti ili ima nešto novije/bolje za te novce? Ipak je to mob star godinu-dvije... Bitno mi je da ima dosta memorije, dosta koristim web, mejl jako jako puno, a i valjalo bi da mogu pogledati film/seriju u vlaku kad idem doma/u zg na faks (3h putovanje). Želim (trebam) i gps tako da mogu koristiti onaj tracker kad se vozim bajkom da mi bilježi rute. Nije na odmet ni višesatno sviranje muzike.

Mob mi izgleda savršen, još kad vidim da koristi linux based os  {#} da uzimam to polovno ili nešto drugo (htc hd2 ili slično)? Volio bih proći i par stotki jeftinije, student sam  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Val kaže...

da uzimam to polovno ili nešto drugo (htc hd2 ili slično)? 

Ako ti se sviđa uzmi. {#} 

- recimo ja bi za 1500kn uzeo Galaxy s plus {#}

13 godina
neaktivan

Predlozite neki mobilni polovan da je do 200 eura... Znaci najvise mi treba za aplikacije i te gluposti, a da fotoaparat/slike imaju dobar kvalitet. I naravno da je dobar za surfanje!

pozdrav 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

A novi?

Ne da mi se sad zahebavat sa poštarinom pošto je lik iz ZG.

15 godina
neaktivan
bookies kaže...

Predlozite neki mobilni polovan da je do 200 eura.

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-xperia-neo-v-oglas-5193455

A novi?

Ne da mi se sad zahebavat sa poštarinom pošto je lik iz ZG.

Pogledaj defy mini.

ili ovo imaš dostavu :) a podrška je dobra za njega ovdje na forumu.

17 godina

Kakva je trenutna ponuda aplikacija za Maemo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Sorry što dosađujem, ali mi se ekran u Defyja čini nekako mali. Koliki je u odnosu na Cookie KP502?

15 godina
neaktivan

Cookie 3' a ovaj 3.2' inča.

- Malan je ekran barem meni, ali nema nekog sa znatno većim ekranom da je nov i do 1000kn.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Cookie 3' a ovaj 3.2' inča.

- Malan je ekran barem meni, ali nema nekog sa znatno većim ekranom da je nov i do 1000kn.

Ma bitno mi je samo da je veći ekran od sadašnjeg.

Hvala.

15 godina

Pozz,

prijatelj mi je išao na brod i uskoro ce doc u SAD i kaze da tamo u duty freeu moze uzet/pogledat mobitel po povoljnijoj cijeni. sad posto se ne razumijem u mobitele, zanima me da li mi vi mozete preporucit nekakav smartphone (sa androidom obavezno), recimo htc ili samsung... za nekih 200-300 dolara... prijedlozi?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
msimu666 kaže...

zanima me da li mi vi mozete preporucit nekakav smartphone (sa androidom obavezno), recimo htc ili samsung... za nekih 200-300 dolara... prijedlozi?

Ne znam kakve su tamo cijene, nek vdi samsung galaxy s2, htc one s.. 

14 godina
neaktivan
msimu666 kaže...

Pozz,

prijatelj mi je išao na brod i uskoro ce doc u SAD i kaze da tamo u duty freeu moze uzet/pogledat mobitel po povoljnijoj cijeni. sad posto se ne razumijem u mobitele, zanima me da li mi vi mozete preporucit nekakav smartphone (sa androidom obavezno), recimo htc ili samsung... za nekih 200-300 dolara... prijedlozi?

Hvala

SGS II gledaj.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
13 godina
neaktivan

gs 2 je skuplji od 300 dolara msm,tamo bi za te pare mogao naci nest u cijeni optimusa 2x

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kass kaže...

tamo bi za te pare mogao naci nest u cijeni optimusa 2x

A onda vidi evo 3D

13 godina
neaktivan

sony xperia s ili htc one s?

0 0 hvala 0