Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.059.068
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Akiris kaže...

Ispala mi prilika da prodam LG GT540 za 75€.....

Da li da to ucinim, te je li vrijedno da bi jos dodao i na kraju skupio za LG OPTIMUS 2x... samo me brine cinjenica kad ga kupim, aBd, da ako se kasnije zapitam sto sam izvalio tolike pare samo da bi imao bolju kameru, i da bi vrtio angry birds, bez laga.. kao i ostale igrice..

trenutna cijena je nepunih 250€.. + uskoro pad cijene.. Univerzalno.com.. Svidja mi se i SE NEO V, ali kao sto sam rekao, malo mi krivo sto je single core.. ima li sta drugo "JAKO" kao optimus 2x, a da cijena nije "ŽARA"... Ili skupljati pa kupiti SGS II ali na kraju ljeta ako ako...

Vrijedi li taj mobitel toliko para... stvarno ne znam sta uzeti, PRIJEDLOG?

BTW. Gledam SE ARC S, i ostali novi SE mobiteli, sve je to full cool, ali sve je i isto, single core, isto sra*** drugo pakovanje, zar ne ? dok je cijena ihaha.. ista kao lg dual core, cak i veca 270€.

Pa prodaj ga.....

A sta mislis o ovom...

http://www.univerzalno.com/mobiteli/htc/detaljnije/htc-sensation/1169

Jest polovan al je sigurno u extra stanju kako i pise..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
Akiris kaže...

Ispala mi prilika da prodam LG GT540 za 75€.....

Da li da to ucinim,

Ako ga planiraš prodavati cijena je realna jer novi je 205 km (univerzalno)

razmisli o sensationu što ti kolega kaže ^

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Po meni je HTC kvalitetnijji i ljepsi od LG-a..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

APSOLUTNO OTPADA BILO KOJE RAZMISLJANJE O HTC-u.... Ima li sto drugo? {#} 

Znam i ja da ima, ali ... minimalno godinu ipo, dvije.. da traje, a i da drzi korak sa novim igrama..

15 godina

Da ne kvotam sam sebe s prethodne stranice ali svejedno ću da upitam bolje znalce:

LUMIA

ili

One V

je znači finalna dvojba...HTC wildfire S i SE Live ispadaju a umjesto njih ulazi HTC One V

Pro i contra za svaki ili su podjednaki izuzev op.sustava?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 8:36 (nansale).
15 godina
neaktivan
Akiris kaže...

APSOLUTNO OTPADA BILO KOJE RAZMISLJANJE O HTC-u.... Ima li sto drugo? {#} 

Znam i ja da ima, ali ... minimalno godinu ipo, dvije.. da traje, a i da drzi korak sa novim igrama..

Zasto?

HTC je super..JBG ti hoces i kvalitetno,i dual core, i jeftino..ne ide bas..Drug je neki dan kupio LG Optimus Black i onako osrednja klasa..iako je jaci od mog Wildfire S-a njegov Black nikad nebi zamjenio za svoj mob...

nansale kaže...

Da ne kvotam sam sebe s prethodne stranice ali svejedno ću da upitam bolje znalce:

LUMIA

ili

One V

je znači finalna dvojba...HTC wildfire S i SE Live ispadaju a umjesto njih ulazi HTC One V

Pro i contra za svaki ili su podjednaki izuzev op.sustava?

Na strani Lumie je bolji proc,a na strani HTC-a je veca baterija...ostalo je isto...ti se odluci hoces li WP7 ili Android.......ja bi uzeo Lumiu...

15 godina
Znači podjednaki su, a ništa, danas još bacim pogled uživo na njih, prespavam i sutra kupujem!

Ok, hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nansale kaže...
Znači podjednaki su, a ništa, danas još bacim pogled uživo na njih

Razlog zašto bi uzeo One V je android - Lumia sve ostalo glas za lumiu. {#}

17 godina
neaktivan

čini se dost ok ponuda po okej cijeni

dvojezgreni gigahercni A9 procesor, Mali 400 GPU, 4 incni displej s qHD rezolucijom, 16Gb interne memorije, 8mp kamera..samo šteta što je hebeno gadan xD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

čini se dost ok ponuda po okej cijeni

dvojezgreni gigahercni A9 procesor, Mali 400 GPU, 4 incni displej s qHD rezolucijom, 16Gb interne memorije, 8mp kamera..samo šteta što je hebeno gadan xD

Meni su bas ovi Xperia U,P,S ruzni...onaj Arc S je extra dizajnom a ovo sranje..

17 godina
neaktivan

Pa baš, da..ta NXT serija je uzasno ruzna..hardverski su dosta jaki i to mi se sviđa..ali velika šteta zbog tog dizajna

Xperia P - moje mišljenje
dobro: jak procesor, mnogo RAM memorije, jaka grafička (Mali 400 MP, kao i kod Galaxya S2), navodno jako dobar ekran, ok rezolucija, 8Mpx kamera s Exmor R senzorom i 1080p videom, navodno bolje izvedene kapacitivne tipke ispod ekrana u usporedbi s Xperijom S
 loše: užasan dizajn, najviše mi upada u oči ono bespotrebno produljenje ispod, pretrpana desna strana, zvucnik je sa strane, vidljivi su neki vijci dolje sa obje strane, hdmi i micro usb portovi su bezveze sklepani jedan kraj drugog, baterija je samo 1300mAh i cover je non-removable, dolazi s gingerbreadom, neproširiva memorija

Kao da su uzeli dobar čipset i složili neki mob nabrzinu.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 20:49 (ya-sam-ya).

1 1 hvala 0
16 godina

Isplati li se uzeti lumiu 800 za 800kn u T-Mobileu (produženje ugovora)

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Isplati li se uzeti lumiu 800 za 800kn u T-Mobileu (produženje ugovora)

Da

16 godina

Samo što je to bio flex team, a ta tarifa više ne postoji. Tako da ne znam ništa o mogučoj cijeni. Zvat ću sutra da vidim koliko bude koštala. Otac je obečao mobitel :D Ionako sam jedini u školi bez aparata, tehnološki hendikepiran.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam iskreno veliki fan sonya,i stvarno ih oboavam al je cinjenica da su malo zajebali par stvari sa ovom novom seijom,zar nepostoji firma koja ce napraviti neki savrsen mob,nek bude preskup i nek ga nemogu imat al da bar postoji,jer trenutno nema mobitela bez bar 2-3 nedostatka,kod nxt serije je to neprosiriva memorija,umjesto da stave kartice do 64GB oni nestave nikako,stvarno su jadni,matermi danas nema normalne firme kaje ce se istinski potrudit da zadovolji kupca,plus ove low price mobove sklepaju da budu velika sranja,fakat su losi,rijetkost je naci kvalitetan mobitel danas a da o nema nedostataka(il je oklop los,il oblik,il lagga,il je OS sranje,il nisu zasticeni otvori,il je premal,il je los na suncu,....................

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kass kaže...

ja sam iskreno veliki fan sonya,i stvarno ih oboavam al je cinjenica da su malo zajebali par stvari sa ovom novom seijom,zar nepostoji firma koja ce napraviti neki savrsen mob,nek bude preskup i nek ga nemogu imat al da bar postoji,jer trenutno nema mobitela bez bar 2-3 nedostatka,kod nxt serije je to neprosiriva memorija,umjesto da stave kartice do 64GB oni nestave nikako,stvarno su jadni,matermi danas nema normalne firme kaje ce se istinski potrudit da zadovolji kupca,plus ove low price mobove sklepaju da budu velika sranja,fakat su losi,rijetkost je naci kvalitetan mobitel danas a da o nema nedostataka(il je oklop los,il oblik,il lagga,il je OS sranje,il nisu zasticeni otvori,il je premal,il je los na suncu,....................

Oblik i materijal su ipak subjektivni dojmovi. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Imas pravo ali daj pogledaj ovo:

www.gsmarena.com/sony_xperia_p-3d-spin-4436.php
Neznam, mozda smo mi balkanci ipak previse zaostali i neznamo sto je moderan dizajn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nekako mi je ovaj P grublji dizajn od S. Imam S i nije loša. Nemogu se žaliti. Tipke ispod ekrana su dobre (ali ih moraš pogoditi) :D.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 12:18 (ExStazy).
13 godina
Ma nije los s model,meni se uspjel zgulit od fotrole zadnji poklopac,al to na stranu jedino kaj me gadno smetalo su tipke neresponzivne i male.... I poklopac koji nije trebao biti,mozda s3 chipset. Ekran je jako dobar i mob dobro sljaka,ics ce dobit,super kamera,ps store...
32gb je svakom dosta
Da smetalo me tipka preblizu utora za sluske,kad bi iso mjenjat pjesmu trebam otkljucat a nespretno ak mi vire slusalice odmah kod tipke
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je 32GB jedva dosta, sad na Galaxyu S imam 40GB i to mi je taman, a 64 ili 48GB bi bilo savrseno.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
13 godina
neaktivan

pa nezz nisam koristio smarphone jos uvijek,ali znajuci sebe,meni je 16GB premalo,32 moze pomoc al je i to malo,jer ja bi imo dosta filmova igrica,aplikacija,i vrlo lako bi mogao popunit 40ak giga,pomeni je savrseno stavit minimalno 16GB interene i karticu,dok mi je nxt serija sranje jer nemaju kartica,sta ti mozes sa U i njenih 8 giga,nista,ja bi iskreno stavljo na mobitel tonu stvari slika,muike,i svega se toga nakupi,zato bi volio da svi pocnu koristit ove nove protokole karica,SD??,znam da ja SDHC do 32 GB,a ovi novi su do 64GB,ko nagalaxy s III,i to je vec nesto,interena plus 64 gige

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nasao sam HTC HD7 za 90 evra ,ali ima neku manu covjek kaze..Kad se pali i dodje do HTC logo restartuje se ...

Koliko bi kostao popravak ako se uopste moze popraviti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji od dolje navedenih mobitela?

WP mi se kao OS jako svida, a i Nokia mi je najljepsa izgledom te ima najjaci procesor, ali je pomao debeo (valjda mogu prezivjeti).

Prednost HTC Rhyme - prednja kamera, dosta mi znaci. HTC One V - najnoviji je. Hoce li ICS na Rhyme biti dobar kao i na One V, mislim, je li prednost One V-a to sto dolazi s vec ugradenim ICS-om i Sense-om 4.0, ima li razlika?

10 Nokia Lumia 710
0 HTC Rhyme
2 HTC One V
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CutiePie kaže...

WP mi se kao OS jako svida, a i Nokia mi je najljepsa izgledom te ima najjaci procesor, ali je pomao debeo (valjda mogu prezivjeti).

Prednost HTC Rhyme - prednja kamera, dosta mi znaci. HTC One V - najnoviji je. Hoce li ICS na Rhyme biti dobar kao i na One V, mislim, je li prednost One V-a to sto dolazi s vec ugradenim ICS-om i Sense-om 4.0, ima li razlika?

Ti se salis ako hoces Rhyme pored ova dva moba...

Nokiu uzmi...

15 godina
neaktivan
CutiePie kaže...

Uzmi Nokiu.

13 godina
neaktivan
mislim da bi bio puno,al nemoj me drzat za rijec
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Nasao sam HTC HD7 za 90 evra ,ali ima neku manu covjek kaze..Kad se pali i dodje do HTC logo restartuje se ...

Koliko bi kostao popravak ako se uopste moze popraviti.

Ili besplatno ili uopće nećeš moć ništa. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 23:44 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

mislio sam na opravak ovog htc hd7,moze bit svasta,neki softverski ali i hardverski problem,najbolje ti otidji sam ili sa tim likom pa pitaj,il nadji na forumu nekog ko je imo slican problem a rijesio ga,al bez ovih stavri nemoj ga uzimat,po meni je najbolje uzet nov mob,kolko god da love imas,nov je nov

0 0 hvala 0
16 godina

može preporuka nekog mobitela do 700 kn, novi i otključan na sve mreže

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovranac kaže...

može preporuka nekog mobitela do 700 kn, novi i otključan na sve mreže

Huawei U8650

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/huawei-u8650-android-zapakirano-garancija-dostava-oglas-5116511

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice