Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.528.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mozete li mi predloziti best-buy mobitel do max. 1000kn,po mogucnosti android,za oko mi je zapeo Wildfire S.Da li se isplati uzeti ga ili ima neki bolji za te pare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Wildfire S je sada već malo stariji model, ne znam hoćeš li biti zadovoljan...

Huawei U8650 je jako hvaljen uređaj, za te pare je sigurno best buy. Evo u Tele2 košta 695 kn.

The world is your playground.
13 godina
neaktivan

Ne svidaju mi se Huawei modeli,vise preferiram HTC,Samsung i Sony Xperia.Ima li ista od toga da je do 1000kn moze i malo vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U tom slučaju, Wildfire S i nije tako loš. Samsung Galaxy Y je u Vip kompletu 999 kn. Potraži na Njuškalu, možda ti se posreći.

The world is your playground.
15 godina
neaktivan
AdMer12 kaže...

Mozete li mi predloziti best-buy mobitel do max. 1000kn,po mogucnosti android,za oko mi je zapeo Wildfire S.Da li se isplati uzeti ga ili ima neki bolji za te pare?

Sad mi je malo prije negdje iskočila reklama za Motorolu Defy mini u simpa paketu za 800 kn..   

Evo ti link na mobitel ako te zanima.. 

http://db.tt/5hnuGAK
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 11:10 (Agent Rico).
13 godina
Dajte savjet. Kupujem za 10ak dana novi/polovni mob. Prodao bi se ray i još nadoplatio oko 1000-1300kn. Dakle oko 2500 +- 100kn.

Razmišljao sam o galaxyu s2, galaxyu nexus, možda sensation xl ili predlozite vi neki :)

I ako imate razloga za i protiv, hvala :). S2 mi je super, ali je ppi manji malo :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da Vas pitam, je li bolji HTC ONE V ili SONY XPERIA RAY? Tko ima bolju navigaciju, je li im navigacija slicna kao na I-Phone? Molim Vas odgovor, HITNO!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kvaliteta navigacije i njen izgled ti ovise o onoj koju kupis.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Mitsuoka kaže...

u t-mobile, mozda pomogne

13 godina
neaktivan
one v je bolji jer je noviji od raya ima veci ekran,dolazi sa ics tako da nemoras cekat update,i meni je jedina prednost sto je veic ekran sve ostalo je tu negdje
13 godina
kass kaže...
one v je bolji jer je noviji od raya ima veci ekran,dolazi sa ics tako da nemoras cekat update,i meni je jedina prednost sto je veic ekran sve ostalo je tu negdje

ekran mi nije vazan

14 godina
neaktivan

Je li se isplati čekati galaxy 3 ili da uzmem odmah one x

8 samsung galaxy s3
10 htc one x
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:53 (B1tch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kass kaže...

vec je izasao update za ray

13 godina
neaktivan

pa onda je jedina razlika u ekranu i proizvodjacu,mada ja mislim da je kod ray kvalitetnija kamera exmor r senzor

0 0 hvala 0
13 godina
kass kaže...

pa onda je jedina razlika u ekranu i proizvodjacu,mada ja mislim da je kod ray kvalitetnija kamera exmor r senzor

cini mi se da odluka pada ray

13 godina
Galaxy s2 ili Galaxy nexus?

Hvala :)
16 Samsung Galaxy SII
5 Samsung Galaxy Nexus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

po meni je nexsus puno mocniji

2 0 hvala 0
17 godina

Ima li negdje u Zadru kupiti Samsung Galaxy Note kao ovi "novi, neotpakirani"

sa njuskalo.hr, po 3200-3300kn, ne volim naručivati na neviđeno

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan
1950Killer kaže...
Mitsuoka kaže...

Krivo si skuzio, ovisi o navigaciji koju kupiš. Imaš ih mali milijun (5-10 kvalitetnijih navigacija), pa tražiš šta ti najviše paše.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

tako je po meni je igo jako dobra navigacija,mada je tu nokia nenadmasiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...
Galaxy s2 ili Galaxy nexus?

Hvala :)

Galaxy nexus, veći ekran (može biti plus i minus ovisi što ti odgovara),

bolja rezolucija, veći ppi, i imat će sigurno nadogradju na sljedeću verzija androida.

13 godina
Mitsuoka kaže...
1950Killer kaže...
Mitsuoka kaže...

Krivo si skuzio, ovisi o navigaciji koju kupiš. Imaš ih mali milijun (5-10 kvalitetnijih navigacija), pa tražiš šta ti najviše paše.

kass kaže...

tako je po meni je igo jako dobra navigacija,mada je tu nokia nenadmasiva

tnx, odabir pada na ray {#}

16 godina
neaktivan
AdMer12 kaže...

definitivno ti preporucam ovaj mob, imam ga vec pola godine i super je, licno sam bio nezadovoljan "default" sense romom pa sam si odabrao custom rom, tocnije cyanogenmod, ovaj ROM ti omogucava da sve sta zelis promjenit i promjenis, mozes sve da radis po zelji, htc je sada dozvolio svim korisnicima da "otkljucaju" mob uz "HTCdev", vecina ih je bila "S-ON" pa se mob nije mogao rootat i zaglavio si sa default romom medutim vec par miseci kako su dozvolili moze tako da mozes minjati romove ko ..... ; hehe...

ja sam uz CM 7.2 skoro od pocetka, za wfs ce postati kroz par dana i official a developeri vec duze razvijaju i cm9 ics, trenutno bas koristim, vec sve odlicno radi, sada se samo sitnice poboljsavaju, mogu ti reci samo sve najbolje, takoder se radi i na kernelu 3.0 sta ce omoguciti dosta fantasticnih stvari za ovaj mob !

interna memorije je ocajno mala i to je po meni najveca mana :( medutim uz ext4 te link2sd i taj je problem rjesen, ja koristim 8gb sd karticu class 10, 2 gb sam odvojio za ext4 te sam uz link2sd tako internoj memoriji pridruzio jos 2gb XD, imam oko 100 instaliranih aplikacija i FENOMENALNO ! ;)

na kraju krajeva, posjeti XDA forum, wildfire s dio, precesljaj malo, vidit ces vec, al vjeruj mi, odlican mob, sense rom koji dode kad kupis, ne vjerujem da ces bit opcinjen nakon par dana al uz ove odlicne developere na xda i cyanogenmod, ovaj mob je jednostavno BEST BUY ! :)

zivio ! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 20:55 (mfire).
16 godina

Prodati Desire HD za 1700 kn ili zamjeniti za samsung galaxy s plus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Prodati Desire HD za 1700 kn ili zamjeniti za samsung galaxy s plus?

Prodaj za 1700 ,skupi para i kupi S2 (polovan)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina

to je i moj plan, samo mi je bed jer nemam zamjenski mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

to je i moj plan, samo mi je bed jer nemam zamjenski mob

malo se strpis bez moba...ja bio bez moba 4 mjeseca

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Sa 20 godina to baš i nije tako lako, prvenstveno radi posla, a onda i dogovori sa ljudima... 

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Intelovac123 kaže...

Sa 20 godina to baš i nije tako lako, prvenstveno radi posla, a onda i dogovori sa ljudima... 

Njegov izbor ja samo kazem sta je bolje.

16 godina

Baš to, a tu je još i tarifa koja ide svaki mjesec po 200 kn... moram čovijeku odgovorit, a ni sam nisam još na čisto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice