Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.518
|
čitano: 13.047.223
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Leglo kaže...

Zašto bi One V bio išta lošiji od ip4 ?

Ako čemo iskreno prelazi s magarca na magarca. Ukolko ti se Android više sviđa od iOS-a, uzmi One V u suprotnom ostani na iPhoneu.

Sad sam pročitao par review-a i pogledao par videa na YT-u i kolko sam skužio dosta njih kaže da je malo pothranjen što se tiče CPU snage, inače je dobar i brz, ali osjeti se lag kod nekih stvari i kod surfanja prilikom učitavanja "težih" stranica i zumiranja se uspori. Neznam ni sam, šteta kaj T-Mobile nema ONE S u ponudi on mi se jako sviđa, a i vjerujem da bi bio oko 2000kn što bi mi pasalo jer mi je ONE X ipak preskup malo.

Budem još malo čitao i otišao do T centra pa isprobao malo mob na licu mjesta ako ga imaju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 17:01 (veki22).
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

brate nezz dali ti odgovara sony,probaj neki od nxt serije,po meni xperia s i p u pravo dobre u svemu

0 0 hvala 0
14 godina
veki22 kaže...

Sad sam pročitao par review-a i pogledao par videa na YT-u i kolko sam skužio dosta njih kaže da je malo pothranjen što se tiče CPU snage, inače je dobar i brz, ali osjeti se lag kod nekih stvari i kod surfanja prilikom učitavanja "težih" stranica i zumiranja se uspori. Neznam ni sam, šteta kaj T-Mobile nema ONE S u ponudi on mi se jako sviđa, a i vjerujem da bi bio oko 2000kn što bi mi pasalo jer mi je ONE X ipak preskup malo.

Budem još malo čitao i otišao do T centra pa isprobao malo mob na licu mjesta ako ga imaju. 

One V će 10000000% prije početi lagati nego iPhone. Kamere su tu negdje. iPhone ima prednju kameru, One V ne. iPhone ima odličan RETINA zaslon, naspram običnog LCD-a One V-a + RETINA ima mnogo veći ppi. Možda se ovo za ppi i ne primjeti tako jako, ali od viška glava ne boli + RETINA na iPhone-u ima Gorilla glass. Ovih One V-ovih 0.2 inča se toliko i ne nedostaju na iPhoneu jer sam imao priliku na istome mjestu imati iPhone 4S i SE Xperiju Neo V (3.7"). iPhone je bolji u igrama. I meni je duplo ljepši od One V-a.

Najbolje bi ti bilo lijepo sačuvati tih soma kuna ili koliko bi te već došao taj telefon i sljedeče godine kupiti pravu stvar (onda će se već moći kupiti lijepi Dual core). Zašto? Zato jer bi kupnja One V-a bila čisto bacanje love.

Ako možeš dobiti One S, uzmi, ali potreba za prelazak na One V ne postoji.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
16 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

One V će 10000000% prije početi lagati nego iPhone. Kamere su tu negdje. iPhone ima prednju kameru, One V ne. iPhone ima odličan RETINA zaslon, naspram običnog LCD-a One V-a + RETINA ima mnogo veći ppi. Možda se ovo za ppi i ne primjeti tako jako, ali od viška glava ne boli + RETINA na iPhone-u ima Gorilla glass. Ovih One V-ovih 0.2 inča se toliko i ne nedostaju na iPhoneu jer sam imao priliku na istome mjestu imati iPhone 4S i SE Xperiju Neo V (3.7"). iPhone je bolji u igrama. I meni je duplo ljepši od One V-a.

Najbolje bi ti bilo lijepo sačuvati tih soma kuna ili koliko bi te već došao taj telefon i sljedeče godine kupiti pravu stvar (onda će se već moći kupiti lijepi Dual core). Zašto? Zato jer bi kupnja One V-a bila čisto bacanje love.

Ako možeš dobiti One S, uzmi, ali potreba za prelazak na One V ne postoji.

iPhone nema Gorilla Glass.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ima oleophobic coating

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma ne trollam,ovo je prakticki jedina tema u kojoj sam aktivan(uz Fifu)...Kazem EVO 3D sam jako blizu uzimanja,al bojim se da bi mi bio prevelik,pa bi htio da vidim neki do 4'' max. koji je najbolji stalno sam mislio na Nexus S a onda sam vidio Optimus 2x pa sam samo htio vidjeti koji bi vi od ova dva...

Na kraju ostaju u igri Nexus S i EVO 3D sad samo moram negdje probati EVO da vidim jel mi prevelik il ipak taman...

Hvala svima i sorry sto sam postao dosadan...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

ma ne trollam,ovo je prakticki jedina tema u kojoj sam aktivan(uz Fifu)...Kazem EVO 3D sam jako blizu uzimanja,al bojim se da bi mi bio prevelik,pa bi htio da vidim neki do 4'' max. koji je najbolji stalno sam mislio na Nexus S a onda sam vidio Optimus 2x pa sam samo htio vidjeti koji bi vi od ova dva...

Na kraju ostaju u igri Nexus S i EVO 3D sad samo moram negdje probati EVO da vidim jel mi prevelik il ipak taman...

Hvala svima i sorry sto sam postao dosadan...

Ma ne moze biti prevelik ;)

Razlika izmedju 4.0 i 4.3 ekrana je nikakva..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 20:54 (Intelovac123).
16 godina

a i ja sad kad gledam na gsmareni to su 3-4 milimetra razlike,al citao sam po nekim drugim stranicama da su im ti mobiteli veliki i da ne bi nista preko 4'' a posto nisam vidio EVO 3D u Rl raspitao sam se za svaki slucaj ovdje za te do 4''

14 godina

Jedna zanimljiv anketica

14 Samsung Galaxy SIII
9 Htc One X
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Jedna zanimljiv anketica

Pričekaj da ljudi probaju mobitel, onda radi ankete. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
KKristijan kaže...

Jedna zanimljiv anketica

Pričekaj da ljudi probaju mobitel, onda radi ankete. 

Zanima me trenutno razmišljanje, bas prije nego sto probaju SIII

LoL NordicEU : Heineken01
13 godina
neaktivan

s3 je bolji,jaci je od one x,samo mi se cini malo prevelikim,da su samo malo uzi ekran stavili bilo bi uredu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li neko zna hoce li HTC izbaciti neki telefon is ONE serije jeftiniji od One V (nesto poput Wildfire S-a)?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Da li neko zna hoce li HTC izbaciti neki telefon is ONE serije jeftiniji od One V (nesto poput Wildfire S-a)?

Teško. One serija je predstavljena, a nova 2-3 modela idu tek krajem godine ( IF ). 3.7" - 4.3" - 4.7" su veličine mobitela kojih bi se HTC trebao držat prema novoj politici poslovanje. Jedino je pitanje kolko ce WP8 telefona izbacit na tržište. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan

mene neke kompanije nerviraju,stalno izbacuju mobitele koji su preskupi a ovi koji su malo jefniji cesto su jako losi,mogli bi da naprave neki model koji bi bio pristupacan mnogima a da je opet kolko tolko kvalitetan,neocekujem da naprave jeftini 4 core,ali bi se mogli potrudit,u zadnje vrijeme samo izbacuju velike mobitele sa sto vecim ekranima ,a ima nekih koji preferiraju(ne ja)ekrane od 3 do 3.5 inca,tako da se mogu potruditi i oko ovih manjih uredjaja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kass kaže...

mene neke kompanije nerviraju,stalno izbacuju mobitele koji su preskupi a ovi koji su malo jefniji cesto su jako losi,mogli bi da naprave neki model koji bi bio pristupacan mnogima a da je opet kolko tolko kvalitetan,neocekujem da naprave jeftini 4 core,ali bi se mogli potrudit,u zadnje vrijeme samo izbacuju velike mobitele sa sto vecim ekranima ,a ima nekih koji preferiraju(ne ja)ekrane od 3 do 3.5 inca,tako da se mogu potruditi i oko ovih manjih uredjaja

Pa na manjim ekranima i rezolucijama ne treba snaga kao za HD rezoluciju. Jedan One S je ludilo po ekranu i po snazi. 

13 godina
neaktivan

nekazem da netrebaju izbacivat ekstremne mobitele ali ima nekih koji ih nemogu priustiti,nemoze svako imati one x,trebaju ciljati i na ostalu populaciju,neki mogu potrosit na mobitel 1000KM a neki 200KM,zato trebaju napraviti raznovrsne mobitele sa raznovrsnim cijenama a da su noviji,NPR.neki lik sad moze uzet nokiu n97 koja je prije par godina bila top,a sto on nebi uzeo neki mob iz 2012 koji je tek izaso a opet sa pristupacnom cijenom,i sa novijim tehnologijama,a ne da ceka po 5 godina da neki mob izadje iz mode da bi ga on mogao uzet,koji je vec zastarijeo po svemu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kass kaže...

nekazem da netrebaju izbacivat ekstremne mobitele ali ima nekih koji ih nemogu priustiti,nemoze svako imati one x,trebaju ciljati i na ostalu populaciju,neki mogu potrosit na mobitel 1000KM a neki 200KM,zato trebaju napraviti raznovrsne mobitele sa raznovrsnim cijenama a da su noviji,NPR.neki lik sad moze uzet nokiu n97 koja je prije par godina bila top,a sto on nebi uzeo neki mob iz 2012 koji je tek izaso a opet sa pristupacnom cijenom,i sa novijim tehnologijama,a ne da ceka po 5 godina da neki mob izadje iz mode da bi ga on mogao uzet,koji je vec zastarijeo po svemu

Tehnologija je luksuz, tako je kako je.

13 godina
neaktivan

Kada biras telefon moras paziti da bude od dobrog proizvodjaca!

Samsung, Sony Ericsson, Nokia, Motorola...a ne da uzimas od nekih nepoznatih proizvodjaca pa da se posle kadjes kad ti mob. crkne...

Uglavnom mobilni telefon moras odabrati sam po svom ukusu, da li volis klasicne, funkcionalnije, kompaktnije, sa jacom memorijom ili sve to zajedno i da gledas koliko para imas u dzepu jer danas se mora izdvojiti velika svota novca kako bi se kupio neki dobar telefon. Ako volis snimati, ubacivati slike i muziku moras i uz telefon da obavezno kupis memorijsku jer bez nje vecina telefona su samo klasicne nedovoljno memorizovane starcice...

Vodi racuna da telefon ne bude previse osetljiv na razne prirodne i neprirodne faktore: pad, vodu, struju ili eliktricni udar, hemijsku supstancu, magnetnu rezonancu...

U sustini izaberi onaj koji ti najvise odgovara, raspitaj se u lokalnim radnjama o ceni telefona, funkcionalnosti i ostalim modifikacijama modela...

Ja bih ti preporucio da uzmes mozda Blackberry ili Samsung Touch ali izbor je na tebi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta fali nokiji 701, lumiji 710, galaxy ace, htc rhyme

sve ok cijene

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina

Da Vas pitam, je li bolji HTC ONE V ili SONY XPERIA RAY? Tko ima bolju navigaciju, je li im navigacija slicna kao na I-Phone? Molim Vas odgovor, HITNO!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ovako ja bi sada treba uzeti neko novi mob i izbor mi se ogranicio na HTC Sensation XE i Sony Xperia S,dosta sam gledao review-ova po yt i sve to,sony mi se svida sto ima dobar display(bar po pricama) i kameru,(koja mi je dosta vazna posto nemam digitalca) ,dok htc ima htc sense  i beats audio tehnologiju i slusalice koje dodu u paketu.Na mobitelu bi prevenstvo slusao muziku,znaci to mi je glavna stvar ali ga ne uzimam samo zbog toga naravno da cu korisit i druge mogucnosti/aplikacije itd.Sada moje pitanje je sta vi mislite izmedu ta dva moblitela koji vi preporucjute,i jos jedno pitanje

HTC Sensation XE(sa beats audio tehnologijom i beats slusalicama) VS Sony Xperia S(sa nekim dobrim slusalicama koje bi kupio posebno),pitanje je da li bi bila velika razlika u glasnoci i kvaliteti reprodukcije muzike.Hvala

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

E ovako ja bi sada treba uzeti neko novi mob i izbor mi se ogranicio na HTC Sensation XE i Sony Xperia S,dosta sam gledao review-ova po yt i sve to,sony mi se svida sto ima dobar display(bar po pricama) i kameru,(koja mi je dosta vazna posto nemam digitalca) ,dok htc ima htc sense  i beats audio tehnologiju i slusalice koje dodu u paketu.Na mobitelu bi prevenstvo slusao muziku,znaci to mi je glavna stvar ali ga ne uzimam samo zbog toga naravno da cu korisit i druge mogucnosti/aplikacije itd.Sada moje pitanje je sta vi mislite izmedu ta dva moblitela koji vi preporucjute,i jos jedno pitanje

HTC Sensation XE(sa beats audio tehnologijom i beats slusalicama) VS Sony Xperia S(sa nekim dobrim slusalicama koje bi kupio posebno),pitanje je da li bi bila velika razlika u glasnoci i kvaliteti reprodukcije muzike.Hvala

Beats ti je marketinški trik, ne pucaj se sa time, a slušalice su katastrofa, bolje su Samsungove in ear sluše koje dobiješ sa S, S II,... 

od ta 2 definitivno X S, S XE je bezveze i naspram običnog Sensationa.

13 godina
neaktivan

i j se slazem,xperia s je po meni puno boolja,sluse nisam koristio gledo sam ih posebno i kostaju oko 90KM sto je po meni previse,

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nokia 701 je dobra ali kamera joj je losa ,galaxy ace je malo prespor,zasto ne naprave mobitel na koji mozes stavit bilo koji os,koji ti odgovara 1GHZ prosesor najmanje,512 MB rama najmanje,8GB interne memorije najmanje,solidan ekran otprilike 3.5" i da sve to upakuju u fino kuciste i da ne pretjeraju sa cijenom,kod ostalih mobitela ili nema interne memorije ili je preskup,ili je kamera losa,svaki jeftniji model ima neki nedostatak(jefniji od nekih cca 450KM)da bi imao sve moras istrest iz dzepa oko 800KM,sto je po meni stvarno previse

16 godina
neaktivan
kass kaže...

nokia 701 je dobra ali kamera joj je losa ,galaxy ace je malo prespor,zasto ne naprave mobitel na koji mozes stavit bilo koji os,koji ti odgovara 1GHZ prosesor najmanje,512 MB rama najmanje,8GB interne memorije najmanje,solidan ekran otprilike 3.5" i da sve to upakuju u fino kuciste i da ne pretjeraju sa cijenom,kod ostalih mobitela ili nema interne memorije ili je preskup,ili je kamera losa,svaki jeftniji model ima neki nedostatak(jefniji od nekih cca 450KM)da bi imao sve moras istrest iz dzepa oko 800KM,sto je po meni stvarno previse

zato jer sve to košta, a i os-ovi imaju svoju cijenu. isto tako nije lako ni stavit bilo koji os, jer ti onda trebaju driveri, pa ovo pa ono. nije to tako lako, a pogotovo ne za tu cijenu. 3000kn nije puno za dobar mobitel, tako je uvijek i bilo.

16 godina
neaktivan
kass kaže...

Bezveze kukaš, na tržištu stvarno ima mobitela za svakog. Jedan ip3GS na iOS-u 4.xx super funkcionira. Jedan SGS I, te HTC Desire na Androidu 2.2 super rade, još ako ih rootaš i dalje su više nego dobri mobiteli. Wildfire S, SE Arc etc.

Sve su to mobiteli koji koštaju oko 150/200eura. Istina je da bi imao SVE moraš potrošit puno više novaca na mobitel, no nekako je normalno da se luksuz plaća znatno više.

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
Intelovac123 kaže...

http://www.gsmarena.com/htc_gold_aka_wildfire_c_live_pictures_are_here_to_be_called_desire_c-news-4226.php

scarface797 kaže...

Kad probaš slušalice koje dobiješ uz xperiu s odustat ćeš od kupovine drugih

16 godina
Leglo kaže...
kass kaže...

Bezveze kukaš, na tržištu stvarno ima mobitela za svakog. Jedan ip3GS na iOS-u 4.xx super funkcionira. Jedan SGS I, te HTC Desire na Androidu 2.2 super rade, još ako ih rootaš i dalje su više nego dobri mobiteli. Wildfire S, SE Arc etc.

Sve su to mobiteli koji koštaju oko 150/200eura. Istina je da bi imao SVE moraš potrošit puno više novaca na mobitel, no nekako je normalno da se luksuz plaća znatno više.

Izašao je iOS5 za 3GS i Android 2.3.3 za Galaxy S (naravno, postoji i neslužbeni 4.0.4).

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Kad probaš slušalice koje dobiješ uz xperiu s odustat ćeš od kupovine drugih

SONY i Samsung jedini imaju dobre slušalice uz mobitele, ali da ćeš odustat od kupovine drugih... pa i ne baš, doduše to ovisi što tražiš, ali jedne AKG od 200kn su daleko bolje od svega toga. Da ne spominjem skuplje... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice