Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.636
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
CODnubBFpro kaže...
8ax kaže...
Napokon...
HTC One X, Galaxy Note, ili pricekat S3?
Slatke dileme, D:

Uzmi Samsung galaxy nexus - velik ekran dobar ppi (720p) tu negdje s s2 jači od 4s imanje košta od one x. A ako si u mogučnosti kupi ovdje jako povoljno (slovenija) tu sam ja išo http://www.mobitrgovina.com/trg/detajl.php?ime=Samsung_I9250_galaxy_nexus_NOV!!&id=1590&hid=21&sid=83 415 eura

Jel se isplati uzimat mob u sloveniji?
trenutno sam i ja u nekoj dilemi sto uzeti a nebi mi bio problem skociti do slovenije.

ako mozete dajte jos neke linkove na njihove najpovoljnije shopove.

i jos me zanima kako to ide preko granice, jel moram ja prijavit mob? ili da ga raspakiram a kutiju ispod sica stavim :D

http://www.youtube.com/watch?v=o8RsTjjYK7E
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 12:05 (Raptoxx).
16 godina
mrbean kaže...

Ovako, jednostavna dilema. Imam SE RAY i nude mi zamjenu, ovaj put za Samsung Galaxy S. Koji je po vama bolji mob?

Prvenstveno me galaxy s privlaci zbog amoled i veceg ekrana. (jer je 3.3' stvarno premalo)

Definitivno, ako te ne smeta malo lošija kamera i veće zagraijavanje.

domac5 kaže...

galaxy s je bolji zbog ekrana...neznam kakva je sad powergr grafa u njemu al frend ga ima i nista ne steka...meni se svida i rado bi zamijenio svoj SE LWW za njega

PowerVR SGX540 i 1GHz Hummingbird, dosta brži od Adrena 205 i 1GHz Scorpiona.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

jedini minus je to sto nema blic za kameru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
8ax kaže...
mrbean kaže...

Ovako, jednostavna dilema. Imam SE RAY i nude mi zamjenu, ovaj put za Samsung Galaxy S. Koji je po vama bolji mob?

Prvenstveno me galaxy s privlaci zbog amoled i veceg ekrana. (jer je 3.3' stvarno premalo)

Definitivno, ako te ne smeta malo lošija kamera i veće zagraijavanje.

domac5 kaže...

galaxy s je bolji zbog ekrana...neznam kakva je sad powergr grafa u njemu al frend ga ima i nista ne steka...meni se svida i rado bi zamijenio svoj SE LWW za njega

PowerVR SGX540 i 1GHz Hummingbird, dosta brži od Adrena 205 i 1GHz Scorpiona.

To je provjerno da je gpu i cpu od galaxy s brzi nego ray? Ma kamera mi ne igra ulogo. Ono sto mi je bitno je ekran i fluidnost. E sad nisam korisitio galaxy s tako da ne mogu sudit :/

16 godina

Da, brži su proc i grafička.

Ja sa OC na 1330MHz mogu igrat Modern Combat 3 bez štekanja.

I ima jako dobru podršku developera (puno ROMova).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da, mislio sam ga odmah rootat jer mi se ni malo ne sviđa to sucelje od samsunga.

Ono sto me privlaci je to sto je brzi, sto ima vise memorije, AMOLED i te crne boje :D, i veci ekran.

A kod raya to je ekran, jer je stvarno oštar, 297 ppi, kamera (ali to ne igra veliku ulogu) i to sto je novi sa garancijom :D.

Kako radi ics na galaxyu ako znas?

16 godina

Super radi, nema bugova, čim izađe nova verzija ICS za par dana je portana...

Ja baš ne volim izgled ICS-a pa sam na Gamerz ROM 2.3.6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel ce bit uopce sluzbeni ics za galaxy s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...

jel ce bit uopce sluzbeni ics za galaxy s?

nece

Anonymous is coming!
13 godina

znaci ukratko..galaxy s je bolji od ray u svemu osim ppi, tj.ostrija je slika, kamera i flash?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ljudi,evo mene opet,stari otisao na put pa jos ni mob nisam dobio,al nacuo sam da je evo 3d ''prevelik'' sad znam neki ce reci sve ovisi sta trazis i to,problem je ja ga ne mogu isprobati,to sto vidim na YT ne vrijedi kad nekako ne mogu RL velicinu sebi predociti,ovdje kod nas vecinom ili imaju stupidphone ili Iphone pa ga ne mogu uspredit ni s nekim drugim(S2,Optimus 3d koji bi kao trebali biti slicnih dimenzija)...

Zanima me onako iz vaseg iskustva jel moze stati u prosjecan dzep xD traperica i trenirke hahah...

jer me *ebe ne mogu naci bolji mob od njega za ovu cijenu i sad da zbog velicine propadne :( ...

Ako je prevelik onda gledam ovaj LG Optimus 2x i Galaxy S koji su po 4 inca pa su naravno i sami manji :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e u dilemi sam,stara ce za 10-ak dana dobit par pa cu tad i uzet mob,os nije presudan,dakle treba mi kamera koja moze uslikat sliku srednje kvaliteta(znaci da nije bas sranje)da ima ekran na kojem se mogu gledat filmovi,igrice,,cijena cca 400-450KM,uzeo sam u obzir mar mobitela pa recite sta mislite,i naravno kvaliteta izrade mi je jako vazna,zasad neo vodi ali su mi nokie privlacnije zbog oklopa

7 SE Xpria Neo V
2 Nokia 701
1 Nokia x7
7 SE Xperia play
1 Samsung Galaxy S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoće li http://www.gsmarena.com/samsung_i9070_galaxy_s_advance-4469.php biti dostupan u Hrvatskoj? i po otprilike kojoj cijeni?

0 0 hvala 0
14 godina
ya-sam-ya kaže...

Hoće li http://www.gsmarena.com/samsung_i9070_galaxy_s_advance-4469.php biti dostupan u Hrvatskoj? i po otprilike kojoj cijeni?

nemoj gledat te izvedenice iz galaxya s... samo problemi snjima sto se tice updatea i podrske na xda

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina

HTC mi je bolji zbog sučelja, a ujak mi govori da je bolje 4S, frajer je valjda imao svaki mobitel koji je izašao u zadnje 3-4 godine...

12 iPhone 4S
12 HTC Sensation 4G
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sve zavisi koji os preferiras,ja licno mislip da je jabuka sranje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a kako da ne gledam kad mi se čini baš optimalan i da bi bio cjenovno prihvatljiv :D mislim, trebao bi za njeg doc bar sluzbeni ics, ipak je nov i dosta jak..

0 0 hvala 0
13 godina

sony ericsson ray ili nokia lumia 710? sta mislite za kolko se moze prodat nova lumia sa garancijom 2 god?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrbean kaže...

sony ericsson ray ili nokia lumia 710? sta mislite za kolko se moze prodat nova lumia sa garancijom 2 god?

1800

15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
mrbean kaže...

1800

1500

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina

Koji je sada najbolji mobitel na trzistu? trebam neku preporuku sto prije do kraja dana neznam s2 ili one x ili neki treci

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

dupli post...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 12:32 (zelenbic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Koji je sada najbolji mobitel na trzistu? trebam neku preporuku sto prije do kraja dana neznam s2 ili one x

One X ili pričekaj SIII

14 godina
zelenbic kaže...

Koji je sada najbolji mobitel na trzistu? trebam neku preporuku sto prije do kraja dana neznam s2 ili one x ili neki treci

Ako možeš čekaj SGSIII, a ako ne kupi One X {#}

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
13 godina
neaktivan

Ovaj puta frednica kupuje.

5 SE Xperia S
21 HTC One X
Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim si kupit neki mobitel na ebayu ( najvjerovatnije HTC Desire ili Wildfire S ), pa me zanima par stvari:

1. Na što sve trebam pazit kad ga kupujem npr. dali je iz Europe, jeli unlocked ili ne, UK version itd. I što bi meni trebalo znaćiti U.S. Cellular?

2. Što je najgore što mi se može dogodit sa uređajem? Pretpostavljajući da ću pronaći top sellera i dobar rating i da me neće prevarit što se tiće dostave,

može li uređaj iako je nov, neradit u hrvatskoj iz nekog razloga?

3.Na koju cijenu okvirnu da ciljam za npr HTC Desire na ebayu?

Vidio sam neke cijene od 250 $ ( http://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-Desire-Bravo-A8181-3G-GPS-WiFi-1GHz-Android-SMARTPHONE-/290628194488?pt=Cell_Phones&hash=item43aaca50b8 )

do 600 $ ( http://www.ebay.com/itm/BNIB-3G-HTC-DESIRE-A8181-BRAVO-BROWN-FACTORY-UNLOCKED-/300456390163?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item45f498ae13 )

i molim vas da mi napišete cijene wildfire s na ebayu, barem koliko bi trebale biti.

4.Čuo sam da su velike šanse da ću platit carinu, ali po mom izraćunu trebalo bi svejedno bit isplativije. Tocno?

I dodatna dilema : pošto sam do sad bio korisnik obićnih mobitela, pa nisam baš neki hardcore smartphone user, jeli mi dobar Wildfire s ili da idem na Desire

Žao mi je ako sam promašio temu ali ova mi se pari najaktivnija :)

HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ovaj puta frednica kupuje.

One X

Calon kaže...

I dodatna dilema : pošto sam do sad bio korisnik obićnih mobitela, pa nisam baš neki hardcore smartphone user, jeli mi dobar Wildfire s ili da idem na Desire

Koliko si spreman platiti maximalno da vidimo nešto bolje?

14 godina
ya-sam-ya kaže...

a kako da ne gledam kad mi se čini baš optimalan i da bi bio cjenovno prihvatljiv :D mislim, trebao bi za njeg doc bar sluzbeni ics, ipak je nov i dosta jak..

768 MB rama.. Sumnjam da je to ludim korejcima dovoljno za ICS

17 godina
neaktivan
a bas da su ludi..pa moja xperia x8 s pisljivih 170mb rama i armv6 procesorom vrti custom rom ICS bez pol muke -.- ..a samsung hebeni cak ni za bivse top modele s jos uvijek jakim hardverom ne izdaje ics
svaka cast sonyu zbog ics na uredjajima iz 2011..mislim ima puno prituzbi da uspori mob al to su ogromni temelji za custom romove..al opet taj njihov zakljucan bootloader..hjoj

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A ovako, u financijama sam ogranicen jer to plačam od ostataka od krizme i nešto ljetnog rada.

Mislim da mi je limit što mogu cca 1700 kn.

Osobno nebi jače od Desire s. Čisto zato što netreban imat najbolje a još sam početnik, ako se to tako može rec.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice