htc evo 3D...al cekaj jos nekih tjedan dana bit ce veliki popust svih samsung galaxy-a S serije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
htc evo 3D...al cekaj jos nekih tjedan dana bit ce veliki popust svih samsung galaxy-a S serije
Aha, sad neznam kakav je htc evo 3D, čuo sam da 3d ekrani naprežu oči.
Ali s druge strane neznam kako i gdje uopće uzeti mobitel pošto u tmobileovoj ponudi kad odem na bonove nema ništa, a u tele 2 je slična situacija.
Na njuškalu ima svašta sad pitanje je koliko je to sigurno, a treba biti novi.
Evo 3D ako trebaš novi do 2000kn. A kao što kolega kaže pričekaj popust o kojem se priča.
Znači Samsung SII i S+ će biti nešto jeftiniji? U kojoj trgovini, ili je općenito pad cjena u toj seriji.
Sad ako bi S 2 pao bio oko 2000 kn (par stotina gore dolje) mogao bih ga, inače draži mi je Sony ako ne s ničim bar brinu puno od izgledu i materijalu xD
Hehe sad mi je muka čekati još toliko, al ako je vrijedno nije problem :DD
Znači Samsung SII i S+ će biti nešto jeftiniji? U kojoj trgovini, ili je općenito pad cjena u toj seriji.
A ne zna se koji će uređaji, očekuju se niže cijene možda samo S+ vidjet ćemo.
imas na njuskalu gro zapakiranih eva 3d...
s plus ak padne cijena nece past puno ispod one koju evo 3d ima...
a za 2000 mozes dobit odlican dualcore mob sa najavljenim ics apdejtom i vecim i ostrijim ekranom...
ekran ti je normalan,sam se prebaci u 3d kad slikas u 3d,gledas slike,igras u 3d ili youtube 3d
Ljudi moze mi netko nesto objasniti :D
Dakle nakon mnogo preporuka,danas sam se vratio sa ekskurzije i odlucio sam uzeti HTC Evo 3D ali me zanima ovo:
On je preko web shopa(Tele2) 2000 kuna,a isao sam u Varazdinu(u sklopu ekskurzije) u Tele2 i tamo je cijena uređaja 2700 kuna hmm Moze mi netko objasniti onda kako funkcionira taj web shop,jel to znaci da ja taj mobitel moram bas naruciti preko interneta da bi ga dobio za 2000 kuna,a ako ga idem kupiti u Tele2 centar da cu ga platiti 2700 kuna??
Pitam ovo jer zivim u BiH i problem mi ga je tek tako naruciti...

haha,koji sam ja baksuz,za tjedan dana ga nestane, a ja ga mislio ici u ponedjeljak kupiti,jaoooooo
sta mi onda sad ostaje za tih 2000 kuna??
SE Arc??
www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-neo/d261/
meni ovaj neo izgleda pre*ebeno u ovoj boji :D sad kad do EVO 3D ne mogu doci za one novce ostaje mi neo ili arc(arc je bolji,ali i skuplji)pa sad nezz kojeg da uzmem
Sestra ima neo v I fkt je dobar mob
Al kolko ja znam da se neo ne proizvodi od onog potresa u japanu gdje su unisteni 8mp sensori,pa je neo v zapravo isti neo sa 5mpx

upravo sad gledam neke usporedbe ovaj neo ima brzi wifi i od neo v i od arca,tako da bi mi bilo najbolje onda njega uzeti...
Sad me zanima vecinom je noviji mob ima neki nastavak u imenu zar ne,pa jel onda noviji Neo v ili Neo hahah
A to sto se tice ova dva(ARC i NEO) isao sam na ono compare cell phone i ovaj arc je bolji u onom fizickom,dakle veci ekran malo,tanji je i to al zato ovaj ima bolji wifi,PPI itd. ostalo je valjda podjednako,a razlika je 105 maraka(420 kuna) na univerzalno...
Pa mi nije jasno,zasto NEO kosta 445,a ovaj 550 -.-
Nema tu ništa, samo Sony više nije Sony Ericsson, nego opet Sony.
Sad me zanima vecinom je noviji mob ima neki nastavak u imenu zar ne, pa jel onda noviji Neo v ili Neo
Noviji je Neo V - prvi je izašao Neo i on se više na proizvodi:
- zamijenio ga je Neo V a jedina bitna razlika je kamera 5mp (neo v) -> 8mp (neo)
Ako ti ekran (veličina) nije toliko bitan onda uzmi neo, jeftiniji je od arc-a.
aha,onda cu uzeti neo mislim nije ni kod njega sad premali ekran...
Samo moram ga sto prije narucit da ga ne bi nestalo ni ovamo...
Ne šteka I dobiva ics u sljedecem tjednu najvjerojatnije

uzet cu si neo,a ne neo v jer vidim da ovaj neo(8 mpix) ima jos u ponudi pa zato
probaj,al brijem da ga nemaju,nego im je samo u ponudi...

evo ak vas zanima ja prodajem galaxy nexus novi vip za 2800kn pošto nemrem stavit topic u oglasniku jer nemam 6mjeseci

ee kad si to spomenuo ja bas gledam taj samsung google nexus S...
Kosta 465KM(1860 kuna),dok SE Xperia Neo V kosta 415KM(1660) dakle razlika je 200 kuna...
Sad kako citam ovaj nexus mi izgleda jako mocan xD plus je tu i 16GB memorije,pa sad cak iako sam govorio da ne bi samsung cini mi se da je tu najbolji izbor za ovih mojih 2000 kuna...Jos ima i veci ekran...
Al opet kad gledam te neke stvari onda mi je i cijena nekako premala xD,doduse kako vidim ne mozes staviti memorijsku u njega,al 16gb(zar je i potrebna memorijska) pa moze li mi netko reci kakav je taj mob...
I jos jednom mi predloziti najbolji do nekih 2000 kuna,moze i Samsung neki,iako ja sto sam gledao tu je poslije ovog nexusa, Samsung i9000 galaxy s 8GB,pa nezz kakav je on...
ee kad si to spomenuo ja bas gledam taj samsung google nexus S...
Kosta 465KM(1860 kuna),dok SE Xperia Neo V kosta 415KM(1660) dakle razlika je 200 kuna...
Taj što si ti gledao i kolega što prodaje nisu isti.
on prodaje Galaxy nexus a ti si gledao Nexus s (stariji model) ugl. odustao si od nea?
do 2000kn već smo rekli. Arc, neo, evo 3D, eto taj nexus s, Galaxy s, ugl to je to manje više. na tebi je da odlučiš koji ćeš.
- svi od njih će dobiti ICS update (nexus S već ima ics) osim galaxy S za njega neće biti.
ma nisam odustao,al ne mogu se odluciti xD,al sad gledam neo nema u ponudi nego samo neo v,a on ima 5 mpix kameru i odem na onaj compare-cellphones i google nexus s ga ubija skoro po svemu prema onome tamo, a razlika je svega 200 kuna i jos dobijem 16 giga interne memorije(sto bi trebalo znaciti da je i dosta ''fluidniji'') a mislim da ce mi to biti i vise nego dosta,memorije i da nece biti potrebe za vise memorije pa da mi bude krivo jer ne moze memorijska xD...
EVO 3D se ne moze vise nabaviti za te novce, ARC je i mrvicu skuplji od novca koji sam spreman dati al isto tako ovaj google nexus s i neo v su dosta jeftiniji od njega,tako da zasad najvise njih gledam xD,al problem je sto ih ne mogu nigdje isprobati pa vidjeti,nego jedino ove videe sto gledam na YT i sto mi vi kazete ovdje...
Vec postajem jaaako dosadan i vama i sebi,al nezz bojim se da ne pogrijesim,pa evo ko procita nek glasa po vama koji bi vi mob rađe uzeli...
1 | Sony Ericsson Xperia neo V |
---|---|
9 | Samsung Google Nexus S |
0 | Samsung i9000 galaxy S 8GB |
al problem je sto ih ne mogu nigdje isprobati pa vidjeti,nego jedino ove videe sto gledam na YT i sto mi vi kazete ovdje...
Imaš i tu usporedbu nea i nexusa pa pogledaj:
http://geekaphone.com/compare/Sony-Ericsson-Xperia-neo-vs-Google-Nexus-S
e,hvala vec sam i sam poceo naginjati sve vise na nexusa,a nakon ovoga ce tako i ostati...neo je bolji samo u slikama i u glazbi,s tim da se glazba smatra FM radio xD
ee ljudi jel koristite vi one gel maske za mobitele,gledam slike i ovo,al nikako nemam dojam kako to zapravo izgleda nezz dal da si to uzmem usput s mobitelom,mislim ako uzmem u paketu i to i zastitnu foliju dostava ce mi ostati ista,onako ce me izaci skuplje ako budem sve posebno :D,zastitnu foliju cu uzeti sigurno,samo nezz dal da uzmem ovu gel masku,koliko je to potrebno i koliko lijepo/ruzno izgleda na mobu...
ee ljudi jel koristite vi one gel maske za mobitele,gledam slike i ovo,al nikako nemam dojam kako to zapravo izgleda nezz dal da si to uzmem usput s mobitelom,mislim ako uzmem u paketu i to i zastitnu foliju dostava ce mi ostati ista,onako ce me izaci skuplje ako budem sve posebno :D,zastitnu foliju cu uzeti sigurno,samo nezz dal da uzmem ovu gel masku,koliko je to potrebno i koliko lijepo/ruzno izgleda na mobu...
Uzimu masku ..
Imam ja i extra je..
Stiti telefon sa svih strana i nema sanse da ga ogrebes ili slicno sa bocnih i sa zadnje strane.
Da li kupujes na Univerzanlo?