Pomoć oko iPhonea 3G - installous

poruka: 8
|
čitano: 3.872
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trebam pomoc oko installousa.

Naime imam software 3.1.2 i instaliro sam installous i sad applikacije koje su instalirane s installousom normalo rade a one iz app storea se stalo crashaju...

neznam u cemu je problem..

Hvala na pomoci unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko iPhonea 3G - installous

ne bi trebale, meni radi sve ok, možda ovisi o aplikacijama

15 godina
neaktivan

Vjerojatno je problem u nekoj aplikaciji iz Installousa koja ti radi te probleme. Jel ti upali aplikaciju pa ti nakon nekog vremena crasha ili baš nemožeš pokrenuti Appstore apps?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne može pokrenuti app store apps

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fantasticus kaže...

Naime imam software 3.1.2 i instaliro sam installous i sad applikacije koje su instalirane s installousom normalo rade a one iz app storea se stalo crashaju...

Probaj ovak.. Obrisi te aplikacije koje stvaraju crash i onda odi u re-authorize computer u iTunesu, i onda opet downloadaj aplikacije, ali kroz iTunes.. Valda ce raditi..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
Fantasticus kaže...

Probaj ovak.. Obrisi te aplikacije koje stvaraju crash i onda odi u re-authorize computer u iTunesu, i onda opet downloadaj aplikacije, ali kroz iTunes.. Valda ce raditi..

pokusao... ne radi.. opet crash.. ima li netko drugi neku ideu

15 godina
neaktivan
Obriši Installous aplikacije jednu po jednu dok ti možda ne proradi (ako imas SBSettings napravi respring nakon svakog brisanja). Ako to neupali onda obriši sve Installous aplikacije i sam iPhone i restartiraj ga. Mozda da prije toga svega probaš ugasiti iPhone možda mu treba 'restart'.. nakon toga ti jedino ostaje restore..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljudi...ja isto imam 3.1.2 i installous...ali imam problem u brzini...naime...brzina mi je na PC 400kb/sek a na installousu mi e oko 20 kb/sek....moze li mi neko pomoci....hvala...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice