Overclock LG Optimus 2X

poruka: 10
|
čitano: 3.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Overclock LG Optimus 2X

Jel netko već ovo uradio?? kakva su iskustva?

ja sam ga mislio otegnut do 1.5ghz..al na kernel koji je zasnivan na stock softveru..

jer cyanogenmod jos nema stable mod i ima dosta bugova...

''We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails''
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:11 (CvrleZg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Overclock LG Optimus 2X

Vidim da se nitko nejavlja..

Stavio sam na njega najnoviji nightly cynogenmod7,ubacio najnoviji vorkkernel za OC/UV,i baseband takoder up to date..

Za sad radi dobro,puno bolje nego stock rom.. inace ga drzim na laganih 760mhz,uz cca 900V..super je stabilan,sve radi i bez bugova... pri 760mhz zapravi ima bolji benchmarkb score(2500) nego sa stock 1000mhz(2400)...sto je iznenadujuce..

a kad ga pojacam na 1.4ghz na CM7 na Quadrant Standard benchmarku dobijem uvjek cca 3800-4000.. fluidnost ovisi o background aplikacijama i puno o launcheru ali je jako fluidan a uz OC tegru 2 igrice su stvarno WOW!!

Na raznim benchmarkima je na vrhu popisa uz kolegu SGS 2..Sensation mu nije tako blizu..

SGS 2 ga za cca 10% pobjedi u overall score ali u games sector mogu priznat da nvidijina tegra daje veliku prednost..otpilike za 50% bolji score od SGS2..

Razlika je i u RAM-u..sa istim aplikacijama i pozadinskim radom, imam oko 220m..dok na romu jedva uhvati 190..

Kao zakljucak mogu priznat da kad stavim sva ta poboljsanja on se nemoze mjeriti sa stock O2X ili  SGS2..

I zadovoljan sam!

:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 21:26 (CvrleZg).
14 godina
neaktivan
Overclock LG Optimus 2X

bump

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Overclock LG Optimus 2X

Koje si to igrice probao?

Čisto me zanima kojih HD igara ima, da su baš super grafikom i slično?

Meni SGS2 bez nekih specijalnih poboljšanja i kernel štoseva, oc i slično na quadrantu ima oko 3200-3400.

Sa OC i svim poboljšanjima, ide i do 6000.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 13:43 (qube).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam isprobavao igrice na jednom i drugom, nego sam dobio takav score na Smartbenchu 2011 koji je preodreden za dualcore uredaje...kada odvrti test dobit ces dva scora..jedan zeleni di je rezultat procesora,a drugi crveni za graficku..ja na 760mhz dobijem isto na grafickoj kao sgs2 na 1.5 ghz..

na smartphonebenchmarks.com sgs2 ima prosjecan score 2300,a optimus 3000..oba dva na 1.5ghz

cuj,tegra 2 je tegra 2 :)

14 godina
protjeran
CvrleZg kaže...

nisam isprobavao igrice na jednom i drugom, nego sam dobio takav score na Smartbenchu 2011 koji je preodreden za dualcore uredaje...kada odvrti test dobit ces dva scora..jedan zeleni di je rezultat procesora,a drugi crveni za graficku..ja na 760mhz dobijem isto na grafickoj kao sgs2 na 1.5 ghz..

na smartphonebenchmarks.com sgs2 ima prosjecan score 2300,a optimus 3000..oba dva na 1.5ghz

cuj,tegra 2 je tegra 2 :)

Nikad čuo za taj bench..

Ali znam da u prosjeku po svim poznatijim benchovima ta tegra nije ništa bolja od exynosa, a sigurno ne toliko bolja koliko se prikazuje u tom benchmarku.

Tolika razlika jedino može dokazati da benchmark nije mjerodavan..

Kao i na quadrantu, postoji ROMova koji imaju tweek da postignu rezultate preko 6000 na 1.2 GHz ;)

Tako da se nemoj baš nešto previše palit na te rezultate ;)

15 godina
neaktivan
Cvrle glupo je pitati ovdje kad rijetki imaju taj mob. Jednostavno na XDA pitaj u o2x podforumu.
14 godina
neaktivan

Gle nisam se doso natjecati..samo kazem sta mi pise na tom benchmarku...tvoj sgs2 je bolji i gotovo,si heppy? sad pusti ovu temu..

samo sam htjeo nekim ljudima pomoc da unaprijede svoj mob(LG optimus 2x)...a ti idi na temu o sgs2.. 

14 godina
protjeran
CvrleZg kaže...

Gle nisam se doso natjecati..samo kazem sta mi pise na tom benchmarku...tvoj sgs2 je bolji i gotovo,si heppy? sad pusti ovu temu..

samo sam htjeo nekim ljudima pomoc da unaprijede svoj mob(LG optimus 2x)...a ti idi na temu o sgs2.. 

Krivo si shvatio poantu mog posta. Zaboli mene ona stvar koji čiji je tata jači kako bi se reklo. Vidim dobar mob, prodam stari, kupim novi, nadodam koju kunu ili zaradim koju kunu.. Osobni hobi i uživam u njemu, pa na temelju vlastitog iskustva pomognem nekome možda..

Nisam se ni ja došao natjecati, samo sam ti rekao da rezultati bencha nisu mjerodavni i to je sve. Već je i prije dokazano x puta da je tegra ipak malo bolja za igrice ;)

14 godina
neaktivan
Overclock LG Optimus 2X

hehe ma to i ja radim..kad mi dosadi mob,prodam ga,dodam malo para i kupim bolji..na slikama mi je sgs2 bio ruzan pa sam se odlucio za o2x..al uzivo mi nije tolko hehe :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice