Samo znam što se prošle godine dogodilo s OnePlus One.. bilo je najavljeno da će imati Snapdragon 801 (službeno), te kada je došlo vrijeme za prodaju, odjednom se pojavio Snapdragon 805 u mobitelu. Tako da ne vjerujem u nikakve podatke o mobitelu, sve dok ne dođe u prodaju. Jedino u šta vjerujem je to da će biti zvijer od mobitela =)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OnePlus One ti ima snapdragon 801. :)
OnePlus One ti ima snapdragon 801. :)
a zajebao sam oko brojeva xd
nesto je bilo u tom smislu, 801 je onda došao kasnije.. neki drugi je bio planiran prije :D
edit: da, u pocetku je bio u planu snapdragon 800 2.3ghz, te su u zadnjem trenu se predomislili i uzeli 801 2.5ghz
Dali je netko probao rootati Oneplus One ?
rootao sam 3 komada u roku od 5 min kako sam ih prvi put upalio
šteta je ne otključati bootloader i rootati ovaj telefon.. to mu je jedina velika prednost nad konkurencijom (garancija i dalje vrijedi), te svima preporucam kada kupe mob, da to naprave odmah.. ali nikog ne zanima :D
Pa na svim mobitelima garancija i dalje vrijedi, osim na Samsungu gdje se prilikom roota uključi Knox.

Ne mogu se nacuditi trajanju baterije. Fantasticno.
Imaš li instaliran FB, FB Messenger, Whatsapp?
Ne mogu se nacuditi trajanju baterije. Fantasticno.
Imaš li instaliran FB, FB Messenger, Whatsapp?
Imam FB, Viber, sinkronizacija 3 maila i non stop sam na LTE ili WiFi.

rootao sam 3 komada u roku od 5 min kako sam ih prvi put upalio
E super ... mislim vec sam rotao uređaje prije .. ali nebi baš htio zaj... nešto sa ovim uređajem, imaš neki pouzdan link za postupak rootanja One-a ?
Hvala
E super ... mislim vec sam rotao uređaje prije .. ali nebi baš htio zaj... nešto sa ovim uređajem, imaš neki pouzdan link za postupak rootanja One-a ?
Hvala
po ovome sam radio, samo pratiš što je napisano i kako, ništa lakše
Hvala
po ovome sam radio, samo pratiš što je napisano i kako, ništa lakše
Hvala
imam još 2 nova od 64gb, pa ako nekog zanima, neka se javi na PM :)
Trebam pozivnicu za 64gb verziju
Rasho može više inf?
Trebam pozivnicu za 64gb verziju
Rasho može više inf?
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLCN-FG3E-XW8R-GTKA
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLBR-LIZD-6VX9-NT7D
samo nemojte dizati ako necete 100% kupiti, mozda hoce netko drugi
A pozivnice za 16GB verziju ne šalju?
Samo 64GB Sandstone?
A pozivnice za 16GB verziju ne šalju?
Samo 64GB Sandstone?
da
Mene samo zanima kolko na kraju izade oneplusone ako se narucuje u hrv?
299 € + 20 € (dostava) + 15-17 € od njemačke do hrvatske
ako imaš rodbinu u nekoj od zemalja gdje možeš direktno naručit, ovaj zadnji trošak možeš odbit
sa konverzijom valute, moglo bi te doć sve skupa (svi troškovi) između 2600 do 2800, ovisno kako ti je tečaj
hvala na odgovoru, mislio sam da ovi sa njuskala malo pretjeruju. Izgleda da je taj telefon povoljan samo u americi.
299 € + 20 € (dostava) + 15-17 € od njemačke do hrvatske
ako imaš rodbinu u nekoj od zemalja gdje možeš direktno naručit, ovaj zadnji trošak možeš odbit
sa konverzijom valute, moglo bi te doć sve skupa (svi troškovi) između 2600 do 2800, ovisno kako ti je tečaj
hvala na odgovoru, mislio sam da ovi sa njuskala malo pretjeruju. Izgleda da je taj telefon povoljan samo u americi.
Zaista ne kužim po čemu ekipa sa njuškala preteruje...evo, kolega Rasho je baš povoljan ak se ne želiš sam natezat sa ovim šta je gore napiso drugar matija656...
OnePlus One taze na ruke za samo 2700kn
Tak sam i ja uzo i samo riječi hvale imam za Rashu, brzo i lako se dogovorili i našli, mob dobiješ odma i odeš kući pjevajući. Ako te tako puno taj mob pali.
Samo moj savjet i iskustvo, a ti sam odluči šta ćeš :) Živjo!
Kakva su iskustva i dojmovi s ovim telefonom? Imam iPhone 5s i razmišljam uzeti li OnePlus One ili ne. Inače, alergičan sam na lag i trzanje. Imao sam dosta Androida, među njima najbolje korisničko iskustvo mi pružaju Nexusi, zadnji sam imao Nexus 4. Je li ovaj mob brz, kakav je CyanogenMod za njega i kakva je kamera? Hvala
Kakva su iskustva i dojmovi s ovim telefonom? Imam iPhone 5s i razmišljam uzeti li OnePlus One ili ne. Inače, alergičan sam na lag i trzanje. Imao sam dosta Androida, među njima najbolje korisničko iskustvo mi pružaju Nexusi, zadnji sam imao Nexus 4. Je li ovaj mob brz, kakav je CyanogenMod za njega i kakva je kamera? Hvala
Nije brz i fluidan kao iPhone5s, ali misljenja sam da je to radi animacija. Apple je puno bolje/ljepse izveo animacije. IMHO naravno.
Ali je nesto najbrze i fluidnije sto sam ja osobno dozivio na Androidu. Mobitel je odlican, koristim iPhone 5s, imao sam i OnePlus. Shebao sam se sto sam isti zamjenio za G3, i sad gledam kako da se vratim na OnePlus.
Uvijek koristim 2 moba, jedan sluzbeni, jedan osobni. Ako ti je malo iOS dosadio, i ako zelis promjenu, imho OnePlus nema konkurencije. Barem ne ako gledas koliko kosta. Sto se tice Nexusa, nisam ga na zalost imao pa ga ne mogu komentirati. Ali mogu komentirati Note 3, G3, G2 i Xiaomi mi3. Meni osobno je OnePlus bolji od svih navedenih, posebno ako ces gledati ponajvise na fluidnost.
Jedino sto bih volio vidjeti na OnePlus je kompaktnost G3-ice. Puno bolje G3 lezi u ruci. I ima bolju kameru. Sve ostalo, a posebno baterija je na strani OnePlusa.
Sto je najjace, cijenjeni su. Mislim da ga relativno lako prodas ako ti se ne svidi. Vec spomenutom G3 cijena je dosta brzo opala, dok OnePlus i dalje drzi gotovo pa istu kao i prije pola godine.
Zbog ludog ddosa nisam mogao prijaviti pozivnicu
Može još jedna(vratim ju što prije)
Samo što mora vrijediti do 9-10 navečer odnosno ne vrijedi mi pozivnica ako ćete mi ju dati u 11 navečer a da vrijedi do npr 4 poslijepodne sljedećeg dana
Znam da nisam u poziciji zadavati zahtjeve ali stari kupuje a radi do 7-8 a spavati ide u 10 :/
Zbog ludog ddosa nisam mogao prijaviti pozivnicu
Može još jedna(vratim ju što prije)
Samo što mora vrijediti do 9-10 navečer odnosno ne vrijedi mi pozivnica ako ćete mi ju dati u 11 navečer a da vrijedi do npr 4 poslijepodne sljedećeg dana
Znam da nisam u poziciji zadavati zahtjeve ali stari kupuje a radi do 7-8 a spavati ide u 10 :/
onda kupi mob od mene, i rješena stvar
Izdan je novi OTA update za 11s.
Ocekujte ga kroz 3-4 dana.
http://www.androidauthority.com/oneplus-one-maxxaudio-swiftkey-update-586109/

Kakva je situacija sa cm12 nightly buildovima? Da li su napredovali imalo po tom pitanju, ili je cm usporio malo rad radi vec poznatih stvari?
Utorkom ne treba pozivnica :)