OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 209.095
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
OnePlus One

Samo znam što se prošle godine dogodilo s OnePlus One.. bilo je najavljeno da će imati Snapdragon 801 (službeno), te kada je došlo vrijeme za prodaju, odjednom se pojavio Snapdragon 805 u mobitelu. Tako da ne vjerujem u nikakve podatke o mobitelu, sve dok ne dođe u prodaju. Jedino u šta vjerujem je to da će biti zvijer od mobitela =)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 7:48 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

OnePlus One ti ima snapdragon 801. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus One
rbalic kaže...

OnePlus One ti ima snapdragon 801. :)

a zajebao sam oko brojeva xd

nesto je bilo u tom smislu, 801 je onda došao kasnije.. neki drugi je bio planiran prije :D

edit: da, u pocetku je bio u planu snapdragon 800 2.3ghz, te su u zadnjem trenu se predomislili i uzeli 801 2.5ghz

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 7:47 (Rasho).
12 godina
neaktivan
OnePlus One

Dali je netko probao rootati Oneplus One ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Normalno da je najlakse nesto.

0 0 hvala 0
15 godina
kloby0903 kaže...

rootao sam 3 komada u roku od 5 min kako sam ih prvi put upalio

battlelog: dev0lver
15 godina
OnePlus One

šteta je ne otključati bootloader i rootati ovaj telefon.. to mu je jedina velika prednost nad konkurencijom (garancija i dalje vrijedi), te svima preporucam kada kupe mob, da to naprave odmah.. ali nikog ne zanima :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 10:27 (Rasho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
OnePlus One

Pa na svim mobitelima garancija i dalje vrijedi, osim na Samsungu gdje se prilikom roota uključi Knox. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Ne mogu se nacuditi trajanju baterije. Fantasticno.

I Don't Give A Damn

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Akira kaže...

Imaš li instaliran FB, FB Messenger, Whatsapp?

11 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Akira kaže...

Imaš li instaliran FB, FB Messenger, Whatsapp?

Imam FB, Viber, sinkronizacija 3 maila i non stop sam na LTE ili WiFi.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 16:20 (Akira).
12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
kloby0903 kaže...

rootao sam 3 komada u roku od 5 min kako sam ih prvi put upalio

E super ... mislim vec sam rotao uređaje  prije  ..  ali nebi baš htio zaj... nešto sa ovim uređajem,  imaš neki pouzdan link za postupak rootanja One-a ?

Hvala

15 godina
kloby0903 kaže...

E super ... mislim vec sam rotao uređaje  prije  ..  ali nebi baš htio zaj... nešto sa ovim uređajem,  imaš neki pouzdan link za postupak rootanja One-a ?

Hvala

po ovome  sam radio, samo pratiš što je napisano i kako, ništa lakše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
kloby0903 kaže...

Hvala

po ovome  sam radio, samo pratiš što je napisano i kako, ništa lakše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632

Hvala

15 godina
OnePlus One

imam još 2 nova od 64gb, pa ako nekog zanima, neka se javi na PM :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

Trebam pozivnicu za 64gb verziju

Rasho može više inf?

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Bugovac kaže...

Trebam pozivnicu za 64gb verziju

Rasho može više inf?

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLCN-FG3E-XW8R-GTKA

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLBR-LIZD-6VX9-NT7D

samo nemojte dizati ako necete 100% kupiti, mozda hoce netko drugi

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 9:28 (Rasho).
12 godina
OnePlus One

A pozivnice za 16GB verziju ne šalju?

Samo 64GB Sandstone?

0 0 hvala 0
15 godina
lepi91 kaže...

A pozivnice za 16GB verziju ne šalju?

Samo 64GB Sandstone?

da

12 godina
neaktivan
OnePlus One

Mene samo zanima kolko na kraju izade oneplusone ako se narucuje u hrv?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 11:58 (Grahonja).

0 0 hvala 0
15 godina
Grahonja kaže...

299 € + 20 € (dostava) + 15-17 € od njemačke do hrvatske

ako imaš rodbinu u nekoj od zemalja gdje možeš direktno naručit, ovaj zadnji trošak možeš odbit

sa konverzijom valute, moglo bi te doć sve skupa (svi troškovi) između 2600 do 2800, ovisno kako ti je tečaj

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, mislio sam da ovi sa njuskala malo pretjeruju. Izgleda da je taj telefon povoljan samo u americi.

12 godina
matija656 kaže...
Grahonja kaže...

299 € + 20 € (dostava) + 15-17 € od njemačke do hrvatske

ako imaš rodbinu u nekoj od zemalja gdje možeš direktno naručit, ovaj zadnji trošak možeš odbit

sa konverzijom valute, moglo bi te doć sve skupa (svi troškovi) između 2600 do 2800, ovisno kako ti je tečaj

Grahonja kaže...

hvala na odgovoru, mislio sam da ovi sa njuskala malo pretjeruju. Izgleda da je taj telefon povoljan samo u americi.

Zaista ne kužim po čemu ekipa sa njuškala preteruje...evo, kolega Rasho je baš povoljan ak se ne želiš sam natezat sa ovim šta je gore napiso drugar matija656...

OnePlus One taze na ruke za samo 2700kn

Tak sam i ja uzo i samo riječi hvale imam za Rashu, brzo i lako se dogovorili i našli, mob dobiješ odma i odeš kući pjevajući. Ako te tako puno taj mob pali.

Samo moj savjet i iskustvo, a ti sam odluči šta ćeš :) Živjo!

BF3 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
15 godina
OnePlus One

Kakva su iskustva i dojmovi s ovim telefonom? Imam iPhone 5s i razmišljam uzeti li OnePlus One ili ne. Inače, alergičan sam na lag i trzanje. Imao sam dosta Androida, među njima najbolje korisničko iskustvo mi pružaju Nexusi, zadnji sam imao Nexus 4. Je li ovaj mob brz, kakav je CyanogenMod za njega i kakva je kamera? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jurica_m kaže...

Kakva su iskustva i dojmovi s ovim telefonom? Imam iPhone 5s i razmišljam uzeti li OnePlus One ili ne. Inače, alergičan sam na lag i trzanje. Imao sam dosta Androida, među njima najbolje korisničko iskustvo mi pružaju Nexusi, zadnji sam imao Nexus 4. Je li ovaj mob brz, kakav je CyanogenMod za njega i kakva je kamera? Hvala

Nije brz i fluidan kao iPhone5s, ali misljenja sam da je to radi animacija. Apple je puno bolje/ljepse izveo animacije. IMHO naravno.

Ali je nesto najbrze i fluidnije sto sam ja osobno dozivio na Androidu. Mobitel je odlican, koristim iPhone 5s, imao sam i OnePlus. Shebao sam se sto sam isti zamjenio za G3, i sad gledam kako da se vratim na OnePlus.

Uvijek koristim 2 moba, jedan sluzbeni, jedan osobni. Ako ti je malo iOS dosadio, i ako zelis promjenu, imho OnePlus nema konkurencije. Barem ne ako gledas koliko kosta. Sto se tice Nexusa, nisam ga na zalost imao pa ga ne mogu komentirati. Ali mogu komentirati Note 3, G3, G2 i Xiaomi mi3. Meni osobno je OnePlus bolji od svih navedenih, posebno ako ces gledati ponajvise na fluidnost.

Jedino sto bih volio vidjeti na OnePlus je kompaktnost G3-ice. Puno bolje G3 lezi u ruci. I ima bolju kameru. Sve ostalo, a posebno baterija je na strani OnePlusa.

Sto je najjace, cijenjeni su. Mislim da ga relativno lako prodas ako ti se ne svidi. Vec spomenutom G3 cijena je dosta brzo opala, dok OnePlus i dalje drzi gotovo pa istu kao i prije pola godine.

15 godina
OnePlus One

Zbog ludog ddosa nisam mogao prijaviti pozivnicu

Može još jedna(vratim ju što prije)

Samo što mora vrijediti do 9-10 navečer odnosno ne vrijedi mi pozivnica ako ćete mi ju dati u 11 navečer a da vrijedi do npr 4 poslijepodne sljedećeg dana

Znam da nisam u poziciji zadavati zahtjeve ali stari kupuje a radi do 7-8 a spavati ide u 10 :/

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Top Bugovac kaže...

Zbog ludog ddosa nisam mogao prijaviti pozivnicu

Može još jedna(vratim ju što prije)

Samo što mora vrijediti do 9-10 navečer odnosno ne vrijedi mi pozivnica ako ćete mi ju dati u 11 navečer a da vrijedi do npr 4 poslijepodne sljedećeg dana

Znam da nisam u poziciji zadavati zahtjeve ali stari kupuje a radi do 7-8 a spavati ide u 10 :/

onda kupi mob od mene, i rješena stvar 

11 godina
neaktivan
OnePlus One

Izdan je novi OTA update za 11s.

Ocekujte ga kroz 3-4 dana.

http://www.androidauthority.com/oneplus-one-maxxaudio-swiftkey-update-586109/

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
OnePlus One

Kakva je situacija sa cm12 nightly buildovima? Da li su napredovali imalo po tom pitanju, ili je cm usporio malo rad radi vec poznatih stvari?

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

Utorkom ne treba pozivnica :)

You have to be odd to be number one
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice