OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 209.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
OnePlus One

Evo i od mene 2 za udijelit :)

nažalost istekle

last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 21:39 (jollyb).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus One

tko hoće invite neka se javi na pm. imam 3 kom. i vrijede još 6 dana.

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

dvije pozivnice od mene. na pm. pozdrav{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One
Tko zeli naruciti mobitel idite danas pod hitno na oneplus.net/de i narucite mobitel bez invite ima i 16 gb i 64 gb verzija

0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus One
Marko5552 kaže...
Tko zeli naruciti mobitel idite danas pod hitno na oneplus.net/de i narucite mobitel bez invite ima i 16 gb i 64 gb verzija

može brisat

PSN ID: ST1950
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 10:39 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
OnePlus One

a ?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Koristi li tko Lollipop na OnePlusu?

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

koristim ja liquidsmooth 21.11 verziju, zadovoljan. radi sve ok, tap to wake, stabilan rom. fali mi jedino tap to lock.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
OnePlus One

ima li ko pozivnicu viska??? {#}

0 0 hvala 0
11 godina
deno100 kaže...

Šta će ti pozivnica:

http://www.hangar18.hr/hr/kategorija/20078/one-plus-one

Samomrzeći hrvat
14 godina
odjavljen
Entry Point kaže...
deno100 kaže...

Šta će ti pozivnica:

http://www.hangar18.hr/hr/kategorija/20078/one-plus-one

Jer je sa pozivnicom osjetno jeftiniji?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

koristim ja liquidsmooth 21.11 verziju, zadovoljan. radi sve ok, tap to wake, stabilan rom. fali mi jedino tap to lock.

De mi reci kakva je kamera, jel lošija nego na ovom službenom?

15 godina

kamera je loša, baš tražim neku alternativu roma na kojem bi bilo bolje, video isto zeza. sad sam se naviknuo na 5.0 jer stvarno prekrasno izgleda, ali najvjerojatnije se budem trebao vratit na kitkat jer je kamera stvarno loša. a možda je samo na ovom romu takva. sutra probavam ak ima koji novi 5.0 rom sa dobrom kamerom...

13 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

kamera je loša, baš tražim neku alternativu roma na kojem bi bilo bolje, video isto zeza. sad sam se naviknuo na 5.0 jer stvarno prekrasno izgleda, ali najvjerojatnije se budem trebao vratit na kitkat jer je kamera stvarno loša. a možda je samo na ovom romu takva. sutra probavam ak ima koji novi 5.0 rom sa dobrom kamerom...

Mene kamera uvijek sprjecava u prelasku na te AOSP romove.. A vec ga skinuo i cekam samo da javis.. Ovdje je na ovom stock kamera super..

15 godina
OnePlus One

koliko god da mi primamljivo zvuči taj lolipop, i da volim testirati nove stvari, ovdje na 1+1 se ne želim upuštati u takve neke stvari

stock rom cm11s radi i više nego odlično na ovom uređaju, a i to što kaže kolega, kamera je jedan od razloga zašto se držim cm11s

probao sam druge romove, ali jednostavno druga aplikacija kamere mi nikako ne sjeda

naviknuo sam se na cm11s, te i zbog toga čekam službenu nadogradnju na 5.0 napravljenu za ovaj mob

battlelog: dev0lver
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

Ma vracam se i ja sutra na zadnji stock od njega, ova nekvaliteta snimki kamere mi je koma. Probao jesam lollipop, lijepo izgleda, animacije su prekrasne, feeling korištenja je ugodan, ali dok ne puste službeni svoj ispoliran neću više kemijat s njim jer nije to to.

Btw, echoone, koji stock furaš, koja verzija?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 21:29 (dalja46).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najnoviji 11S trenutno, bar po OTA updateu..

Radi stvarno super, nemam primjerke, al Lollipop je predivan i fali mi bas. Te animacije i user experiance je vrh..

14 godina
neaktivan
OnePlus One

Takodjer sam probao 5.0 i mogu reci da je predobro napravit, svaka cast, ali ipak sam se vratio na 11S i cekam njihovu official verziju, inace sve super nemam zamjerke. Ovaj zadnji update 44S radi stvarno super, mob imam 2 tjedna i nemam nikakve zamjerke jer stvarno vrijedi tu svaku kunu koju sam ga platio.

A da ne pricam ljude koji vide mobitel pa pitaju koji je to bla bla, najjace mi kad kazem Oneplus One, a neko kaze jel HTC ? HAHAHAHA 

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus One

Je li netko ima invite? Odlučio sam uzeti opo nakon mjesec dana istraživanja, ako netko ima neka ju šibne na lukasiwebo@gmail.com  hvala unaprijed lavovi :)

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

ja koristim oneplus od sredine 8. mj. i prezadovoljan sam uređajem, omjerom cijene i specifikacija, i jedan od razloga za izbor je bio cm po defaultu

ali imao sam probleme koji su mi narušavali dobar user experiance, ponajviše yellow band

i evo pred neki dan sam mijenjao mob opet (ovo mi je treći) i napokon dobio uređaj koji nema yellow band {#}

prije toga sam promijenio dva, oba sa yellow bandom, groundingom na oko 4-5 prstiju i touchem koji se znao zblesirati često

sada sam uspio napraviti zamjenu uz nadolpatu i dobio uređaj bez yellow banda, grounding problemom na 7-8 prstiju, i izgleda mi i sa boljim ekranom, jer mi se čini da je precizniji i lakše mi je pisati na njemu

još samo da mi dođe orzly staklo da ga zaljepim na novog i to je to (na starom mi ostalo prijašnje, nije mi ga se dalo skidati bezveze i zahebati ga)

a ovo za prepoznavanje moba, isto kao i kod mene :D

prije 2 tjedna sam se zaposlio, i za vrijeme sezone dok sam ga dobio, kad me netko pita što ti je to za mobitel,  ja kažem OnePlus One, kinez, oni samo ostanu zbunjeni i gledaju me  :D

rijetki su oni koji kad krenem govorit koje specifikacije ima ostanu udogno iznenađeni, dok drugi kažu - ja ti se u to ne razumijem  - , i kak da ti onda objasnim kakav je mob ako te ne zanima, a pitaš kakav je {#} :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo to, ne isplati se objašnjavati a kamoli, a za nekog ak to nije eeeS petca to nije mobitel :D

16 godina
neaktivan
OnePlus One

može jedna pozivnica. thx

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

mislim da imam nekih problema sa baterijom :/

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
OnePlus One

6h SOT-a i ti mislis da imas problem s baterijom?? :D :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

molim jednu pozivnicu na : gjokic@gmail.com

hvala

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U majko mila pa kako 6h SOT-a? ja 4,5h max uspijem navuć haha

14 godina
neaktivan
OnePlus One

Ja takodjer redovito preko 6 sati SOT. Jucer 4 sata ekrana, 2 sata razgovora, wlan stalno upaljen, i 3g radio 10-ak sati. Sveukupno 1 dan upotrebe

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

wifi samo imam trenutno, nemam mobilni net, i koristim art runtime

ma ja sam baterijom prezadovoljan, te je ona i jedan od većh razloga zašto mi ovaj mob toliko leži

kako sam došao na 1+ sa lg 4x hd, na kojem sam imao max 2, eventualno 3h SOT sa štedljivim korištenjem u jednom danu, 6h SOT kroz dva dana na ovom čudu mi je znanstvena fantastika

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Prodajem svoj OnePlus 64 GB verzija, ko nov, star 2 mjeseca za 2400. Jel to oke cijena?

Nisam jos poziva primio, malo me cudi pa zato pitam, jel bi ga vi kupili za te novce?

Svaki savjet dobrodoso...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Prodajem svoj OnePlus 64 GB verzija, ko nov, star 2 mjeseca za 2400. Jel to oke cijena?

Nisam jos poziva primio, malo me cudi pa zato pitam, jel bi ga vi kupili za te novce?

Svaki savjet dobrodoso...

Ne, kada je novi 2500

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice