OnePlus 6

poruka: 1.157
|
čitano: 284.732
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
OnePlus 6

Da li je neko kupovao oneplus 6 u aliexpress global store. Vidim da ih imaju osnovni model 64GB za 530$, dostava DHL 30$. Garantiraju bez carine i ikakvih dodatnih troskova. Isto tako model 8/128 600$ plus DHL. Charger je onaj za američko tržište,ali daju besplatni adapter za europu. Ima li tko iskustva s ovim web shopom? Dosta ih kupuje xiomi tamo i kažu da sve bude ok

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
OnePlus 6

Da li je neko kupovao oneplus 6 u aliexpress global store. Vidim da ih imaju osnovni model 64GB za 530$, dostava DHL 30$. Garantiraju bez carine i ikakvih dodatnih troskova. Isto tako model 8/128 600$ plus DHL. Charger je onaj za američko tržište,ali daju besplatni adapter za europu. Ima li tko iskustva s ovim web shopom? Dosta ih kupuje xiomi tamo i kažu da sve bude ok

0 0 hvala 0
11 godina
Re: OnePlus 6
Ma nemoj se zezati sa njima, njpovoljnije i nasigurnije ti je OP stranica, besplatna dostava, bez carine dolazi sa poljskog skladista kuci ti stigne za 48h dobis tracker, ne brines nimalo!

Mislim da nije isto u vezi garancije tj, ostvarivanja garancije ako kupujes od drugog sellera. Preporucam ti da kuois direktno od OP, jer ces poslije ako ti bude trebalo popravljati imati po OP bolje uvijete nego se zezati sa drugim sellerima! A i jeftinije ti je kupiti od OP! ✌️😊
Odmori se u Istini! :))
13 godina
OnePlus 6

Evo zvao DHL i agent mulja bzvz "u slučaju nevremena znaju otkazat pošiljke...". Koje nevrijeme zadnjih dana??

Uglavnom evo treći dan zaredom ujutro između 8-9 dobio tracking obavijest da je paket s kurirom, ali još uvijek u Zg se navodi. Sad kad opet pošalju popodne drugu tracking obavijest da neće bit dostavljeno... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 18:23 (Abalo).

0 0 hvala 0
17 godina

Garanciju ti u ovom slučaju ne daje OnePlus već Aliexpress, a onda je to jebada na kvadrat.

17 godina
Abalo kaže...

Evo zvao DHL i agent mulja bzvz "u slučaju nevremena znaju otkazat pošiljke...". Koje nevrijeme zadnjih dana??

Uglavnom evo treći dan zaredom ujutro između 8-9 dobio tracking obavijest da je paket s kurirom, ali još uvijek u Zg se navodi. Sad kad opet pošalju popodne drugu tracking obavijest da neće bit dostavljeno... 

DHL ti tretira cijelu Hrvatsku kao service area Zagreb. Piše ti da je sa kurirom na dostavi već dva dana to znači da je u Splitu. E sad zašto nisi dobio,to DHL zna. Ja bi na tvom mjestu otišao i pokupio ga direktno u DHL centru Split samo se moraš prije sa njima dogovoriti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 19:34 (Nefil).
13 godina

E da sam to znao ili da je bar to rekao agent kojem je to posao, onda ne bi došlo do ovoga svega. Hvala svakako!

11 godina
odjavljen
OnePlus 6

Još jedan razlog zašto je OnePlus bolji od drugih. Dvije godine redovnih Android ažuriranja (nadogradnje na nove verzije), plus (One hehe) nakon toga, još godina dana redovnih sigurnosnih ažuriranja. Samsung može jest prašinu. Tri godine pravog mobilnog iskustva. Bravo OnePlus, BRAVO 

Link: https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-software-maintenance-schedule.862347/

Link: https://www.gsmarena.com/oneplus_official_update_schedule_2_years_of_android_updates_1_year_security_patches-news-31947.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 22:36 (boxblax).

3 3 hvala 1
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovo stvarno vrijedi cekat. Ako je istina naravno.

Imam/imao OP3T 6/64 i nisam ga mislio mjenjati skoro, međutim kako ga nisu mogli popraviti u 2 puta šalju mi OP5 8/128 koji pogotovo nisam mislio mjenjati.

Međutim, ako izađe 6T kao na snimci (skener otiska opet sa prednje strane i to još u ekranu, ekran od ruba do ruba bez notch-a... ) mislim da ću ipak mjenjati mob.

11 godina
odjavljen
iandic kaže...
SimeKZ kaže...

Ovo stvarno vrijedi cekat. Ako je istina naravno.

Imam/imao OP3T 6/64 i nisam ga mislio mjenjati skoro, međutim kako ga nisu mogli popraviti u 2 puta šalju mi OP5 8/128 koji pogotovo nisam mislio mjenjati.

Međutim, ako izađe 6T kao na snimci (skener otiska opet sa prednje strane i to još u ekranu, ekran od ruba do ruba bez notch-a... ) mislim da ću ipak mjenjati mob.

Ovakav mobitel će koštati 800-999$, ovo što je u konceptu prikazano je u Oppovom FindX mobitelu i taj košta 1100$. Ovo je premium dizajn, motor koji gura kameru, to će se naplatit masno i mislim da 6T će zapravo biti samo upgrade u smislu bežičnog punjenja, IP certifikata i manjih poboljšanja kamere. OnePlus 7 će možda imat ovakav futuristički dizajn. Treba zapamtit OnePlus volimo radi odličnog omjera plaćenog i dobivenog, a ovo se čini skupo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2018 23:22 (boxblax).
13 godina
OnePlus 6

Ako neko iz Splita i okolice bude naručivao Oneplus6 nek mi se javi prije same narudžbe. Volio bih naručit nešto opreme pa da izbjegnem 10€ poštarine na 30€ narudžbe 😁

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
boxblax kaže...

Još jedan razlog zašto je OnePlus bolji od drugih. Dvije godine redovnih Android ažuriranja (nadogradnje na nove verzije), plus (One hehe) nakon toga, još godina dana redovnih sigurnosnih ažuriranja. Samsung može jest prašinu. Tri godine pravog mobilnog iskustva. Bravo OnePlus, BRAVO 

Link: https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-software-maintenance-schedule.862347/

Link: https://www.gsmarena.com/oneplus_official_update_schedule_2_years_of_android_updates_1_year_security_patches-news-31947.php

O čemu ti pričaš molim te. Svaki mob dobije 2 nove verzije Androida...a tu nije iznimka ni Samsung pogtovo kad su u Projectu Treble.

3 godine pravog mobilnog iskustva  Od kad se sigurnosno ažuriranje vodi kao mobilno iskustvo.

11 godina
odjavljen
R36 kaže...
boxblax kaže...

O čemu ti pričaš molim te. Svaki mob dobije 2 nove verzije Androida...a tu nije iznimka ni Samsung pogtovo kad su u Projectu Treble.

3 godine pravog mobilnog iskustva  Od kad se sigurnosno ažuriranje vodi kao mobilno iskustvo.

Ovo je politika čitavog OnePlusa. Ajde do prije 6 mjeseci nadi SVE samsungove mobitele koji su dobivali redovite update. Nemos, zato šta samsung za svaki mobitel ima 240 verzija ROM-a jer se krpaju za sve teleoperatere, koji onda još uz to zajedno s Samsungom update puštaju svake prijestupne, i sad kad će Android 9 izać, puštaju za S7 oreo, brzi su ko puž na sedativima. Pravo mobilno iskustvo je dobivanje ažuriranja, osim ako sigurnost tebi nije bitna (P.S. Koristi kondom). I ne moli me.

O i da nadodam, Galaxy S9 otključana verzija je nakon 3 mjeseca dobio svoje prvo ažuriranje. Guglaj malo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 10:35 (boxblax).
15 godina
boxblax kaže...

Naravno da je najbolji.ovako mala kompanija pokazuje kako se brine o svojim korisnicima.uz to šro imaju najbolju servisnu podršku,imaju i najbolju softversku,a još kad se spomene da ni rootanje i flashanje romova ne ugrožava garanciju,sve je jasno....

Jedan stari OP3 je dobio Oreo još u 10.mjesecu,a  S8 kad ono?u 3.mjesecu....kakvi papci 😂

8 godina
neaktivan
OnePlus 6

Večer One Plus ekipa..dobio sam svoj primjerak utorak prije podne DHL-om.

Prešao sam s Nexusa 5X na ovaj. Izrada mi se sviđa, jednom rukom baratam, lijep ekran.

Muči me baterija malo, od 19:30 do 23:30 jučer je otišlo 6% s uključenim screenom 2 min, preko noći također 6% otišlo.

Jutros sam čitao bugov forum na temu oneplus6 i otišlo je za pola sata 8%.

Dodatno sam instalirao samo whatsapp i bankovnu aplikaciju.

Na nexusu sam imao danas za 2:30h upaljenog screena 60% a na OP6 za 1:30h upaljenog screena 60%.

Updateao sam ga na noviju verziju ali ništa bolje to ne ide. Čak mu je trebalo da skine tih cca 438MB updatea oko 5 minuta.

Isključena lokacija, wifi, bluetooth i sve aplikacije u pozadini. 

Najčudnije mi je to šta mi piše da je wifi trošio bateriju 6% vremena, a wifi ugašen od prvog paljenja.

Također appstore je trošio bateriju preko noći 5% a app store nisam koristio nego za whatsapp download.

Nekako mi je bezveze situacija s mojim OP6, i najradije bi ga prodao ako bi ga ko uzeo..

Prožvakao sam malo jutros forum, nisam naišao da je neko imao problem s baterijom..

Ako ima neko neki prijedlog šta još da pogledam jesam li dobro pogasio, svaki prijedlog je dobro doša :)

Thx!

Ko prvi do male sam u nju upada

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Gigaman kaže...

Večer One Plus ekipa..dobio sam svoj primjerak utorak prije podne DHL-om.

Prešao sam s Nexusa 5X na ovaj. Izrada mi se sviđa, jednom rukom baratam, lijep ekran.

Muči me baterija malo, od 19:30 do 23:30 jučer je otišlo 6% s uključenim screenom 2 min, preko noći također 6% otišlo.

Jutros sam čitao bugov forum na temu oneplus6 i otišlo je za pola sata 8%.

Dodatno sam instalirao samo whatsapp i bankovnu aplikaciju.

Na nexusu sam imao danas za 2:30h upaljenog screena 60% a na OP6 za 1:30h upaljenog screena 60%.

Updateao sam ga na noviju verziju ali ništa bolje to ne ide. Čak mu je trebalo da skine tih cca 438MB updatea oko 5 minuta.

Isključena lokacija, wifi, bluetooth i sve aplikacije u pozadini. 

Najčudnije mi je to šta mi piše da je wifi trošio bateriju 6% vremena, a wifi ugašen od prvog paljenja.

Također appstore je trošio bateriju preko noći 5% a app store nisam koristio nego za whatsapp download.

Nekako mi je bezveze situacija s mojim OP6, i najradije bi ga prodao ako bi ga ko uzeo..

Prožvakao sam malo jutros forum, nisam naišao da je neko imao problem s baterijom..

Ako ima neko neki prijedlog šta još da pogledam jesam li dobro pogasio, svaki prijedlog je dobro doša :)

Thx!

Pokreni ga u recovery modu i odaberi Clear Cache, ako to ne uspije napravi napravi tvorničko resetiranje u postavkama. Možeš provjerit i da li ti je uključeno napredno optimiziranje baterije (Postavke->Baterija->Tri točke u vrhu). Jesi li ga rootao možda?

12 godina
neaktivan
OnePlus 6

zadnji upadate je napravio hrpu problema sa batery drainom, pa vjerovatno nemas srece i jedan si od tih korisnika kojemu se to manifestira, to su sredili i u kini je patch vec vani, za EU vjerovatno sljedeci tjedan pa nadalje

nekima se manifestira puno veca potrosnaj baterije, nekima ne

pricekaj taj patch, pa onda vidi kako ce ti raditi

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Mislim da je glupo uključivat napredno optimiziranje baterije zbog trenutnog bug-a koji će bit ispravljen kroz idućih desetak dana novim updateom. Razlog je jer to napredno optimiziranje baterije ti hibernira neke aplikacije na taj način da ne dolaze notifikacije od istih dok ih opet ne pokreneš. Uostalom piše ti kod odabira sve.

14 godina
boxblax kaže...
O i da nadodam, Galaxy S9 otključana verzija je nakon 3 mjeseca dobio svoje prvo ažuriranje. Guglaj malo.

Lol ne? To mozda u americi, jer njihovi operateri koce azuriranja

Meni je svaki mjesec uredno stiglo azuriranje

7 godina
neaktivan
OnePlus 6

Meni se čini da je bolje sačekat dva mjeseca od izlaska mobitela da se riješe svi update i ažuriranja, nego trčat odmah kupit pa doživit ovakve šokove kao ovaj s baterijom, i sad čekaj update

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
OnePlus 6

Mislim da je pametnije sačekat 2 mjeseca kada mobitel izađe pa ga kupit kad se isprave svi bugovi i naprave update, nego doživljavat ovakve šokove kao ovaj gore s baterijom

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kontaktirao sam support. Vidim tamo da mogu vratit uređaj ako nisam zadovoljan u roku 15 dana a oni vrate novce.

Planiram ga vratiti a za sve ostalo tu je master card :))

Šteta, baš je dobar telefon. Face unlock i geste su zakon.

Sinoć je otišlo 10% baterije a sve isključeno.

Ko prvi do male sam u nju upada
9 godina
neaktivan

Mislim da im je to bug, sacekaj malo ako ti se svidja mobitel jer ce to oni uklonit brzo... :)

11 godina
Steta! Ja osobno nemam nikakvih problema sa baterijom a to skoro najvise gledam😁 imam na 2,3,4G automatici 9h sota i jos mi ostane 15% dok na 2G sat vise!
Isto kao i ti ako mi nesto ne treba onda to i ugasim! Po noci uzme oko 2-3-4% samo signal, jer sve iskljucim kad idem spavati!

Pricekaj da dodje update, vijerovatno ce to biti rijeseno 100% ako ti je to sve unutar tih 15 dana! Razumijem te! ✌️😊
Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
veseli007 kaže...
Steta! Ja osobno nemam nikakvih problema sa baterijom a to skoro najvise gledam😁 imam na 2,3,4G automatici 9h sota i jos mi ostane 15% dok na 2G sat vise!
Isto kao i ti ako mi nesto ne treba onda to i ugasim! Po noci uzme oko 2-3-4% samo signal, jer sve iskljucim kad idem spavati!

Pricekaj da dodje update, vijerovatno ce to biti rijeseno 100% ako ti je to sve unutar tih 15 dana! Razumijem te! ✌️😊

5.1.6 mi je bio najbolji.sad se osjeti potrošnja.preko noći je to 5%,što je previše.

5.1.9 stiže za koji dan pa se nadam da je to prošlost.

15 godina
Hydrogen je uvijek prvi,poslije toga brzo stiže i za Oxygen.inače nikakvih drugih problema nema.mob radi vrlo stabilno.neki se bune da im double tap to wake ne radi baš dobro.meni radi perfektno,a i sve drugo.

Nikako da dočekam drugu masku,jer ova njihova silikonska(crvena) je užas.ima fini grip,ali je debela i što je još važnije jako je teško koristit alert slider jer je preduboko unutra...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kakva su inače iskustva s njihovim maskama.. Koje imate i kakve su vam?

Mislio sam naručiti tu crvenu jer izgleda lijepo, al evo već nekoliko puta vidim da se žale na debljinu, odnosno dostupnost slidera.

13 godina
neaktivan
OnePlus 6

Zna li tko koliko računaju tečaj eura na paypal-u? U zadnjih 10 dana 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice