OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.080
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
ocean77 kaže...

Sto duze imam ovaj OP3 sve manje imam zelju za bilo cim drugim.

Sve na njemu savrseno i brzo radi, a najvise sumnje vidim da neki imaju prema kameri, a upravo me ona sve vise iznenadjuje.

Evo jos jedna usputna sa ceste...znaci cisti point and shut, nikakva podesavanja, cista automatika...ISO 2000 (sto je poprilicno) i fotka bez šuma...tesko da moze bolje od ovoga.

https://flic.kr/p/Mroovv

Kamera je cisto solidna, boje neutralne i nista nije nabrijano kao kod drugih sto ocito vecina voli. Mogao bi ti lagano svoj Lumix u oglas staviti :)

11 godina
robee1 kaže...
ocean77 kaže...

Sto duze imam ovaj OP3 sve manje imam zelju za bilo cim drugim.

Sve na njemu savrseno i brzo radi, a najvise sumnje vidim da neki imaju prema kameri, a upravo me ona sve vise iznenadjuje.

Evo jos jedna usputna sa ceste...znaci cisti point and shut, nikakva podesavanja, cista automatika...ISO 2000 (sto je poprilicno) i fotka bez šuma...tesko da moze bolje od ovoga.

https://flic.kr/p/Mroovv

Kamera je cisto solidna, boje neutralne i nista nije nabrijano kao kod drugih sto ocito vecina voli. Mogao bi ti lagano svoj Lumix u oglas staviti :)

Hehe, nece Lumix jos u prodaju.

Kada njega nemam OP3 je odlicna alternativa..kamera je jednako sposobna kao i na ovim razvikanijim mobitelima...mislim da sam stavio vec dovoljno primjera koji to pokazuju.

14 godina
OnePlus 3
Prešao sam sa G2 na OP3 i razlika je ogromna iako ni G2 nije još za baciti.
Najveća razlika je u brzini i kameri. Za 3000kn nema boljeg mobitela sigurno
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam imao lg g4,galaxy s4,note 5,lumiu 1020 i mogu da kažem da je kamera na op3 vrlo vrlo dobra.
Nosim ga evo od jula čini mi se nižon stop i još mi nije dosadio štlo je poprilično čudno ...:-)

0 0 hvala 0
11 godina
e.peace kaže...
Ja sam imao lg g4,galaxy s4,note 5,lumiu 1020 i mogu da kažem da je kamera na op3 vrlo vrlo dobra.
Nosim ga evo od jula čini mi se nižon stop i još mi nije dosadio štlo je poprilično čudno ...:-)

Imao sam i ja G4, V10, S7 Edge i sada OP3 i nije ni meni dosadio...mob koji je odlicno izbalansiran, dobrog dizajna, dobre kvalitete izrade, sto se brzine rada tice nisam koristio nista brze (S7 je kao spori puž za njega), odlicne kamere pa me iskreno i ne cudi da ga nemam namjeru mjenjati jos neko vrijeme...za ove sadasnje top modele nema smisla mijenjati jer je uglavnom od njih bolji pa jedino ima smisla pricekati S8 i ostale.

10 godina
neaktivan
Teško da se na tržištu da naći brži mob. Koristio sam stvarno svašta al OP3 me iznenadio u svakom pogledu.
Nekad se zna dogoditi da kasne notifikacije u Tapatalk-u al mogu mu to oprostiti

2 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Dobro, i Nexus 6P sad košta koliko i OP3 i također je odlična kupnja. Odbio me problematičan Snapdragon 810 iako znam da Nexus dobro radi sa njim, ali mislim da noviji i mnogo jači 820 u kombinaciji sa 6GB rama će biti više futureproof čak i od Nexusa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
De mi recit, koliko ste dugo cekali od uplate do dolaska moba? Danas cu ga naruciti vjerovatno pa da znam.. ne mislim uzimat ono prioritetno..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
13 godina
neaktivan
A? Razlika SD 821 vs 820 i LCD umjesto Amoleda.
I sta je sad tu turbo hehe
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Neka on bude turbo a ovome lijepo spuste cijenu i svi sretni :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Uvijek zaboravim spomenut jedinu manu koju sam ja našao na op3.
Vibracija,e to je priča za sebe..Samo se čuje al ne vibrira.Osjeti se jedino ako držite telefon u ruci,a u džepu nema šanse.

0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
e.peace kaže...
Uvijek zaboravim spomenut jedinu manu koju sam ja našao na op3.
Vibracija,e to je priča za sebe..Samo se čuje al ne vibrira.Osjeti se jedino ako držite telefon u ruci,a u džepu nema šanse.

U kombinaciji sa Mi Band 2 mob na mute i ništa ne propustim

16 godina
neaktivan
Jel netko imao priliku usporediti OP3 s xiaomi mi5 ili mi5s

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel netko imao priliku usporediti OP3 s xiaomi mi5 ili mi5s

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3

kad ga dostavljaju doma, tko dostavlja, HP ko sa ebaya ili neka druga kurirska služba?

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako ide DHL-om, onda u određenim gradovima (vecim) sam dhl doveze, a sve ostalo dhl preda hp-u na dostavu.
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

Plaća li se carina i pdv ukoliko se naručiva direkt od njih OP?

0 0 hvala 0
15 godina
Xyloto kaže...

Plaća li se carina i pdv ukoliko se naručiva direkt od njih OP?

ne plačaš jer se šalje iz skladišta u eu, tako da carine i ostalih stvari nema, što platiš prilikom kupnje to platiš i gotovo, onda je samo ćekanje da ti ga dostave

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
neaktivan
OnePlus 3
Kako je Email exchange nestao, koji app koristite a da nije Gmail?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav ljudi, ima li opcija plaćanja na rate za OnePlus 3? (ne mora biti oficijalna trgovina, iako bi bilo poželjno).

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ubaci revolving karticu na paypal i evo ti na rate

0 0 hvala 0
13 godina
peace_of_cake kaže...

upravo kupio oneplus 3 (3124,37 kn) sa sluzbenog weba i nillkin case (35,52 kn). mob dolazi za mjesec dana. cijene su one koje je paypal preracunao. da sam kupio mob u nedjelju platio bi ga ~12 kn skuplje zbog razlike u tečaju.

case je danas stigao, za samo 8 dana iz Kine. Maskica je ok, malo skliska, sa bocnih strana malo hrapava, izgleda dovoljno cvrsto i robusno. Kod preuzimanja paketa bilo je potrebno platiti 4,5 kn sto znaci da je ukupni trosak maskice 40 kn.

Jedva mi stane u đep i izgleda ogromno na prvi pogled. Ipak sad imam galaxy s2 sa svojih skromnih 4,3" dijagonale displaya.

16 godina

Stigao mi SMS od DHL-a, da ''igračka'' stiže 04.11 do kraja dana( taman dođem s puta )

Znači 37 dana od narudžbe....to jedini minus za sada navedenom mobu od mene, a koliko ih bude  jos nakupil ćemo vidjet.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
OnePlus 3

Gotovo cijela tema OP3 je rasprava o dolasku i trajanju isporuke...

Da malo presjecem kamerom koja me sve vise ugodno iznenadjuje...brzina zatvaraca 0.3 sec!!!

Fotkano iz ruke, ISO 800...OIS je jedan od najboljih, ako ne i najbolji koji sam do sada koristio.

Na takvim brzinama zatvaraca se koristi stativ inace.

Evo i fotke...

https://flic.kr/p/NAUnWW

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jedna od 2 silikonske stigla, ceka se druga i ofc ono sto ide u njih ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PC - stručnjak kaže...
Jedna od 2 silikonske stigla, ceka se druga i ofc ono sto ide u njih ;)

Orzly sam i ja narucio (takvu istu), ali i Spigen pa na kraju koristim Spigen jer mi je nesto bolji...isto tako proziran.

Imam i onu Nillkin i ta je bas minimalisticka, ali opet kazem Spigen mi uljeva najvise povjerenja.

13 godina
neaktivan
Koji spigen? Moze link?
Ja sam ovu i nillkin onu prozirnu za sad.
Pa cu isprobavat, ova sto je stigla djeluje bas kvalitetno izrađena, svaki otvor fino izrezan, budemo vidli druge
14 godina
OnePlus 3

Da li je netko probo

tempered glass ? Ako je, nek kaže dojmove kakav je.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice