Non-touch screen android smartphone?

poruka: 10
|
čitano: 4.191
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Veliki pozdrav

Ne znam da li sam se pravilno izrazio ali zanima me da li na tržištu trenutno postoji neki smartphone zasnovan na android OS-u sa hardverskom tastaturom (izuzem xperia x10 mini/mini pro). Ne potrazujem ga radi kupovine vec cisto radi znatizelje. Znam da i ako postoje da su to rijetki primjerci- zasto je stanje takvo?

I jos jedno pitanje a tice se HD "tehnologije" ako je mozemo tako nazvat. Naime nerijetko naletim na pojedine android igre koje u nazivu imaju HD a pokrenute su u rezoluciji 320x480p. Sta je to zapravo HD?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Non-touch screen android smartphone?

Stanje ti je takvo zato sto svi misle da je touchscreen cool thing to have...

Iskreno evo ja s n8 se ne mogu potuziti, ali ono... (znam da nije android nego s3 ali morao sam)

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 21:34 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
odjavljen
Nightcomer kaže...

Veliki pozdrav

Ne znam da li sam se pravilno izrazio ali zanima me da li na tržištu trenutno postoji neki smartphone zasnovan na android OS-u sa hardverskom tastaturom (izuzem xperia x10 mini/mini pro). Ne potrazujem ga radi kupovine vec cisto radi znatizelje. Znam da i ako postoje da su to rijetki primjerci- zasto je stanje takvo?

I jos jedno pitanje a tice se HD "tehnologije" ako je mozemo tako nazvat. Naime nerijetko naletim na pojedine android igre koje u nazivu imaju HD a pokrenute su u rezoluciji 320x480p. Sta je to zapravo HD?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

Desire Z, Xperia Pro su ti sad novi i aktualni u tom području.

Ovo sa HD- fora ti je u omjeru pixela tj. da omjer pixela na mobu odgovara omjeru pixela na HD televizoru ili monitoru.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina

Mislim da se HD više odnosi na grafički zahtjevnije 3D igre, to uglavnom samo na gameloftovim igrama stoji taj HD, to oni tako radi fore stavljaju. Dok recimo na iOS-u HD stavljaju kao igre prilagođene iPadu za veću rezu i ekran.

Od mobova također i motorola milestone ima tipkovnicu, samo što je malo starija. Nije da ih nema, ali ih nema ni na bacanje, uglavnom motorola ih najviše ima samo ih je malo dostupno kod nas većina ih je u americi(droid/droid 2/droidx itd...)

Ali meni osobno težina, debljina i smanjena izdržljivost mi nisu toliko vrijedne tipkovnice na mobu. Jer svi one imaju neki klizni mehanizam koji ti se može rasklimati ako ti mob padne pod krivim kutem, i duplo su debljiji od mobova bez tipkovnice.

Bilo bi fora kada bi imao za kupiti futrolu koja ima tipkovnicu u sebi, nešto kao što za iphone imaš, pa si ju staviš po potrebi kada ti treba za intenzivnije tipkanje

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Stoja kaže...
Bilo bi fora kada bi imao za kupiti futrolu koja ima tipkovnicu u sebi, nešto kao što za iphone imaš, pa si ju staviš po potrebi kada ti treba za intenzivnije tipkanje

pa to postoji...ima na ebay i dealextreme takvih futrola za dosta mobitela, a tipkovnica se spaja preko bluetootha na mob...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina

HD stoji za snimanje u HD rezouciji, 720p ako se ne varam.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

On pita za igre i ekran a ne za kameru.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
vexx5555 kaže...
Psiho246 kaže...

On pita za igre i ekran a ne za kameru.

Aha, procitao sam samo "sto je HD?", nisam obracao paznju na ostalo, ispricavam se. ^_^

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...
Aha, procitao sam samo "sto je HD?", nisam obracao paznju na ostalo, ispricavam se. ^_^

Ma sve ok. {#}

17 godina
neaktivan
Nightcomer kaže...

Veliki pozdrav

KLIK

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 13:44 (Paolo2612).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice