Nokia X7-00

poruka: 10
|
čitano: 3.497
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia X7-00

Surfajuci po GSM Areni naisao sam na nesluzbene specifikacije Nokie X7-00 .

Izvor .

Usporedba sa Nokiom N8 .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
15 godina
Nokia X7-00

Very cool,samo mi nije jasno zakaj ne stave veči rezu na 4 inch ekran...i kad bi trebala izač više neka nova high-end nokia ova n900 je več pri kraju toga...???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia X7-00

Ma sve 5, ali neka se kane toga Symbiana majko isusova, OS je zesci shit...
Ja bi na takav uredjaj stavio Android ili WP7.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 21:18 (AmD).
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ja bi takav uredjaj stavio na Android ili WP7.

Sto obozavam ovakve gluposti...

Ajde objasni ti meni zašto je symbian zesci šit i što to symbian nema a da Android i WP7 imaju?

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan

Ne zelim reci da ga svi smatraju shitom, ali ja da.
Meni jednostavno ne ide nekako uz takve uređaje, to je moje misljenje, nema potrebe za svadjom oko toga.
Svidjalo vam se ili ne... {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
Nokia X7-00

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ja bi na takav uredjaj stavio Android ili WP7.

Nemaš pojma a praviš se pametan. Što obožavam takve ________.  WP7 nema ni copy/paste i ne može radit ispod 1GHz. Ja koristim symbian na 434 mhz procu i nemam ograničenja - nikakvih. I da - symbian je open source. A uostalom na ovom modelu je symbian v^3.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
17 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ne zelim reci da ga svi smatraju shitom, ali ja da.
Meni jednostavno ne ide nekako uz takve uređaje, to je moje misljenje, nema potrebe za svadjom oko toga.
Svidjalo vam se ili ne... {#}

Tko to svatko? mislis nedohebani prdonje ispod 16 godina kao ti? (i ne ovo nije vrijeđanje...)

Normalno...

Vama je samo da je shiny i da ima super duper velike super ikone... i ona WOW efekt...

Za takve ovi mobiteli nisu ni namjenjeni molim lijepo...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
13 godina
neaktivan
Nokia X7-00

a brate sta hvali symbianu os je po meni u nekim stvarima bolji od androida,pogotovo belle i anna,imo sam situaciju sa androidom kod druga(samsung galaxy mini)beze se igro tmao vamo,imo je 2 launcera i skinem neki wallpapper,da ga postavim nece i odjednom nemogu pokrenut jedan od  launcera,tamo vamo kad odjednom se ugasi mob,da ga upalim nista samo vibrira,na popravku kazo oboren OS,pa kao ga je takva stvar oborila po meni je to zesci shit,znaci nesmjes skinut stvar sa neta(sa android marketa)a da nisi 100% siguran oce li ti nesto uradit phoneu ili slicno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia X7-00

Imam problem sa ovom Nokiom, pa ako bi mi neko pomogao, bila bih zahvalna... Naime, kad odgovaram na poziv, dakle kad se javim, displej mi ostane aktivan i sve moguce kratice na displeju mi se otvaraju u trenutku dok traje razgovor. Vidim da se kod ostalih ekran automatski zastiti prilikom javljanja, ali kod mene ostaje nezasticen. To mi je ogroman problem i nikako ne kuzim kako da ga otklonim...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice