Nokia N97 ili Apple iPhone 3G? zaključana tema

poruka: 87
|
čitano: 16.857
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N97 ili Apple iPhone 3G?

Iz teme u temu odgovoram na iste stvari pa normalno da pisem isto. Nije spamanje ako se u svakoj temi pise kako je iphone najbolji i sve ostalo naj o njemu a spamanje je ako ja odgovoram iz teme u temu da nije radi toga i toga? Zanimljivo razmisljanje.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Iz teme u temu odgovoram na iste stvari pa normalno da pisem isto. Nije spamanje ako se u svakoj temi pise kako je iphone najbolji i sve ostalo naj o njemu a spamanje je ako ja odgovoram iz teme u temu da nije radi toga i toga? Zanimljivo razmisljanje.

pa ne mozes ti sam protiv 100ljudi. Reci svoje misljenje a onaj koji kupuje mobitel ce odluciti,ne mozes mu ti nametnuti tvoje misljenje,kao ni oni koji pricaju da je iphone najbolji.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 16:25 (stevan94).
17 godina
neaktivan

Nikome ne namecem svoje misljenje vec iznosim svoje misljenje i cinjenice. Nemoj se ti sekirati za mene i druze ovo je debeli offtopic. AKo mi imas jos nesto reci imas PM za to. Sad ti spamas ovdje.

16 godina
protjeran
Nokia N97 ili Apple iPhone 3G?

U slucaju da ti treba internet kupi Iphone preko pretplate (1GB prometa)!
U Hrvatskoj je to najbolja ponuda sta se tice mobilnog interneta i mobitela opcenito?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Ajd budi dobar decak pa se vrati i pogledaj kad sam se ja javio, na koji post sam reagovai sta sam rekao.

eto opet pocinjes sa nekim provociranjem"ajd budi dobar decak"....ne zelim da zbog nekih bezveznih rasprava dobijem karton,ali kada sam ti rekao da ti pises protiv iphone-a nisam mislio samo na ovu temu vec i na stotine drugih u kojima se taj uredjaj spominje.

I pisacu i dalje kad god neko kaze nesto sa cime se ne slazem ili mogu da pomognem. Naravno argumentovano i civilizovano. Zar to nije poenta foruma?

Poenta nije da ne spamaš jer iz teme u temu ti pišeš iste stvari tako da nema smisla.

I vi se iz teme u temu ponavljate.

Ja sam na srecu imao priliku koristiti iPhone jedan cijeli dan i sve sam probao na njemu.

Fluidnost OSa je mit inace.

Logic moras procitati ovo.

Mit je dakle da se na iPhone-u sve instantno dize a da se na drugim mobitelima loada ili tako nesto.

Naime lukavi Apple je to osmislio ovako:

Kad se aplikacija u iPhoneu podize, digne se sucelje i onda se smrzne na par sekundi dok se u pozadini loada i tu se dobije dojam da se aplikacija digla, jer vi vidite sucelje ali nemozete nista s njim dok se ne "osvjesti".

Na drugim mobitelima se pojavi crni ekran ili loading ekran tih pol sekunde do sekundu i tu je jedina razlika.

Zato molim vas da ne serete kako je Mac OS "fluidan" jer je to nista vise od opticke varke.

Probao sam iz prve ruke i vise mi nitko nemoze reci: "Nisi koristio iPhone pa neznas".

- Psiho246
17 godina
neaktivan

E sad da ja nemam iPhone3GS i da ga ne koristim svakodnevno pomislio bi da čovik govori istinu al ovo sa pauziranjem aplikacija je čisti bullshit. Samo se čeka na pokretanje nekih velikih igrica al i to kod 3GSa ne traje duže od par sekundi.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...

Ajd budi dobar decak pa se vrati i pogledaj kad sam se ja javio, na koji post sam reagovai sta sam rekao.

eto opet pocinjes sa nekim provociranjem"ajd budi dobar decak"....ne zelim da zbog nekih bezveznih rasprava dobijem karton,ali kada sam ti rekao da ti pises protiv iphone-a nisam mislio samo na ovu temu vec i na stotine drugih u kojima se taj uredjaj spominje.

I pisacu i dalje kad god neko kaze nesto sa cime se ne slazem ili mogu da pomognem. Naravno argumentovano i civilizovano. Zar to nije poenta foruma?

Poenta nije da ne spamaš jer iz teme u temu ti pišeš iste stvari tako da nema smisla.

I vi se iz teme u temu ponavljate.

Ja sam na srecu imao priliku koristiti iPhone jedan cijeli dan i sve sam probao na njemu.

Fluidnost OSa je mit inace.

Logic moras procitati ovo.

Mit je dakle da se na iPhone-u sve instantno dize a da se na drugim mobitelima loada ili tako nesto.

Naime lukavi Apple je to osmislio ovako:

Kad se aplikacija u iPhoneu podize, digne se sucelje i onda se smrzne na par sekundi dok se u pozadini loada i tu se dobije dojam da se aplikacija digla, jer vi vidite sucelje ali nemozete nista s njim dok se ne "osvjesti".

Na drugim mobitelima se pojavi crni ekran ili loading ekran tih pol sekunde do sekundu i tu je jedina razlika.

Zato molim vas da ne serete kako je Mac OS "fluidan" jer je to nista vise od opticke varke.

Probao sam iz prve ruke i vise mi nitko nemoze reci: "Nisi koristio iPhone pa neznas".

Reci koji je to iPhone bio - classic, 3G ili 3GS i daj mi reci ime tih aplikacija

17 godina
dgigibao kaže...

E sad da ja nemam iPhone3GS i da ga ne koristim svakodnevno pomislio bi da čovik govori istinu al ovo sa pauziranjem aplikacija je čisti bullshit. Samo se čeka na pokretanje nekih velikih igrica al i to kod 3GSa ne traje duže od par sekundi.

Ja sam koristio 3G o kojem se i prica u ovoj temi ako si dovoljno pametan da procitas naslov.

Ali bez obzira na to, sumnjam da je drukcije i na 3GSu.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
dgigibao kaže...

Ja sam koristio 3G o kojem se i prica u ovoj temi ako si dovoljno pametan da procitas naslov.

Eto vidiš ti tu nešto govoriš a blage veze nemaš niti prethodno ne provjeriš barem.

1. 3GS (S=speed) ima jači procesor i više RAM-a od 3G-a tako da jednaki sigurno nemogu biti, nigdje nisi pročitao da kada ih uspoređuju kažu kako je 3GS dvostruko brži od 3G-a

2. Reci nam ime tih aplikacija

17 godina
neaktivan
Zar još netko Psiha uzima za ozbiljno?
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

covjek se trudi da objasni i ucestvuje u temi,sve i da grijesi,ti koji tu naletis jednom u 10 dana mu nemas pravo prigovarati!

17 godina
neaktivan

Imam, pogotovo kad priča budalaštine!

0 0 hvala 0
17 godina
vjeko kaže...

Imam, pogotovo kad priča budalaštine!

Zao mi je sto tako mislis.

Budalastina je ovdje jedino od strane tebe koji pokusavas uvjeriti nekoga u nesto sto je pogresno.

Koristio sam ga iz prve ruke i kao sto znas, do sada mi je ovo prvi put da koristim ovaj argument i to je zato jer do sada nisam znao za ovo.

Imao sam na cijeli dan iPhone i ovo je moje iskustvo s njim.

Ponavljam, meni je zao sta ti tako mislis ali ja znam sta sam vidio.

Inace bolje da se moji postovi uzmu za ozbiljno nego tvoji.

Moji barem govore istinu.

Opet ponavljam, koristio sam 3G a ne 3GS ali mislim da je "problem" softwareski a ne hardwareski i da je isto na oba dva.

Opet ponavljam, mozda nije ali to je samo moje misljenje.

Ispricavam se ako te moj post na bilo koji nacin vrijeda.

Ja samo dijelim svoje iskustvo iz prve ruke.

Edit: Inace da se razumijemo, ovo nije nikakva mana iPhone-a vec samo dokaz da Apple jednom vrstom opticke varke postize efekt fluidnosti sustava.

Svaki mobitel ima loading, pa makar i onaj od 0,1 sek.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 23:21 (Psiho246).
17 godina
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...
dgigibao kaže...

Eto vidiš ti tu nešto govoriš a blage veze nemaš niti prethodno ne provjeriš barem.

1. 3GS (S=speed) ima jači procesor i više RAM-a od 3G-a tako da jednaki sigurno nemogu biti, nigdje nisi pročitao da kada ih uspoređuju kažu kako je 3GS dvostruko brži od 3G-a

2. Reci nam ime tih aplikacija

Neznam ime svih aplikacija koje sam koristio, ali znam da sam koristio aplikaciju za web browsing, koja se vjerojatno zove safari.

Kao sto sam vec nekoliko puta rekao, koristio sam 3G i neznam kako 3GS reagira i mogu samo nagadjati.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
vjeko kaže...

covjek se trudi da objasni i ucestvuje u temi,sve i da grijesi,ti koji tu naletis jednom u 10 dana mu nemas pravo prigovarati!

Po tebi netko koji stalno posta poluistine, bez pravog iskustva sa Apple proizvodima i rekla kazala poluinformacijama i stereotipima o njihovim korisnicima te napada sve koji se ne slažu s njim na osobnoj razini učestvuje u temi?

I da naravno da mu nitko ne može prigovoriti da ne pridonosi temi već samo stvara jednu te istu kavgu od svakog Apple poverzanog treada.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina
dgigibao kaže...
stevan94 kaže...
vjeko kaže...

Po tebi netko koji stalno posta poluistine, bez pravog iskustva sa Apple proizvodima i rekla kazala poluinformacijama i stereotipima o njihovim korisnicima te napada sve koji se ne slažu s njim na osobnoj razini učestvuje u temi?

I da naravno da mu nitko ne može prigovoriti da ne pridonosi temi već samo stvara jednu te istu kavgu od svakog Apple poverzanog treada.

Dijete drago.

Tvojih postova ima u Hall of Shame-u i u temi o Stockholmskom sindromu kolko hoces.

Neznam sta ti znaci poluistine, i bez pravog iskustva.

Kako se stekne to pravo iskustvo daj mi reci molim te?

Nije ga dovoljno koristiti cijeli dan?

Ili se mora biti bezumni zombi koji slusa naredbe Steve Jobsa da bi imao "pravo" iskustvo s Apple proizvodima?

KAd nadjes post di sam nekoga osobno napao, slobodno ga citiraj. Molim te da to ucinis.

To je slicno samo tebi.

A ja sam budala jer se uopce obazirem na tvoje trollovske postove, ali bojim se da recimo autor teme nebi povjerovao tebi, takvom trollu.

Zapravo netko ko je rekao da je Apple iPhone The phone a da su SVI ostali mobitele stare krame, tesko moze nekog drugog nazivati trollom.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

dgigibao kaže...

Samo se čeka na pokretanje nekih velikih igrica al i to kod 3GSa ne traje duže od par sekundi.

Sorry dječaci kaj se miješam ,ali meni ovo liči na jedno te isto ,samo opisano drugačije ,ovisno o preferencama!!

Ili ,zdravo seljački : NIJE ŠIJA NEGO VRAT!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 12:36 (kizo2703).
16 godina
imam sad priliku neko vrijeme koristiti nokiu n97
mobitel je stvarno ok
iako još nisam prokužio neke stvari (kako postaviti svoj gmail, gps,,,)

kad bi morao birati između iPhone ili te Nokie, izabrao bi n97, ali samo zbog mogućnosti korištenja GPS mapa off-line.
e da, i kamera je znatno bolja na n97.
ali što se tiče izgleda, iPhone mi puuuno bolje izgleda.

OFF-TOPIC
skinuo sam mape OVI ali nikako ne mogu 'natjerat' mob da se ponaša kao GPS uređaj.
pomoć?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
mislim da ću to stić tek sljedeće godine

Sretna Nova godina svima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala. Takodje ;)

16 godina
protjeran

isuse, ja pročitao samo prva 2 replya i otišao za blagdane i sad se vratim ovdje na mom topicu rat! haha

anyway uzeo sam iPhone 3G haha, pa se sad nastavite svađati haha  :) šalim se naravno

usput nisam požalio što sam ga uzeo, ima sve što mi treba

2 2 hvala 0
16 godina
protjeran

koliko ovdje ljudi skreće s teme bokte mazo haha :)

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran

:)  haha pa ovdje je dovoljno u temi napisati     xxxmobitel  vs  yyymobitel?      i to je dosta da krene klanje

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Roberte bespotrebno pises 3 offtopica,ljudi koji su ovde pisali,nisu to radili zbog svog nekog zadovoljstva vec da bi tebi pomogli,a ti bi to trebao da cijenis a ne da ih ismijavas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Roberte bespotrebno pises 3 offtopica,ljudi koji su ovde pisali,nisu to radili zbog svog nekog zadovoljstva vec da bi tebi pomogli,a ti bi to trebao da cijenis a ne da ih ismijavas.

da svađali se da bi meni pomogli, kakva filozofija.......a ti si jedan od njih  :)

17 godina
moderator

Standardno, prepiranje, offtopic, izazivanje svađe. Budući da je autor teme odabrao mob, ključ.

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice