Evo, mene zanima koliko je otprilike nokia n73 sporija od nokije n95 8gb. U oglasniku bih kupio neku za 600-700kn.
Hvala!!
Evo, mene zanima koliko je otprilike nokia n73 sporija od nokije n95 8gb. U oglasniku bih kupio neku za 600-700kn.
Hvala!!
N73 je katastrofalno spora, odnosno neupotrebljiva!
A da nadogradim najnoviji softvare?
A da nadogradim najnoviji softvare?
nece puno pomoci....
Sa najnovijim FW-om je i od "obične" N95 puno sporija...
Sa najnovijim FW-om je i od "obične" N95 puno sporija...
ne puno,PRE PRE PRE PUNOO.....xDD
koji mob preporučujete da je do 1300kn (može biti i iz oglasnika)
Takvih imaš mali milijun, reci za što ti treba mobitel, kakvu kameru zelis, hoces touchscreen, gps... malo detalja
za sto pretezno koristis mob?? da li bi TS ili obicni??
mob bi najviše koristio za igre i muziku
dali je TS ili obićni svejedno mi je
onda uzmi neki TS npr. lg pop ili samsung s5230......ili ako nadjes u oglasniku za 1300kn nokiu 5800XM to bi ti bilo idealno :)
imao sam N73 godinu i pola, u početku kada je bila nova još je i bila ok ali nakon godine dana se jako usporila, niti vraćanje na tvorničke postavke i resetiranje nije pomoglo, učitavanje sms-a je trajalo 15 sekundi.... i baš je frend uzeo N95, nisam mogao vjerovati koliko ima brži software, od fotografiranja do učitavanja poruka...
inače mobitel je jako kvalitetan, otporan na udarce, lijep i ima puno mogućnosti ali koliko mi kaže frend koji radi u servisu ima slab procesor pa je zato sporiji....
sada sam pak uzeo 6700 Classic koji ima toliko jači procesor da je mob puno brži i od N95...
P.S. N73 u oglasnicima dođe oko 500 kn, a ja sam svoj prodao za 350 kn....
kako da nagodradim software putem uređaja??
kako da nagodradim software putem uređaja??
Ovak ti je najjednostavnije.Odeš na ovu stranicu http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update odabereš model mobitela,skine ti se program,spojiš mobitel na računalo i program ga nađe,pokaže ti dostupne nadogradnje i to je to.
ja neželim preko računala napravit nadogradnu nego preko uređaja da se on spoji na internet..
itkoo?