Evo uspio, sve proslo kak spada. Samo 5min je trajalo.
Hvala
nema problema majstore :)
uživaj u 7.8
Evo uspio, sve proslo kak spada. Samo 5min je trajalo.
Hvala
nema problema majstore :)
uživaj u 7.8
Ima ko ideju zasto Google mail ne mogu pin to start? Pojavi se opcija, ali je zakljucana
i ne mogu pinat na start?
Ima ko ideju zasto Google mail ne mogu pin to start? Pojavi se opcija, ali je zakljucana
i ne mogu pinat na start?
hmm... probaj izbrisat pa ponovno napravi account.. trebalo bi ti ju automatski pinat kad završiš sa kreiranjem..
ja imam pinano i yahoo, live i gmail acc..
btw, jel ima kakav program za radit screenshotove na 710?
ja koliko sam uspio saznat da wp7 nema mogucnost screenshot-a.. trazio sam i po marketu ali nista nisam nasao, mozda bi se dalo naci ako bi prebasio na regiju US/GB
hmm... probaj izbrisat pa ponovno napravi account.. trebalo bi ti ju automatski pinat kad završiš sa kreiranjem..
ja imam pinano i yahoo, live i gmail acc..
btw, jel ima kakav program za radit screenshotove na 710?
rijeseno
ja koliko sam uspio saznat da wp7 nema mogucnost screenshot-a.. trazio sam i po marketu ali nista nisam nasao, mozda bi se dalo naci ako bi prebasio na regiju US/GB
pa ja sam i napravio live acc sa UK regijom tak da imam i dalje podršku za xbox live.. mislio sam da će se maknut s obzirom da sam stavio HR firmware.. al to je očito sa live accountom štos :)
well, budem prozujao po marketu još malo potražio.. al hvala ti :)
... postoji koji tutorijal za update na 7,8 a da je na hrv. jeziku? Posto pojma nemam o engleskom... i dali postoji mogucnost da s**** mob ako nesto pođe po zlu?
... hvala =)
... postoji koji tutorijal za update na 7,8 a da je na hrv. jeziku? Posto pojma nemam o engleskom... i dali postoji mogucnost da s**** mob ako nesto pođe po zlu?
... hvala =)
Mogucnost uvijek postoji, ali ako radis tocno po uputama i ne preskocis niti jedan korak, nemas kaj zeznut...
Pa dobro, di je zapelo?
Samo slijedi ovaj tutorial i mora radit...
e ovako ja imam sad isto jedan problem.. znaci da mi mob ocita u zune software trebam negdje 10 puta iskopcat i ukopcat usb da bi radilo.. a na onom nokia care suite isto nakon 10 pokusaja kad ocita dode mi kao failed to connect.. inace bude no connection. Pa me zanima dali je to do usb-a jer niji origigi od nokie nego je neki max mobile.. ili do neceg drugog.. pokuso sam na 2 kompa, jedan sa win 7 a jedan sa win 8...
probaj proguglat, potražit po netu po tom erroru kojeg ti izbaci.. možda nađeš nekakvo riješenje... siguran sam da je do nekog programa, library-ja il nečeg trećeg...
e ovako ja imam sad isto jedan problem.. znaci da mi mob ocita u zune software trebam negdje 10 puta iskopcat i ukopcat usb da bi radilo.. a na onom nokia care suite isto nakon 10 pokusaja kad ocita dode mi kao failed to connect.. inace bude no connection. Pa me zanima dali je to do usb-a jer niji origigi od nokie nego je neki max mobile.. ili do neceg drugog.. pokuso sam na 2 kompa, jedan sa win 7 a jedan sa win 8...
a probaj sa nekim drugim kabelom? jel imaš još koji kabel da ti paše? tak ćeš najbolje skužit.. a i može bit da je do kabela, pošto veliš da si na dva kompa probao i na objema isti vrag..
EDIT: kolega je stranicu iza zaljepio tutorijal.. sve isti postupci kak sam i ja radio, tako da nemrete fulat
a probaj sa nekim drugim kabelom? jel imaš još koji kabel da ti paše? tak ćeš najbolje skužit.. a i može bit da je do kabela, pošto veliš da si na dva kompa probao i na objema isti vrag..
EDIT: kolega je stranicu iza zaljepio tutorijal.. sve isti postupci kak sam i ja radio, tako da nemrete fulat
Evo sad sam probao sa kabelom od xperie ray i opet nista, prvo se kao konekta pa diskonekta i onda opet konekta al i dalje nista..
Evo sad sam probao sa kabelom od xperie ray i opet nista, prvo se kao konekta pa diskonekta i onda opet konekta al i dalje nista..
Onda moguce da je do winxp-a
Mislim da bootloader nije bitan za ovu nadogradnju, al nisam ziher.
Znam da je to bitno za CustomROM-ove, a ovo nije customrom, vec legalna nadogradnja od nokie
Mislim da bootloader nije bitan za ovu nadogradnju, al nisam ziher.
Znam da je to bitno za CustomROM-ove, a ovo nije customrom, vec legalna nadogradnja od nokie
znam ja to sve ali nevidim razlog neki drugi kad njegov pocnem flashat zastane na dijelu kada se mob ugasi i kad treba uci u recovery mode ili kako se vec zove baci mi neku greskufail to enter recovery mode ili nesto tako
Sorry zbog tipfelera pisem na lumiji
imam lumiu 800 samo se ugasila baterija je bila puno u tom trenutku nikako je nemogu upaliti jel imo ko takav problem vec
hvala na odg. :)
imam lumiu 800 samo se ugasila baterija je bila puno u tom trenutku nikako je nemogu upaliti jel imo ko takav problem vec
hvala na odg. :)
Probaj ovo ak ne uspijes:
hold the Volume Down and Power buttons down
until the phone vibrates three times. The phone
should successfully restart with the Nokia logo after a few seconds.
ma nista ne reagira drzo sam 5 minuta i nista ne reagira
a i drzo sam ga na punjacu cijelu noc isto nista :(
E onda ti jos jedino ostaje hard reset
pressing the Volume Down, Camera and Powerbuttons. Hold all three buttons down
until the phone vibrates then release power button and hold volume down and camera
for a further five seconds.
Ako to ne prode, furaj na servis...Valjda imas garanciju?
Pusti nemoj hard reset radit. Meni se to dogodilo i sat vremena joj je trebalo da se u normalni i upalio iz prve. Ne znam zasto je tako ali eto.
neki dan sam ga odneo na servis kazu da ni oni neznaju sta je pa ce jos vidt do cetvrtka
ja se nadam da je samo baterija otisla zato sto nemam garanciju hh :)
Jel stigo update?