Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

poruka: 789
|
čitano: 265.955
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Kule_zg kaže...

Evo uspio, sve proslo kak spada. Samo 5min je trajalo.

Hvala

nema problema majstore :)
uživaj u 7.8

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
14 godina
neaktivan

Ima ko ideju zasto Google mail ne mogu pin to start? Pojavi se opcija, ali je zakljucana

i ne mogu pinat na start?

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo je off al eto prodajem svoju 710-ku.

Vise informacija na bugovom oglasu : Lumia 710

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Ima ko ideju zasto Google mail ne mogu pin to start? Pojavi se opcija, ali je zakljucana

i ne mogu pinat na start?

hmm... probaj izbrisat pa ponovno napravi account.. trebalo bi ti ju automatski pinat kad završiš sa kreiranjem..

ja imam pinano i yahoo, live i gmail acc..

btw, jel ima kakav program za radit screenshotove na 710?

14 godina
neaktivan

ja koliko sam uspio saznat da wp7 nema mogucnost screenshot-a.. trazio sam i po marketu ali nista nisam nasao, mozda bi se dalo naci ako bi prebasio na regiju US/GB

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
HBomb kaže...

hmm... probaj izbrisat pa ponovno napravi account.. trebalo bi ti ju automatski pinat kad završiš sa kreiranjem..

ja imam pinano i yahoo, live i gmail acc..

btw, jel ima kakav program za radit screenshotove na 710?

rijeseno

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
17 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

ja koliko sam uspio saznat da wp7 nema mogucnost screenshot-a.. trazio sam i po marketu ali nista nisam nasao, mozda bi se dalo naci ako bi prebasio na regiju US/GB

pa ja sam i napravio live acc sa UK regijom  {#}  tak da imam i dalje podršku za xbox live.. mislio sam da će se maknut s obzirom da sam stavio HR firmware.. al to je očito sa live accountom štos :)

well, budem prozujao po marketu još malo potražio.. al hvala ti :)

13 godina
neaktivan

... postoji koji tutorijal za update na 7,8 a da je na hrv. jeziku? Posto pojma nemam o engleskom... i dali postoji mogucnost da s**** mob ako nesto pođe po zlu?

... hvala =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IgacCK kaže...

... postoji koji tutorijal za update na 7,8 a da je na hrv. jeziku? Posto pojma nemam o engleskom... i dali postoji mogucnost da s**** mob ako nesto pođe po zlu?

... hvala =)

Mogucnost uvijek postoji, ali ako radis tocno po uputama i ne preskocis niti jedan korak, nemas kaj zeznut...

15 godina

Evo je :D Slike su sheban je je fotoaparat od *urca

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo dvodnevno pokusavanje flashanja mobitela nije dalo rezultata unatoc vasim savijetima i youtube tutorialima. U flashanju mobitela nisam pocetnik jer sam svoju nokiju 5800 rucno flashao x puta i uvije je radilo. Jedino mi pada na pamet da nije zbog toga sto koristim win xp sustav, sta vi mislite?
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Evo dvodnevno pokusavanje flashanja mobitela nije dalo rezultata unatoc vasim savijetima i youtube tutorialima. U flashanju mobitela nisam pocetnik jer sam svoju nokiju 5800 rucno flashao x puta i uvije je radilo. Jedino mi pada na pamet da nije zbog toga sto koristim win xp sustav, sta vi mislite?

Pa dobro, di je zapelo?

Samo slijedi ovaj tutorial i mora radit...

14 godina
neaktivan
Ne mogu povezati komp i mob sa usb-om, ne prepoznaje ga. Odem u fuse i tamo imam vidljiv mobitel, kliknem refresh i izbaci mi nekakvu gresku i mobitel i mobitel vise nije vidljiv dok ga ponovo ne iskopcam-ukopcam u komp.

Pokusao sam par puta brisati i opet instalirati NCS i drivere ali nije pomoglo
15 godina

e ovako ja imam sad isto jedan problem.. znaci da mi mob ocita u zune software trebam negdje 10 puta iskopcat i ukopcat usb da bi radilo.. a na onom nokia care suite isto nakon 10 pokusaja kad ocita dode mi kao failed to connect.. inace bude no connection. Pa me zanima dali je to do usb-a jer niji origigi od nokie nego je neki max mobile.. ili do neceg drugog.. pokuso sam na 2 kompa, jedan sa win 7 a jedan sa win 8...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Ne mogu povezati komp i mob sa usb-om, ne prepoznaje ga. Odem u fuse i tamo imam vidljiv mobitel, kliknem refresh i izbaci mi nekakvu gresku i mobitel i mobitel vise nije vidljiv dok ga ponovo ne iskopcam-ukopcam u komp.

Pokusao sam par puta brisati i opet instalirati NCS i drivere ali nije pomoglo

probaj proguglat, potražit po netu po tom erroru kojeg ti izbaci.. možda nađeš nekakvo riješenje... siguran sam da je do nekog programa, library-ja il nečeg trećeg...

Encyanix kaže...

e ovako ja imam sad isto jedan problem.. znaci da mi mob ocita u zune software trebam negdje 10 puta iskopcat i ukopcat usb da bi radilo.. a na onom nokia care suite isto nakon 10 pokusaja kad ocita dode mi kao failed to connect.. inace bude no connection. Pa me zanima dali je to do usb-a jer niji origigi od nokie nego je neki max mobile.. ili do neceg drugog.. pokuso sam na 2 kompa, jedan sa win 7 a jedan sa win 8...

a probaj sa nekim drugim kabelom? jel imaš još koji kabel da ti paše? tak ćeš najbolje skužit.. a i može bit da je do kabela, pošto veliš da si na dva kompa probao i na objema isti vrag..

EDIT: kolega je stranicu iza zaljepio tutorijal.. sve isti postupci kak sam i ja radio, tako da nemrete fulat

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 19:25 (HBomb).
15 godina
Encyanix kaže...

a probaj sa nekim drugim kabelom? jel imaš još koji kabel da ti paše? tak ćeš najbolje skužit.. a i može bit da je do kabela, pošto veliš da si na dva kompa probao i na objema isti vrag..

EDIT: kolega je stranicu iza zaljepio tutorijal.. sve isti postupci kak sam i ja radio, tako da nemrete fulat

Evo sad sam probao sa kabelom od xperie ray i opet nista, prvo se kao konekta pa diskonekta i onda opet konekta al i dalje nista..

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo sad sam probao sa kabelom od xperie ray i opet nista, prvo se kao konekta pa diskonekta i onda opet konekta al i dalje nista..

Onda moguce da je do winxp-a

14 godina
neaktivan
Ovako momci i ja sam ima problem svoju i rodjakovu sam l800 izprve plasha na 7.8 dok bratovu nemogu nikako mislum da ima veze sa bootloaderom kod mene je n dload a kod brata quallcomov mislim da je to nisam trazio nista po netu to je moja predpostavka
vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...
Ovako momci i ja sam ima problem svoju i rodjakovu sam l800 izprve plasha na 7.8 dok bratovu nemogu nikako mislum da ima veze sa bootloaderom kod mene je n dload a kod brata quallcomov mislim da je to nisam trazio nista po netu to je moja predpostavka

Mislim da bootloader nije bitan za ovu nadogradnju, al nisam ziher.

Znam da je to bitno za CustomROM-ove, a ovo nije customrom, vec legalna nadogradnja od nokie

14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
karaandrijan kaže...

Mislim da bootloader nije bitan za ovu nadogradnju, al nisam ziher.

Znam da je to bitno za CustomROM-ove, a ovo nije customrom, vec legalna nadogradnja od nokie

znam ja to sve ali nevidim razlog neki drugi kad njegov pocnem flashat zastane na dijelu kada se mob ugasi i kad treba uci u recovery mode ili kako se vec zove baci mi neku greskufail to enter recovery mode ili nesto tako

Sorry zbog tipfelera pisem na lumiji

vlastoručni potpis
12 godina
neaktivan

imam lumiu 800 samo se ugasila baterija je bila puno u tom trenutku nikako je nemogu upaliti jel imo ko takav problem vec

hvala na odg. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jeka236 kaže...

imam lumiu 800 samo se ugasila baterija je bila puno u tom trenutku nikako je nemogu upaliti jel imo ko takav problem vec

hvala na odg. :)

Probaj ovo ak ne uspijes:

hold the Volume Down and Power buttons down

until the phone vibrates three times. The phone

should successfully restart with the Nokia logo after a few seconds.

14 godina
neaktivan
Mene moja sluzi bez problema.. Ako ti ne reagira na punjac mozda ti ovo pomogne
http://gadgets.itwriting.com/869-what-to-do-when-your-nokia-lumia-800-will-not-turn-on.html
12 godina
neaktivan

ma nista ne reagira drzo sam 5 minuta i nista ne reagira

a i drzo sam ga na punjacu cijelu noc isto nista :(

14 godina
neaktivan

E onda ti jos jedino ostaje hard reset

pressing the Volume Down, Camera and Powerbuttons. Hold all three buttons down

until the phone vibrates then release power button and hold volume down and camera

for a further five seconds.

Ako to ne prode, furaj na servis...Valjda imas garanciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:54 (Kule_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pusti nemoj hard reset radit. Meni se to dogodilo i sat vremena joj je trebalo da se u normalni i upalio iz prve. Ne znam zasto je tako ali eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ima na youtubeu neki tutorial kako ju je "probudio".. To sam nasao dok sam trazio tutorial za flashanje, ako ga uspijem naci stavut cu ovdje.

Btw. Cini mi se da su Lumie 820/920 dosle kod nas na trziste. Ima neka vijest na twitteru
12 godina
neaktivan

neki dan sam ga odneo na servis kazu da ni oni neznaju sta je pa ce jos vidt do cetvrtka

ja se nadam da je samo baterija otisla zato sto nemam garanciju hh :)

0 0 hvala 0
16 godina

Jel stigo update? {#}

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jos nista...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice