Nokia c7 Problem

poruka: 14
|
čitano: 5.038
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia c7 Problem

dakle imam mobitel nokia c7 i sve je bilo u redu dok nisam iso na tvornicke postavke i onda nes nije radio wlan ali tek nakon 2 tjedna skuzio da je u ruteru problem, i prije mjesec dana odjenom mi u busu zastekao i nije htio se ugasit i izvadio sam bateriju i ukljucio ponovo i nije bilo nicega na mobu i iso sam vidit za slobodnu memoriju i kako imam 8 gb interne memorije pisalo je memorija se koristi i ne mogu nis napravit..prije nego sto odnesem na servis imate kakav savjet dal to mogu sam popravit?

Hvala

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia c7 Problem
MilkMan kaže...

dakle imam mobitel nokia c7 i sve je bilo u redu dok nisam iso na tvornicke postavke i onda nes nije radio wlan ali tek nakon 2 tjedna skuzio da je u ruteru problem, i prije mjesec dana odjenom mi u busu zastekao i nije htio se ugasit i izvadio sam bateriju i ukljucio ponovo i nije bilo nicega na mobu i iso sam vidit za slobodnu memoriju i kako imam 8 gb interne memorije pisalo je memorija se koristi i ne mogu nis napravit..prije nego sto odnesem na servis imate kakav savjet dal to mogu sam popravit?

Hvala

Probaj sa update-om softvera .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
MilkMan kaže...

Hvala

Probaj sa update-om softvera .

ma sve je najnovije

17 godina
Nokia c7 Problem

Napravi hard reset, mislim da nazoves *#7870# ili tak nešto...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia c7 Problem

Dali imaš umetnutu microSD karticu u njemu? Ako imaš izvadi ju i probaj mob bez nje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Da tako je. Hard reset ti je jedina opcija a ako cak ni to ne uspije šukni ju u servis. :) A i pazi nemoj nepotrebne i sumnjive aplikacije downloadat i prebukirat mob...

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Dali imaš umetnutu microSD karticu u njemu? Ako imaš izvadi ju i probaj mob bez nje.

neam karticu samo sam oslonjen na internu memoriju

16 godina
neaktivan
wanderer kaže...
mika2210 kaže...

Da tako je. Hard reset ti je jedina opcija a ako cak ni to ne uspije šukni ju u servis. :) A i pazi nemoj nepotrebne i sumnjive aplikacije downloadat i prebukirat mob...

iso sam utipkat to i nazvat i kaze zahtjev neispunjen

16 godina
neaktivan
Nokia c7 Problem

*#7370# je za E72. Provjereno

*#7780# bi isto trebalo resetirati.. probaj, ništa ne gubiš.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.

0 0 hvala 0
17 godina
MilkMan kaže...
wanderer kaže...
mika2210 kaže...

iso sam utipkat to i nazvat i kaze zahtjev neispunjen

http://www.symbianzone.co.cc/2010/11/tips-and-tricks-shortcuts-for-symbian3.html

Evi t link

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
magicmist kaže...

nije pomoglo evo slika kako to izgleda

sry zbog kvalitete -.- nisam imo fotoaparat il bolji mob pri ruci

pise memorija se koristi pise memorija se koristi
1.memorija telefona 2. masovna memorija 3. memorijska kartica 4. pričuvna kopija 1.memorija telefona 2. masovna memorija 3. memorijska kartica 4. pričuvna kopija
17 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
magicmist kaže...

Kako nemaš karticu kad na slici vidim da imaš? Ja sam imao taj problem na nokii N97 kad sam instalirao garmina. Instalirao sam garmina na masovnu memoriju ne na microSD i nisam ga mogao pokrenut. Isto mi je izbacivao memorija puna. Neznam iz kog razloga sam izvadio karticu i probao garmina i radio je. Vratim karticu i opet mi je izbacivao memorija puna a kartica je prazna. Tada sam ju opet izvadio i formatirao preko kompa i više me nije zaje......!

17 godina
MilkMan kaže...
magicmist kaže...

Probaj ovo sa linka za hard reset, *#7370# ak se ne varam, to bi trebalo sredit problem... Samo da napomene da če ti to očistit svu memoriju sa telefona i izbrsat sve aplikacije koje si imao instalirane.

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
MilkMan kaže...
magicmist kaže...

Probaj ovo sa linka za hard reset, *#7370# ak se ne varam, to bi trebalo sredit problem... Samo da napomene da če ti to očistit svu memoriju sa telefona i izbrsat sve aplikacije koje si imao instalirane.

sve sam to probo nece -.- sutra nosim u T-centar

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice