Nokia C3 iskustva?

poruka: 12
|
čitano: 5.786
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

molila bi vasa iskustva sa Nokiom C3???? zapeo mi je taj mob za oko, mada nije nesta medutim radi tipkovnice je zelim :D samo zelim znati jel ok da nije neko tesko smece??? a vidim da u t-mobile se porodaje jeftino pa..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Nokia C3 iskustva?
goodgirl kaže...

molila bi vasa iskustva sa Nokiom C3???? zapeo mi je taj mob za oko, mada nije nesta medutim radi tipkovnice je zelim :D samo zelim znati jel ok da nije neko tesko smece??? a vidim da u t-mobile se porodaje jeftino pa..

ovisi sto ocekujes od mobitela, ak ne trazis smartphone i najvazniji su ti facebook, sms, email i slicno gdje ces vecinom piskarat, a imas pristup wlan-u, onda je ovo odlican mobitel, vjerovatno najbolji dummy u toj klasi

isto tako sama izrada uredaja je vrlo dobra, odlicno sjedi u ruci i cvrst je, robustan

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 15:14 (grimyHR).
15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

pa sluzija mi bi prvenstveno za slanje poruke i zivkanje i nekad facebook i to je to, ostalo sto mi treba imam iphone 4 i laptop tako da :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
grimyHR kaže...
goodgirl kaže...

ovisi sto ocekujes od mobitela, ak ne trazis smartphone i najvazniji su ti facebook, sms, email i slicno gdje ces vecinom piskarat, a imas pristup wlan-u, onda je ovo odlican mobitel, vjerovatno najbolji dummy u toj klasi

isto tako sama izrada uredaja je vrlo dobra, odlicno sjedi u ruci i cvrst je, robustan

S40.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

S40. ????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mentalist kaže...
grimyHR kaže...
goodgirl kaže...

S40.

da s40, znaci da je dummy, osim u petricevim recenzijama, po njemu je s40 symbian...

17 godina
protjeran
goodgirl kaže...

S40. ????

series 40 iliti s40 je nokijim proprietary OS, znaci za dummy(iliti feature) telefone

15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

nist idem uskoro u grad pa cu se zaletiti da ga idem vidit pa ga najvjerovatnije kupim :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

bas sam bila danas u t-mobile i gledala tu nokiu c3 i nisam je lupila nikako nisam odlucna sto da kupim..ah

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

bas sam bila danas u t-mobile i gledala tu nokiu c3 i nisam je lupila nikako nisam odlucna sto da kupim..ah

Pa imaš ajfona, sta ce ti neki dummy...

Jedino ako hoćeš fizičku tipkovnicu, onda idi na blackberry

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 22:58 (FlyBoy).
17 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

BB je preskup, pogotovo ako vec ima iPhone.

C3 je dobar izbor za drugi telefon, poruke, baterija koja će držati.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia C3 iskustva?

ah sto smo mi zene komplicirane..hahahahahah :D ma koma, cudim se da vise itko na moje teme odgovara :D ma nade se blackberry rabljeni jeftino i da je ko nov :P ma nisam pametna sto da uzmem mada nista neradila s njim :D zasto jednostavno ako moze komlicirano???' :D :D :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice