Nokia 6120 classic usb problem

poruka: 6
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako imam windows 7spojio sam mobitel na usb i stisno prijenos podataka i tako sam bez problema mjesec dana slao i brso pjesme s mobitela.jedan dan sam ga ukljuio i komp mi ga neprepoznaje....wtf??? zbunjen sam totalno graficka je od 1 gige i cijelo je vrijeme u njemu i radi kako treba je sa blututom mogu slat pjesme.. molim vas pomozite :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e i zab sam reci instaliro sam nokia pc suite...ni on i ga ne prepoznaje :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim te koristi tipku edit da ne bacaš post za postom:)

Što se tiče tvog problema deinstaliraj Nokia PC suite sa Nokia PC suite cleanerom (prije toga isključi mobitel iz računala).

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 6120 classic usb problem

napravio sam to..ond sam instaliro nokia cable drivers i opet nece. windows mi ga neprepoznaje. a prije 2 tjedna mi je radio bez ikakvog drajvera

17 godina
neaktivan

Kada priključiš mob na komp pogledaj negdje u meniju moba i prebaci na mass storage da ti računalo prepozna mob kao memorijsku karticu. Meni se jednom prebacilo (nemam pojma kako) u neki drugi mod (modemski rad ili slično) pa mi ga nikako nije htjelo prepoznat.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 6120 classic usb problem

to sam i ja sumnjo da mi ne ucitava memorijsku ali nezz kako to vratit...  :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice