Nokia 5800 v40 software

poruka: 333
|
čitano: 97.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v40 software
logic kaže...

Naravno prvo ugasis pa drzeci te tri tipke upalis mob i cekas da se upali ili pita za pin kod.

Jesam,evo jos backup i to je to,vratio cod radi garancije i sve proslo Ok,znam da ima dugme za hvala ali HVALA vam i ovako Osmijeh inace nebi nista uradio Namigiva

Biscan
16 godina
Biscan kaže...
logic kaže...

Naravno prvo ugasis pa drzeci te tri tipke upalis mob i cekas da se upali ili pita za pin kod.

Jesam,evo jos backup i to je to,vratio cod radi garancije i sve proslo Ok,znam da ima dugme za hvala ali HVALA vam i ovako Osmijeh inace nebi nista uradio Namigiva

hehe, zato postoji naj forum bug online!!!

ako trebas nes samo pitaj!!

Nokia 5800 XM
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

bok ljudi, evo imam par pitanja naime kupio sam nokiu 5800 NE i mogu reci da se bas ne kuzim u to previse, jer mi dosadasnji mobiteli nisu imali toliko opcija, ali jednako tako zelio bih sto vise nauciti o njegovim mogucnostima... naime zanima me za pocetak kako na mobu provjeriti verziju software-a i koju ste verziju garmina stavili na njeg, jer sam skinuo Garmin mobile XT 5.00.60 ali mi prilikom instalacije napomene da program nije kompatibilan sa software-om uređaja pa sad ne znam dal da nastavim instalaciju ili da skinem neku stariju verziju s neta? jos samo jedno pitanje jel se moze na tu nokiu staviti neki "kao" office, jer sam to na drugim modelima vidio... hvala!!!

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
16 godina
tic-tac kaže...

bok ljudi, evo imam par pitanja naime kupio sam nokiu 5800 NE i mogu reci da se bas ne kuzim u to previse, jer mi dosadasnji mobiteli nisu imali toliko opcija, ali jednako tako zelio bih sto vise nauciti o njegovim mogucnostima... naime zanima me za pocetak kako na mobu provjeriti verziju software-a i koju ste verziju garmina stavili na njeg, jer sam skinuo Garmin mobile XT 5.00.60 ali mi prilikom instalacije napomene da program nije kompatibilan sa software-om uređaja pa sad ne znam dal da nastavim instalaciju ili da skinem neku stariju verziju s neta? jos samo jedno pitanje jel se moze na tu nokiu staviti neki "kao" office, jer sam to na drugim modelima vidio... hvala!!!

ma samo ignoriraj ta upozorenja!! i nastavi i deri!

mos skinu office al neznam ja to nemam mozad treba bit hackan mob!

Nokia 5800 XM
16 godina
tic-tac kaže...

Settings -- Phone -- Phone mgmt. -- Device updates (Na hrvatskom Postavke -- Telefon -- Upravljanje telef. -- Nadopune uređ.)

Moj Garmin je 5.00.50.

To da nije kompatibilan to u većini slučajeva kaže..samo ti nastavi...

Možeš stavit office, aplikacija se zove QuickOffice i plaća se...

Poslo sam ti link na privatnu poruku di je možeš khm khm "kupit"!

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina
neaktivan
tic-tac kaže...

Odes kao da ces zvati nekog zatim utipkas  *#0000# i tu ti pise verzija soft. A ovo da ti pise da uređaj nije komp. sa softom. To mozes zanemariti jer to kao nije potpisana aplikacija, sto se tice officea ima ih razno raznih, evo ti tema pa tu pogledaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62716 .. Ako imas problema javi..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

super, hvala jos jednom svima Osmijeh ak imate jos kakav prijedlog sta bi jos pametno (ili zanimljivo) bilo za instalirat rado prihvacam Smijeh

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
16 godina
tic-tac kaže...

super, hvala jos jednom svima Osmijeh ak imate jos kakav prijedlog sta bi jos pametno (ili zanimljivo) bilo za instalirat rado prihvacam Smijeh

Evo ti popis mojih aplikacija:

Opera Mobile - alternativni browser, puuno bolji od defaultnog

Nimbuzz - IM aplikacija (Windows Live Messenger (MSN), Skype, Yahoo, Facebook, Google Talk...)

GMobileXT - Garmin navigacija

ScratchPad - za pisanje (doslovno, ne tipkanje po tipkovnici) podsjetnika, Notes-a, a može poslužiti i za jednostavne crteže (samo crna tanka olovka)...

Handwriting Calculator - kalkulator u kojem pišeš brojeve i računske operacije umjesto da kuckaš po virtualnoj tipkovnici

Google Maps

Anglemeter - mjeri nagib mobitela

Dictionary - riječnik

NoiseTube - mjeri razinu buke

Converter - pretvarač mjernih jedinica (ne onaj defaultni, nego of OffScreen-a)

WinRAR

Adobe PDF

XpressSketch - izvrstan program za crtanje (kist, olovka, gumica, teksture, krugovi, pravokutnici, doslovno milijuni boja, podešavanje debljine kista, prozirnost kista itd.)

Videohub - Youtube, DailyMotion, Metacafe

Quickoffice - mobilni office

ScreenSnap - za screenshotove

BrightLight - za upalit ledice

SymTorrent - Torrent client

UA Change - mijenja user agent default-nog browsera

SmartMovie - alternativni video player (vrti i .avi i titlove)

LightCtrl - Precizna kontrola svjetline ekrana i mogučnost isključenja osvjetljenja fizičkih tipki (korisno kod npr. gledanja filmova kada osvjetljenje tipki smeta)

eBuddy - alternativa Nimbuzz-u

KillMe - za "killanje" procesa

X-plore - puno bolja alternativa defaultnom file browseru (mogučnost prikazivanja svih memorija telefona, hidden fileova, mogučnost stavljanja read-only itd. itd.)

Strobe - aplikacija kojom se pale ledice, ali ima mogučnost namještanja da blinkaju i kojom brzinom

MyPhone - da izgleda ko ajfon

ROMPatcher - dobije se kad se hacka mob, za razne patcheve (kao npr. da ne gori ona crvena ledica dok snimam video)

Key Lock Clock - Za veliki sat kad je mob zaključan (stisne se srednja tipka i odma se pali full (kolko namjestiš) osvjetljenje i prikazuje se veliki bijeli (ili kakav god staviš) sat i datum)

1. 1.
2. 2.
3. 3.
4. 4.
5. 5.
01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

ides... stvarno puno aplikacija (cini mi se da cu morat kupiti i novu micro sd karticu hehe) Osmijeh

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nokia 5800 v40 software

Jučer sam skinuo i instalirao Skyfire, alternativni web preglednik za symbian i za sad mu dajem prednost i pred defaultnim i pred Operom mobile i to samo zato što mi samo on prikazuje flash na internet stranicama.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Jučer sam skinuo i instalirao Skyfire, alternativni web preglednik za symbian i za sad mu dajem prednost i pred defaultnim i pred Operom mobile i to samo zato što mi samo on prikazuje flash na internet stranicama.

podržava i silver light i flash 10

Neznam di se ide za to .
16 godina
Danijel14 kaže...

RPG vs TENK kaže...
Danijel14 kaže...

podržava i silver light i flash 10

E ovo je već bolesno...

Browser otvara sveee...

Čak i miniclip igre rade...

Hvala!

Ali treba on još poliranja...

Sad sam u nedoumici da li da koristim njega ili operu mobile...

EDIT: Pa radi čak i bugov editor....Ali živciraju neke stvari kao npr. home...Pa i bug tv radi...=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 15:45 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
tic-tac kaže...

Opera Mobile - alternativni browser, puuno bolji od defaultnog

Nimbuzz - IM aplikacija (Windows Live Messenger (MSN), Skype, Yahoo, Facebook, Google Talk...)

GMobileXT - Garmin navigacija

ScratchPad - za pisanje (doslovno, ne tipkanje po tipkovnici) podsjetnika, Notes-a, a može poslužiti i za jednostavne crteže (samo crna tanka olovka)...

Handwriting Calculator - kalkulator u kojem pišeš brojeve i računske operacije umjesto da kuckaš po virtualnoj tipkovnici

Google Maps

Anglemeter - mjeri nagib mobitela

Dictionary - riječnik

NoiseTube - mjeri razinu buke

Converter - pretvarač mjernih jedinica (ne onaj defaultni, nego of OffScreen-a)

WinRAR

Adobe PDF

XpressSketch - izvrstan program za crtanje (kist, olovka, gumica, teksture, krugovi, pravokutnici, doslovno milijuni boja, podešavanje debljine kista, prozirnost kista itd.)

Videohub - Youtube, DailyMotion, Metacafe

Quickoffice - mobilni office

ScreenSnap - za screenshotove

BrightLight - za upalit ledice

SymTorrent - Torrent client

UA Change - mijenja user agent default-nog browsera

SmartMovie - alternativni video player (vrti i .avi i titlove)

LightCtrl - Precizna kontrola svjetline ekrana i mogučnost isključenja osvjetljenja fizičkih tipki (korisno kod npr. gledanja filmova kada osvjetljenje tipki smeta)

eBuddy - alternativa Nimbuzz-u

KillMe - za "killanje" procesa

X-plore - puno bolja alternativa defaultnom file browseru (mogučnost prikazivanja svih memorija telefona, hidden fileova, mogučnost stavljanja read-only itd. itd.)

Strobe - aplikacija kojom se pale ledice, ali ima mogučnost namještanja da blinkaju i kojom brzinom

MyPhone - da izgleda ko ajfon

ROMPatcher - dobije se kad se hacka mob, za razne patcheve (kao npr. da ne gori ona crvena ledica dok snimam video)

Key Lock Clock - Za veliki sat kad je mob zaključan (stisne se srednja tipka i odma se pali full (kolko namjestiš) osvjetljenje i prikazuje se veliki bijeli (ili kakav god staviš) sat i datum)

ajd digni to negdje na net pa daj link ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...
DamageHigh kaže...
tic-tac kaže...

ajd digni to negdje na net pa daj link ;)

Evo ja sam skinuo skoro sve aplikacije i neke koje on nema pa cu ih uploadati i dati vam link.

Neznam da li su sve aplikacije cijele ili se moraju platiti te rade li.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
Nokia 5800 v40 software

de moram isprobat taj skyfire!!!!!!!

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Instalirao sam Skyfire na XM5800, kada zumiram stranicu ostaje lagano zamucena, na Playtoyu se nisam uspio logirati jer mi ne prepoznaje polja za unos osobnih podataka te ne otvara tipkovnicu, to su dojmovi prvih 5 minuta.

16 godina
Kristyans kaže...

Instalirao sam Skyfire na XM5800, kada zumiram stranicu ostaje lagano zamucena, na Playtoyu se nisam uspio logirati jer mi ne prepoznaje polja za unos osobnih podataka te ne otvara tipkovnicu, to su dojmovi prvih 5 minuta.

Treba još punoo poliranja...

Ono čemu se ja nadam je da opera mobile kada izađe iz bete bude tako moćna...

Ili barem firefox...

16 godina
protjeran
Nokia 5800 v40 software

Evo za sve      LINK

Jako puno aplikacija (skoro sve koje ima DamageHigh) plus jos neke po mom izboru.

Uzivajte...Cool

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
4 0 hvala 7
16 godina
APazinjan kaže...

Evo za sve      LINK

Jako puno aplikacija (skoro sve koje ima DamageHigh) plus jos neke po mom izboru.

Uzivajte...Cool

Lijepo, lijepo..svaka čast na trudu...

Sad da ne instaliravam, što je NTMobile_CURRENT i SM4.15-Latest?

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Evo za sve      LINK

Uzivajte...Cool

ja dobivam ovu poruku The file you are trying to access is temporarily unavailable.

16 godina
protjeran

NTMobile je noise tube (skinuo sam verziju za mobitele sa gps-om). SM4.15 je smart movie.

16 godina
protjeran
Nokia 5800 v40 software

Ako ne uspijevate skinuti direktno sa megauploada imate OVDJE premium downloader za puno stranica.

Ako tko treba upute javite.

Nije bas najbolja stranica (puno reklama, spora) ali je jedini premium downloader za kojeg znam da radi.

P.S LINK do stranice sa puuuno freeware programa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Nokia 5800 v40 software

e meni ovaj sky fire se nece konektat na internet!! moze mi neko pomoc?

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DommY kaže...

e meni ovaj sky fire se nece konektat na internet!! moze mi neko pomoc?

Treba malo duze pricekati prvi puta. Jel te pitalo koju mrezu da koristi. Ako je, kad si odabrao vjerojatno ti pise connecting to imetvojemreze...

I sad samo malo pricekaj. Ako nece dulje vrijeme onda neznam sta je...

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Evo za sve      LINK

Uzivajte...Cool

svaka čast!

15 godina
Nokia 5800 v40 software

@ DamageHigh i APazinjanin

Pitanje u vezi ovih programa i aplikacija što ste preporučili i uploadali,rade li na nehackiranim uređajima? Da ne moram instalirati i brisati ako uređaj mora biti hackan. Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 5800 v40 software

moze mi netko reci koji product code da stavim.. hoce li mi ostati hrvatski jezik ? (znam da je glupo pitanje, al to mi je bitno samo zbog t9 nacina pisanja Smijeh )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:5800d-1_XpressMusic

Stavi neki od balcan kodova koji odgovara boji tvog telefona. Radice i drugi ali onda ce boja menija biti drugacija.

17 godina
Nokia 5800 v40 software

imam problem sa NSS pa ako moze pomoc.. kada stisnem na scan izbaci mi neki error..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

imam problem sa NSS pa ako moze pomoc.. kada stisnem na scan izbaci mi neki error..

to je i meni bilo!!

pokusaj ovako: znaci ustekaj mob na usb i odma klikni scan!

nadam se da ce uspjeti!

Nokia 5800 XM
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice