Tko je kupio mobitel neka napiše malu recenziju da malo pobliže opiše mobitel
proguglaj po internetu i sve ces nac sto ti je potrebno... odnosno naci ces vecinu...
@ čet 25.3.2010 23:23
Enivej...
Produžio sam si danas Vip pretplatu i uzeo 5230 za smiješnih 299 kuna. Mobitel je za one kojima je kamera nešto nepotrebno na mobitelu savršen. Jedino što mi je mana na njemu u odnosu na 5800 XpressMusic je nedostatak bljeskalice koju sam koristio kao bateriju (BrightLight) i to bi bilo to...
Najjače je što 5230 i 5800 XpressMusic koriste istu bateriju i iste punjače, pa tako nikad neću ostati bez struje. Ako bude ove jeseni još uvijek dostupna za kupit uzimam još jednu 5230. Stvaram si zalihu, hehe...
Najžešči "Best Buy" Symbian mobač ikad i najbolje potrošenih 299 kuna u mom životu! 
5800 XpressMusic je svojevremeno (usporedbe radi) bio 5 puta skuplji. 
5230 FTW! 
@The Man
Bas je lijepo cuti kad je neko ovako srecan i zadovoljan nakon kupovine mobitela! 
Sretan sam zato što na većinu mobitela koji mi se sviđaju bezveze trpaju hrpu nepotrebnih funkcija koje im samo pumpaju cijenu. Za moje potrebe kao npr. internet 24/7, mjuza, radio, poruke i pozivi, naprosto NEMA razlike između 5230 i 5800 XpressMusic. Čak je i zbog izostanka stylusa 5230 mrvicu tanja od 5800 XpressMusic, pa zbog toga puno bolje leži u ruci. Još samo da su maknuli i GPS, pa da je još jeftinija odmah bi si kupio dva komada!
Preporuka svima kojima kamera ne igra neku ulogu, a često idu preko mobitela na internet. Zemite si 5230 i uživajte! 
Sretan sam zato što na većinu mobitela koji mi se sviđaju bezveze trpaju hrpu nepotrebnih funkcija koje im samo pumpaju cijenu. Za moje potrebe kao npr. internet 24/7, mjuza, radio, poruke i pozivi, naprosto NEMA razlike između 5230 i 5800 XpressMusic. Čak je i zbog izostanka stylusa 5230 mrvicu tanja od 5800 XpressMusic, pa zbog toga puno bolje leži u ruci. Još samo da su maknuli i GPS, pa da je još jeftinija odmah bi si kupio dva komada!
Preporuka svima kojima kamera ne igra neku ulogu, a često idu preko mobitela na internet. Zemite si 5230 i uživajte! 
najveci problem vecini je zato sto nema wifi ;)
uzeja si mi post iz glave, mobitel mi je zakon ali još mu samo wifi fali i ništa više
mob je isti ko 5800 samo bez WIFI što je meni nezamislivo
da,mnogima je wifi neophonad (kao tebi) a mnogima uopste ne treba i za njih he 5230 best buy ;)
Gle, meni je isto tako nezamislivo da se u šumi, tramvaju, busu ili vlaku ne mogu spojiti na internet. 3G > WLAN 
Zbog WiFi-a sam odusto od te nokie i još jeftinije ču proč s iPhone koji ima WiFi
Zbog WiFi-a sam odusto od te nokie i još jeftinije ču proč s iPhone koji ima WiFi
i dobices bolji mobitel!
i dobices bolji mobitel!
Znam s 8 giga memorije ovim onim svime i svačim!
Kupio sam Nokiu 5230 prije par dana u vip paketu i mogu reci da sam za sada jako zadovoljan s njom, ugradio sam si garmin navi i radi odlicno.Toliko mi se svidjela da cu u 6 mjesecu kad mi istekne vip ugovor uzeti jos jednu,tko je uzme nece pogrijesiti u izboru.
Kupio sam Nokiu 5230 prije par dana u vip paketu i mogu reci da sam za sada jako zadovoljan s njom, ugradio sam si garmin navi i radi odlicno.Toliko mi se svidjela da cu u 6 mjesecu kad mi istekne vip ugovor uzeti jos jednu,tko je uzme nece pogrijesiti u izboru.
I ja također, ali tek u 9 mjesecu. Mob je superiška! 
Pozdrav,
Zanimalo bi me da li se ikako može Wifi staviti ili kupiti preko Ovi Storea, i ako se može kupiti da li plaćam preko t mobile racuna ili?
Pls Pomoć
Hvala
Pozdrav,
Zanimalo bi me da li se ikako može Wifi staviti ili kupiti preko Ovi Storea, i ako se može kupiti da li plaćam preko t mobile racuna ili?
Pls Pomoć
Hvala
Neznam dali se u nju da ugraditi Wifi sumnjam da može,a ti to sam nebi sigurno mogao napraviti trebao bi pomoć servisa.
Mislim da je bolje da odustaneš, neprodaje ovi store uređaje poput wifi-a LOL
OK
A da li je touch na Noki-i 5230 jednako dobar kao i na iPhone-u ili lošiji da moram razbiti ekran da bi otvorio nešto
LOL
Ma ja sam naručio već Nokiu ali pitam da vidim da li sam pogodio, jer neki touch mobitel npr.Lg Cookie je po meni teško s**** jer treba prst slomit da uđeš u nešto!
A da li se može kao na iPhone-u igrati Texas Holdem poker na facebook-u
zna li ko di ima igrica za ovaj mobitel?
dali mogu staviti garmin navigaciju i kako da stavim???
edit:zar niko nezna???
Gdje ima igrica za ovaj mobitel, i gdje mohu nabaviti olovku za navedenu nokia-u?
ajde nek neko da neki link di ima aplikacija... Da i skinuo sam ovi maps i kad uđem u njega ne želi naći moj položaj ništa...
jel se da to cudo otkljucat na druge kartice.... imam uredaj ali zakljucan na t-govno a citam po nekim forumima neki kazu da neki ne. i ako se da otkljucat moze neka preporuka servisa u zadru.
.
jel tko kupio ovo u tele2....zanima me....
šta se sve dobije od dodatne opreme..slusalice,memory..itd...
Dali postoji neki noviji firmware, nadogradnja softwera da je mob brži i kako to???