Nokia 5230

poruka: 114
|
čitano: 62.568
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Tko je kupio mobitel neka napiše malu recenziju da malo pobliže opiše mobitel

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

proguglaj po internetu i sve ces nac sto ti je potrebno... odnosno naci ces vecinu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:41 (butterfly).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

@ čet 25.3.2010 23:23

Enivej...

Produžio sam si danas Vip pretplatu i uzeo 5230 za smiješnih 299 kuna. Mobitel je za one kojima je kamera nešto nepotrebno na mobitelu savršen. Jedino što mi je mana na njemu u odnosu na 5800 XpressMusic je nedostatak bljeskalice koju sam koristio kao bateriju (BrightLight) i to bi bilo to...

Najjače je što 5230 i 5800 XpressMusic koriste istu bateriju i iste punjače, pa tako nikad neću ostati bez struje. Ako bude ove jeseni još uvijek dostupna za kupit uzimam još jednu 5230. Stvaram si zalihu, hehe...

Najžešči "Best Buy" Symbian mobač ikad i najbolje potrošenih 299 kuna u mom životu! Osmijeh

5800 XpressMusic je svojevremeno (usporedbe radi) bio 5 puta skuplji. Iznenađen

5230 FTW! Poljubac

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

@The Man

Bas je lijepo cuti kad je neko ovako srecan i zadovoljan nakon kupovine mobitela! Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Sretan sam zato što na većinu mobitela koji mi se sviđaju bezveze trpaju hrpu nepotrebnih funkcija koje im samo pumpaju cijenu. Za moje potrebe kao npr. internet 24/7, mjuza, radio, poruke i pozivi, naprosto NEMA razlike između 5230 i 5800 XpressMusic. Čak je i zbog izostanka stylusa 5230 mrvicu tanja od 5800 XpressMusic, pa zbog toga puno bolje leži u ruci. Još samo da su maknuli i GPS, pa da je još jeftinija odmah bi si kupio dva komada!

Preporuka svima kojima kamera ne igra neku ulogu, a često idu preko mobitela na internet. Zemite si 5230 i uživajte! Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 9:37 (The Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5230
The Man kaže...

Sretan sam zato što na većinu mobitela koji mi se sviđaju bezveze trpaju hrpu nepotrebnih funkcija koje im samo pumpaju cijenu. Za moje potrebe kao npr. internet 24/7, mjuza, radio, poruke i pozivi, naprosto NEMA razlike između 5230 i 5800 XpressMusic. Čak je i zbog izostanka stylusa 5230 mrvicu tanja od 5800 XpressMusic, pa zbog toga puno bolje leži u ruci. Još samo da su maknuli i GPS, pa da je još jeftinija odmah bi si kupio dva komada!

Preporuka svima kojima kamera ne igra neku ulogu, a često idu preko mobitela na internet. Zemite si 5230 i uživajte! Namigiva

najveci problem vecini je zato sto nema wifi ;)

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
The Man kaže...

uzeja si mi post iz glave, mobitel mi je zakon ali još mu samo wifi fali i ništa više

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

mob je isti ko 5800 samo bez WIFI što je meni nezamislivo

Neznam di se ide za to .

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

da,mnogima je wifi neophonad (kao tebi) a mnogima uopste ne treba i za njih he 5230 best buy ;)

16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

Gle, meni je isto tako nezamislivo da se u šumi, tramvaju, busu ili vlaku ne mogu spojiti na internet. 3G > WLAN Namigiva

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
The Man kaže...

Zbog WiFi-a sam odusto od te nokie i još jeftinije ču proč s iPhone koji ima WiFi

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Zbog WiFi-a sam odusto od te nokie i još jeftinije ču proč s iPhone koji ima WiFi

i dobices bolji mobitel!

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

i dobices bolji mobitel!

Znam s 8 giga memorije ovim onim svime i svačim!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
17 godina
neaktivan
Nokia 5230

Kupio sam Nokiu 5230 prije par dana u vip paketu i mogu reci da sam za sada jako zadovoljan s njom, ugradio sam si garmin navi i radi odlicno.Toliko mi se svidjela da cu u 6 mjesecu kad mi istekne vip ugovor uzeti jos jednu,tko je uzme nece pogrijesiti u izboru.

KM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KGB kaže...

Kupio sam Nokiu 5230 prije par dana u vip paketu i mogu reci da sam za sada jako zadovoljan s njom, ugradio sam si garmin navi i radi odlicno.Toliko mi se svidjela da cu u 6 mjesecu kad mi istekne vip ugovor uzeti jos jednu,tko je uzme nece pogrijesiti u izboru.

I ja također, ali tek u 9 mjesecu. Mob je superiška! Bogataš

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Pozdrav,

Zanimalo bi me da li se ikako može Wifi staviti ili kupiti preko Ovi Storea, i ako se može kupiti da li plaćam preko t mobile racuna ili?

Pls Pomoć

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ludak kaže...

Pozdrav,

Zanimalo bi me da li se ikako može Wifi staviti ili kupiti preko Ovi Storea, i ako se može kupiti da li plaćam preko t mobile racuna ili?

Pls Pomoć

Hvala

Neznam dali se u nju da ugraditi Wifi sumnjam da može,a ti to sam nebi sigurno mogao napraviti trebao bi pomoć servisa.

Mislim da je bolje da odustaneš, neprodaje ovi store uređaje poput wifi-a LOL

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

OK

A da li je touch na Noki-i 5230 jednako dobar kao i na iPhone-u ili lošiji da moram razbiti ekran da bi otvorio nešto

LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230
Za te pare koliko 5230 košta nemaš boljeg mobitela. Ako hoćeš bit picajzla onda nabavi više para, pa picajzliraj koliko hoćeš. I da, da se ne zaboravi. iPhone je teško smeće koje ima sto mana i užasnu podršku, tako da si ga slobodno uzmi ukoliko si deklarirani mazohista.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
Za te pare koliko 5230 košta nemaš boljeg mobitela. Ako hoćeš bit picajzla onda nabavi više para, pa picajzliraj koliko hoćeš. I da, da se ne zaboravi. iPhone je teško smeće koje ima sto mana i užasnu podršku, tako da si ga slobodno uzmi ukoliko si deklarirani mazohista.

Ma ja sam naručio već Nokiu ali pitam da vidim da li sam pogodio, jer neki touch mobitel npr.Lg Cookie je po meni teško s**** jer treba prst slomit da uđeš u nešto!

16 godina
neaktivan
Nokia 5230
LG kuki je igračka za decu, a Symbian Nokia je za njega zver. To dvoje je neusporedivo...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

A da li se može kao na iPhone-u igrati Texas Holdem poker na facebook-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230
Ne znam. Ne igram poker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

zna li ko di ima igrica za ovaj mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

dali mogu staviti garmin navigaciju i kako da stavim???

edit:zar niko nezna???

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 10:34 (Mihael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Gdje ima igrica za ovaj mobitel, i gdje mohu nabaviti olovku za navedenu nokia-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

ajde nek neko da neki link di ima aplikacija... Da i skinuo sam ovi maps i kad uđem u njega ne želi naći moj položaj ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nokia 5230

jel se da to cudo otkljucat na druge kartice.... imam uredaj ali zakljucan na t-govno a citam po nekim forumima neki kazu da neki ne. i ako se da otkljucat moze neka preporuka servisa u zadru.

.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia 5230

jel tko kupio ovo u tele2....zanima me....

šta se sve dobije od dodatne opreme..slusalice,memory..itd...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 10:24 (DaNiTo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5230

Dali postoji neki noviji firmware, nadogradnja softwera da je mob brži i kako to???

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice