Nokia : n97 vs. 5800

poruka: 11
|
čitano: 1.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me koji je bolji mobitel , nezanima me kamera , samo glazba , internet i navigacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

N97 je generalno bolji, iako su mobiteli vrlo slicni.

Mislim da je 5800 vise manje bug free za razliku od n97 i nesto vise fluidniji zbog brda firmware ispravaka koje je dobio.

Mislim da trenutno ima boljih mobitela na trzistu, tako da ja trenutno ne bi uzeo ni jedan od ova dva, iako imam 5800.

Ako bas hoces nokiju, X6 je mozda bolje rijesenje iako bih ti ja preporucio da prosvrljas po nekim HTC modelima.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kolega ima N97. Dobar mobitel. Zvuk je ok. Navigaciju ima od Garmina, ali je imao dosta problema s njom jer je pokušao instalirati pogrešnu verziju. Nakon toga mu N97 nije više radila. On je trebao za tu verziju Garmina imati i Memorijsku karticu u mobitelu, iako ima internu memoriju od 16 Gb ili 32Gb, nisam više siguran.  JEr glupi Garmin traži fajlove na Memorijskoj kartici, i ako nemaš karticu onda ne radi ništa više.  Uglavnom nakon toga instalirao neku drugu verziju Garmina i sad sve radi ok. Nema nikakvih problema s mobitelom. Koristi i Skype koji radi bez greške na mobitelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia : n97 vs. 5800
Psiho246 kaže...

N97 je generalno bolji, iako su mobiteli vrlo slicni.

Mislim da je 5800 vise manje bug free za razliku od n97 i nesto vise fluidniji zbog brda firmware ispravaka koje je dobio.

Mislim da trenutno ima boljih mobitela na trzistu, tako da ja trenutno ne bi uzeo ni jedan od ova dva, iako imam 5800.

Ako bas hoces nokiju, X6 je mozda bolje rijesenje iako bih ti ja preporucio da prosvrljas po nekim HTC modelima.

koji HTC preporučuješ , ali nemoj sada reći Desire 

17 godina

Kako ti nije... ja san se spasija otkad sam je proda (N97).

Za 5000 kn mozes uzet Desire, X10, iPhone... sve bolji mobiteli od N97... Mislim da cak mozes i N900 uzet za te novce...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 15:19 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

topla preporuka: uzmi neki htc ili neki koji ima android podlogu i nokiu nemoj uzimati jer je zastarjela, ne da ne valja nego....

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dominik246 kaže...

Ako nećeš desire, onda legendBelji se To ti je da kažem jedino od HTC-a top modela koje možeš kod nas nabaviti. Od ostalih također preporuka za SE xperiu x10. Ako uzimaš android OS, onda nemoj uzimati samsunga jer se dosta ljudi žali na njih i njihovu podršku.

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
dominik246 kaže...

Ako nećeš desire, onda legendBelji se To ti je da kažem jedino od HTC-a top modela koje možeš kod nas nabaviti. Od ostalih također preporuka za SE xperiu x10. Ako uzimaš android OS, onda nemoj uzimati samsunga jer se dosta ljudi žali na njih i njihovu podršku.

to sam i ja cuo , o samsungu i nevrjedi raspravljati , al de mi jos nest recite jel se isplati uzeti i jeli dobar ustvari HTC Hero ( polovni ) za 1300kn uz garanciju 17 mjeseci na t-mobile mislim i sva oprema ?? ili preporucite mi bilokoji HTC ili neki drugi .... 

17 godina

Nemoj hero jer je to stari mobitel. Legend ce uskoro dobit Froyo a mozes ga novog naci na njuskalu za 2000 kn. Da ne spominjem brzi proc, bolju bateriju, amoled ekran, bolju kameru od Hero-a

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nemoj hero jer je to stari mobitel. Legend ce uskoro dobit Froyo a mozes ga novog naci na njuskalu za 2000 kn. Da ne spominjem brzi proc, bolju bateriju, amoled ekran, bolju kameru od Hero-a

upravu si evo bas uspoređujem legend sa hero -- > http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=483&cp=605 i vidim da je Legend znatno bolji , ni necudim se zasto se zove legend Cool

17 godina

Ja sam imao N97 i nakon nje Legenda (jos uvijek ga imam)... necu ti ni govorit koliko je Legend bolji uredjaj od nje.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice