poz, znaći nedavno sam kupio samsung galaxy s plus i prekjučer dok sam igrao subway surf igrica je zablokirala i ja sam samo izvadio bateriju iz mobitela al sam zaboravio upalit mob nakon toga i sad se više uopće ne pali nit daje ikakve znakove života. Pa ako možete reć šta bi moglo bit s njim ako znate ili kak ga mogu popravit il ako ga neko može popravit da je pomogučnosti iz karlovca
unaprije hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poz, znaći nedavno sam kupio samsung galaxy s plus i prekjučer dok sam igrao subway surf igrica je zablokirala i ja sam samo izvadio bateriju iz mobitela al sam zaboravio upalit mob nakon toga i sad se više uopće ne pali nit daje ikakve znakove života. Pa ako možete reć šta bi moglo bit s njim ako znate ili kak ga mogu popravit il ako ga neko može popravit da je pomogučnosti iz karlovca
unaprije hvala
Probaj ga spojit na punjač i ostavi ga neko vrijeme, možda se ispraznio.
Yepp stavi ga punit, malo "promrdaj" usb ak neče počet punit (rak rana SGSa), probaj punit na kompu i ak to ne upali pravac servis. Možda ti je i punjač krepao (jbg i to mi se dogodilo a bilo mi je hitno pa sam u tmobileu morao kupit zamjenski za 102kn al je puno bolje napravljen od originala).
puni se od jučer ujutro i ništa, ali mi nije palo napamet da punjač malo promrdam budem to probao i budem probao na komp punit fala
mozes probat hard reset
http://www.hard-reset.com/samsung-i9001-galaxy-s-plus-android-hard-reset.html
ali gubis podatke!
ako ni to ne uspije, mozes ga pokusat flashat nekim custom rom-om
probaj izvuć bateriju, spojit punjač i upalit
ako ni to ne uspije, mozes ga pokusat flashat nekim custom rom-om
jel mi možeš objasnit kak se to radi, nisam nikad to radio pa
probaj izvuć bateriju, spojit punjač i upalit
koja je svrha toga, btv ništa haha
pa da izuzmeš bateriju kao problem.
Ne znam ni jel moguće kod tog modela, znam da sam LG GS290 mogao tako upaliti kad mi je riknula baterija
jes ti dobro stavio bateriju? =D
Nemožeš palit bez baterije. Men je prvo počeo zajebavat taj usb ulaz na mobu pa sam morao točno narihtat pritisak i kut ulaza muškog usba-a da bi se htio punit. E da i treba mu malo da skuži da se puni posebno kad je ful prazan. Nakon nekog vremena ni to nije palilo pa sam ga odnio u t-Com. Za tjedan dana mob je bio popravljen, upgradeali su ga na 2.3.7 (jadno, znam ali bilo je to prije koji mjesec), a neznam šta su točno napravili al ulaz mi se čini "pliće".
pa sve ti je haha. :D
svjetli bar ledica kad spojiš na punjač?