NeedHelp - Mobitel se ne pali

poruka: 19
|
čitano: 26.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

poz, znaći nedavno sam kupio samsung galaxy s plus i prekjučer dok sam igrao subway surf igrica je zablokirala i ja sam samo izvadio bateriju iz mobitela al sam zaboravio upalit mob nakon toga i sad se više uopće ne pali nit daje ikakve znakove života. Pa ako možete reć šta bi moglo bit s njim ako znate ili kak ga mogu popravit il ako ga neko može popravit da je pomogučnosti iz karlovca
unaprije hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: NeedHelp - Mobitel se ne pali
nicknamex kaže...

poz, znaći nedavno sam kupio samsung galaxy s plus i prekjučer dok sam igrao subway surf igrica je zablokirala i ja sam samo izvadio bateriju iz mobitela al sam zaboravio upalit mob nakon toga i sad se više uopće ne pali nit daje ikakve znakove života. Pa ako možete reć šta bi moglo bit s njim ako znate ili kak ga mogu popravit il ako ga neko može popravit da je pomogučnosti iz karlovca
unaprije hvala

Probaj ga spojit na punjač i ostavi ga neko vrijeme, možda se ispraznio. 

14 godina
protjeran

Yepp stavi ga punit, malo "promrdaj" usb ak neče počet punit (rak rana SGSa), probaj punit na kompu i ak to ne upali pravac servis. Možda ti je i punjač krepao (jbg i to mi se dogodilo a bilo mi je hitno pa sam u tmobileu morao kupit zamjenski za 102kn al je puno bolje napravljen od originala).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

puni se od jučer ujutro i ništa, ali mi nije palo napamet da punjač malo promrdam budem to probao i budem probao na komp punit fala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
niša promardao sam punjač ništa, probao sam sa punjačem od htca i od samsunga drugog i išta a na kompu isto nit ga prepoznaje ko usb ni ništa, a na servis mi se neda ić jel je trošak bezveza rađe bi ga prodal pokvarenog i uzel novi mob nego tako, pa ako nekog zanima i kolko bi mogal dobit za njega nek se javi u pm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
13 godina
neaktivan
ma za***i podatke ja oću mob koji radi haha fala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako ni to ne uspije, mozes ga pokusat flashat nekim custom rom-om

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
13 godina
neaktivan
neradi mi ni hard reset hahah

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj izvuć bateriju, spojit punjač i upalit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ako ni to ne uspije, mozes ga pokusat flashat nekim custom rom-om

jel mi možeš objasnit kak se to radi, nisam nikad to radio pa

13 godina
neaktivan
Zoran kaže...

probaj izvuć bateriju, spojit punjač i upalit

koja je svrha toga, btv ništa haha

17 godina
neaktivan

pa da izuzmeš bateriju kao problem.

Ne znam ni jel moguće kod tog modela, znam da sam LG GS290 mogao tako upaliti kad mi je riknula baterija

13 godina
neaktivan
ne radi mi ni to nažalost haha ništa ak ga uspim prodat kupit cu novi ako ne neznam haha
17 godina
neaktivan

jes ti dobro stavio bateriju? =D

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemožeš palit bez baterije. Men je prvo počeo zajebavat taj usb ulaz na mobu pa sam morao točno narihtat pritisak i kut ulaza muškog usba-a da bi se htio punit. E da i treba mu malo da skuži da se puni posebno kad je ful prazan. Nakon nekog vremena ni to nije palilo pa sam ga odnio u t-Com. Za tjedan dana mob je bio popravljen, upgradeali su ga na 2.3.7 (jadno, znam ali bilo je to prije koji mjesec), a neznam šta su točno napravili al ulaz mi se čini  "pliće".

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
e al fora je u toma šta je meni baterija bila na 43 posto kad sam je izvadio, i mislim da nema veze ulaz jel on skroz čvrsto prihvati punjač i usb al moguče je ja mislim il da je otišla baterija ili ekran i btv da dobro sam stavio bateriju nisam tolki idiot haha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa sve ti je haha. :D

svjetli bar ledica kad spojiš na punjač?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
normalno da ne kad ni nema ledicu nikakvu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice