Najbolji mobitel na tržištu?

poruka: 73
|
čitano: 31.209
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Bok svima, obzirom volim imati PRAVI u svakom smislu riječi, ovo su moja iskustva, a započela su još 1997 sa SONY Z1 kao mojim vrlo prvim modelom do danas. Za pisanje mailova danas koristim NOKIU E72, dok za sve ostalo uz mailove koristim HTC DHD, po meni trenutno najbolji mob na tržištu, zašto, evo nekoliko razloga kontra nekim drugim mobitelima.

Iphone, do prije pola godine posjedovao sam 3GS, ali tada u Hrvatskoj nije funkcionirao niti Appstore, bluetooth je funkcionirao "samo" za nešto i negdje, aparat bez home screena, kamera bez bljeskalice ( OK, 4  je to ispravila, stakleni feeling pogotovu ali,... ), OK aparat ali ima ohoho nedostataka i mana.

SAMSUNG Galaxy, Android mobitel ali brate sama plastika, lagan prelagan, kao kamera bez xenona, kamoli bi, ekran je U REDU, ali pobogu ljudi njie ekran (bar po meni), nešto o čemu razmišljam kada me neko nazove. 

WP ( mislim ovim na software), , u ruci sam imao LG E900 Optimus 7, i nisam impresioniran LEGO dizajnom, a niti preplastičnom osjetu. Ostale sam karakteristike u startu odmah zanemario, obzirom niti tržište s aplikacijama nije veliko kamor bogato. Sve u svemu dobar pokušaj, kuda će stići ili otići ne zna se.

SE mobiteli, only na Android bazi, po dizajnu su OK, ali plastika kao i kod Samsunga, osobno NE volim taj packa feeling, posebice što ostatak stvari što se tiču Android platforme za sada SE mobiteli NEMAJU I NE/ĆE maju/imati. 

MOTOROLA, ovdje sam malo subjektivan, dopada mi se dizajn Milestone-a ili Atrix-a, ali do sada nisam imao zadovoljstvo osjetiti ih u ruci ili raditi s njima tako da ovo ostaje samo moje ponavljam subjektivno razmišljanje. Dali Motorola ima full Andriod pristup softwareu ne vjerujem, no tu uskače BLUR aplikacija koja vjerojatno to nadomješta. 

HTC (šećer) na kraju, dugo, već oko 6 godina pratim ovu tvrtku, dok su još radili TyTN ili Advantage X7500, no main problem mi je bio, bar meni slabi K boja ( još prije 5 ili malo više godina sam imao NOKIU N80, sa milijunima boja ekranom ), ali sada!!!! HTC DHD ne mogu dovoljno nafaliti, sorry tko se ne slaže ali molom kontraargumente na stol. Za konkretno ekran, nisam siguran jeli LCD, S AMOLED, običan AMOLED ili nešto četvrto, ali tu imam svjetlinu od 100% kada trebam, i to je to i jako je oštar na ovu dijagonalu. Veličina ukupno, dijagonala ekrana, aluminijsko kućište, zvuk (da dobro ste pročitali, zvuk sa SRS opcijom je sasvim OK, tko ne čuje dobro može uključiti i vibraciju. Kažu autonomija ekrana mala, kome smeta 1 do 2 dana , nazad na Nokiu 2210 ili nešto drugo. Vlasnik sam HTC DHD-a samo punih 5 dana ali sam impresioniraniji njime nago kada sam kupio Iphone 3GS, barem 10 puta po svemu. Jedan mali minus koji nije do HTc-a već do Android platforme, za sada ne postoji ili ga ja nisam vidio apikaciju kojom mogu gledati i uređivati Office 2007, ako tko zna za isto, molim lijepo da me prosvijetli. Ovo je samo kratki osvrt na topic, pojedinačno bi mogao dulje i šire, ali već sam i sada puno dug. Nadam se da će ovaj tekst barem malo pomoći neodlučnim.   

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svi mobovi su ti vise manje isti po karakteristikama, ali da se mene pita to ti je iPhone definitivno.Ima najaci ekran i sve ostalo vrhunsko, super izgleda i nemozes promasiti sa njim.

4 5 hvala 0
16 godina
RE: Najbolji mobitel na tržištu?
cro_hamza kaže...

Svi mobovi su ti vise manje isti po karakteristikama, ali da se mene pita to ti je iPhone definitivno.Ima najaci ekran i sve ostalo vrhunsko, super izgleda i nemozes promasiti sa njim.

{#}{#}{#}

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
14 godina
neaktivan
lg optimus gt540 :D

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
crosebo kaže...

ja čekam sad nove htc modele sa sajma u Barceloni undefined

Ustvari čekaš slike jer ti telefoni neće doć prije Q3.

sta to mislis na 3. četveromjesečje

16 godina
neaktivan
3 kvartal godine
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
znači neće doć prije 10. mjeseca
14 godina

a kupit ga vani

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crosebo kaže...

a kupit ga vani

isto tak.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
Evo ako neko planira kupiti Desire HD preko oglasa, ja bih preporučio da se uzme za 2 soma hd2, ja sam ga jučer kupio za 1900 i stavio sve ko na desire hd-u, točnije stavio sam android u boot, i radi čisto fluidno, a detecta ga ko desire-a, također stavio sam i wp7 (a moguće je još ubuntu, linux i meego) i radi najbolje od svih dostupnih OS-a, a čak rade i "live" servisi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Evo ako neko planira kupiti Desire HD preko oglasa, ja bih preporučio da se uzme za 2 soma hd2, ja sam ga jučer kupio za 1900 i stavio sve ko na desire hd-u, točnije stavio sam android u boot, i radi čisto fluidno, a detecta ga ko desire-a, također stavio sam i wp7 (a moguće je još ubuntu, linux i meego) i radi najbolje od svih dostupnih OS-a, a čak rade i "live" servisi.

To sve ovisi od korisnika do korisnika.

Ako je netko poput tebe, mene, Makica ... pa mu se da zafrkavati s time (jer to i jest zafrkancija), onda je to 'dobra' ponuda.

Ako netko samo zeli uredjaj, s jakim hardverom, onda je za njega DHD.

A DHD je i jaci od HD2 po hardveru!

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
odjavljen

Evo samo da se javim, moja Nokia N85 radi kako treba nakon sistemskog reseta, i za mene je to i dalje naj mobitel (tu bih još ubacio nokiu N86).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi razmisljo mozda o Samsung Omnia 7.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice