N900 - cijena

poruka: 9
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
N900 - cijena

Ovako,zanima me jako ovaj mobiteli i koliko sam vidio, s updateom su popravili neke nedostatke koje je imao. E sad,pošto ga nema kod nas (mislim na mobilne operatere), gledao sam po raznim oglasima cijene. U njuškalu ga se ne može naći ispod 3000kn. Čak ni približno tome. E sad, negdje sam vidio cijene u inozemstvu koje se kreću oko 280$ (1500kn)?!?!. Jel to neki falš kineski ili se cijene stvarno tko kreću u inozemstvu? Jel ima tko kakvih iskustava s tim? Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 13:00 (Vrale89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
N900 - cijena

Vjerujem da je to fake. Cijene su zavisno, pod oko 450Eu, možda bi se i našlo što za 400Eu ali vjerujem već teže?

1 0 hvala 0
17 godina
RE: N900 - cijena
Vrale89 kaže...

Ovako,zanima me jako ovaj mobiteli i koliko sam vidio, s updateom su popravili neke nedostatke koje je imao. E sad,pošto ga nema kod nas (mislim na mobilne operatere), gledao sam po raznim oglasima cijene. U njuškalu ga se ne može naći ispod 3000kn. Čak ni približno tome. E sad, negdje sam vidio cijene u inozemstvu koje se kreću oko 280$ (1500kn)?!?!. Jel to neki falš kineski ili se cijene stvarno tko kreću u inozemstvu? Jel ima tko kakvih iskustava s tim? Hvala!

Na e-bay-u ima za oko 2000 kuna svakodnevno.

Samo treba pazit da nije kineski (obicno nije) i da podrzava GSM frekvencije koje su kod nas.

Takodjer, mislim da neke Americke verzije ne podrzavaj 3G il tako nesto, nisam siguran.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

Kako misliš da ne podržavaju 3G...Ako ga ne podržavaju to znači da nema na tom mobitelu WLAN ili?

17 godina
N900 - cijena

ne to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nego?

17 godina
N900 - cijena

Wlan će ti imati.

3G je mreža treće generacije upgrade EDGE (GPRS) mreže na veće brzine.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...kolika je razlika u brzini sa i bez 3G...sorry ako sam dosadan,nisam baš u potrpunosti upoznat s tim stvarima što se tiče mobitela.

17 godina
N900 - cijena

Brzina je nešto osjetna, mada i ne koristim pretjerano GSM signal za surf. Sada neznam napamet vrijednosti, treba malo potražiti, progooglati. Ovo za početak.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice