Ovako,zanima me jako ovaj mobiteli i koliko sam vidio, s updateom su popravili neke nedostatke koje je imao. E sad,pošto ga nema kod nas (mislim na mobilne operatere), gledao sam po raznim oglasima cijene. U njuškalu ga se ne može naći ispod 3000kn. Čak ni približno tome. E sad, negdje sam vidio cijene u inozemstvu koje se kreću oko 280$ (1500kn)?!?!. Jel to neki falš kineski ili se cijene stvarno tko kreću u inozemstvu? Jel ima tko kakvih iskustava s tim? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerujem da je to fake. Cijene su zavisno, pod oko 450Eu, možda bi se i našlo što za 400Eu ali vjerujem već teže?
Ovako,zanima me jako ovaj mobiteli i koliko sam vidio, s updateom su popravili neke nedostatke koje je imao. E sad,pošto ga nema kod nas (mislim na mobilne operatere), gledao sam po raznim oglasima cijene. U njuškalu ga se ne može naći ispod 3000kn. Čak ni približno tome. E sad, negdje sam vidio cijene u inozemstvu koje se kreću oko 280$ (1500kn)?!?!. Jel to neki falš kineski ili se cijene stvarno tko kreću u inozemstvu? Jel ima tko kakvih iskustava s tim? Hvala!
Na e-bay-u ima za oko 2000 kuna svakodnevno.
Samo treba pazit da nije kineski (obicno nije) i da podrzava GSM frekvencije koje su kod nas.
Takodjer, mislim da neke Americke verzije ne podrzavaj 3G il tako nesto, nisam siguran.
Kako misliš da ne podržavaju 3G...Ako ga ne podržavaju to znači da nema na tom mobitelu WLAN ili?
ne to.
nego?
Wlan će ti imati.
3G je mreža treće generacije upgrade EDGE (GPRS) mreže na veće brzine.
...kolika je razlika u brzini sa i bez 3G...sorry ako sam dosadan,nisam baš u potrpunosti upoznat s tim stvarima što se tiče mobitela.