MTK6852 los signal zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MTK6852 los signal

Dakle, cini mi se poslije stavljanja ovog novog ROMA da me zeza signal (tmobile).. desava se da nestane skroz.. i onda se samo odjednom pojavi, i tako se cesto desava, sto jako nervira ako sam online pa mi pukne veza itd...

Radi se jaike jk12, s mtk6852 procom...

sta bi se tu moglo uraditi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MTK6852 los signal

i jos nesto, kad pustam youtube, s jedne strane imam onako neku tanku crtu koja mijenja boje.. wtf?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MTK6852 los signal

A kupio si poluporoizvod. Kad si pitao za savjet da kupiš taj mob ili ne ja i još jedan kolega smo ti lijepo napisali - NE KUPUJ TO...

I sad ne znam kako bi ti trebali pomoć. Jednostavno pokušaj vratit na stock rom ili vrati mobitel to svom frendu.

A ova crta na ekranu kad pustiš you tube - ekran ti je u banani tj pretpostavljam nešto s pixelizacijom.

Da i ne trebaš za svaki problem otvarat novu temu. Nastavi na prvoj temi gdje si pitao za navedeni mob.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 0:59 (R36).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MTK6852 los signal
R36 kaže...

A kupio si poluporoizvod. Kad si pitao za savjet da kupiš taj mob ili ne ja i još jedan kolega smo ti lijepo napisali - NE KUPUJ TO...

I sad ne znam kako bi ti trebali pomoć. Jednostavno pokušaj vratit na stock rom ili vrati mobitel to svom frendu.

A ova crta na ekranu kad pustiš you tube - ekran ti je u banani tj pretpostavljam nešto s pixelizacijom.

Da i ne trebaš za svaki problem otvarat novu temu. Nastavi na prvoj temi gdje si pitao za navedeni mob.

zasto bi bio? kad je stvar samo na yt... kad pustim video s moba, ili igram igre, itd.. nema nikakvih crta, ako da ne pricaj gluposti, molim te

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
R36 kaže...

zasto bi bio? kad je stvar samo na yt... kad pustim video s moba, ili igram igre, itd.. nema nikakvih crta, ako da ne pricaj gluposti, molim te

Jer ti čitaš šta pišeš...kažeš javlja mi se ta neka crta...ja ti kažem zašto...i tvoj odgovor je.,zašto bi bilo?!?!?!? WTF. I onda ja pričam gluposti!!!

Kupio si mob kojem ni rođeni Kinez ne zna izgovorit ime 

Šta si ti za 500kn očekivao da vidiš sliku na cijelom ekranu.,za 1000kn tek vidiš sliku na cijelom ekranu bez crta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 14:51 (R36).
14 godina
neaktivan
R36 kaže...
exer1234 kaže...

ma ti si kreten... izvini ;) .. to je zbog ROMA... na stock romu je sve oke, tako da ne pricaj gluposti

Tko mi kaže ne ljutim se. 

velim ti da je na stock romu sve radilo dobro, i onda kad sam stavio neki drugi, to se desilo.. prvo gps nije radio,al sam ga sredio,,i ovo gubljenje signala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice