Motorola defy+ backlight

poruka: 6
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Motorola defy+ backlight

dakle uzeo sam telefon iz francuske i flashao ga s nekom rootanom verzijom softwarea i sve radi sve super,ALI backlight na njoj je jako slab! znaci u  postavkama je stavljen na najace,ali u stvarnosti jedva da svijetli i jedva da se vidi!

no dok se mobitel pali osvjetljenje je najnormalnije kod boot logo-a i kad udje u sustav smanji se na najmanju mogucu razinu valjda...googlao sam i na xda trazio ali ne snalazim se jednostavno i eto trazim pomoc od nekoga!

placam cevape i pivu ako mi netko rijesi problem!

otkup neispravne elektronike
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Motorola defy+ backlight
starsam kaže...

dakle uzeo sam telefon iz francuske i flashao ga s nekom rootanom verzijom softwarea i sve radi sve super,ALI backlight na njoj je jako slab! znaci u  postavkama je stavljen na najace,ali u stvarnosti jedva da svijetli i jedva da se vidi!

no dok se mobitel pali osvjetljenje je najnormalnije kod boot logo-a i kad udje u sustav smanji se na najmanju mogucu razinu valjda...googlao sam i na xda trazio ali ne snalazim se jednostavno i eto trazim pomoc od nekoga!

placam cevape i pivu ako mi netko rijesi problem!

Koji si rom uopće stavio?

BTW, ako ne radi, ima razloga za to i možda je jednostavnije staviti drugi rom.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan

ma probao sam vec 2-3 druga roma...a neznam kako da kernel promjenim,mislim da je u kernelu problem...

13 godina
neaktivan

stavio sam najnoviji rom : cm9-20120612.0555-SKANK-Defy+ i digao ga je i sve,ali opet nema backlighta kako spada! kao da nije kalibriran dobro jer kad micem slider,on se pojacava/smanjuje,ali kad je na max skroz je slabo svijetlo opet... kernel je :  2.6.32.9-ge281b6e hudsoncm@il93lnxdroid54..neznam dali da updateam kernel i kako da ga updateam? jer kernel je veza izmedju hardwarea i softwarea!

14 godina
neaktivan
starsam kaže...

stavio sam najnoviji rom : cm9-20120612.0555-SKANK-Defy+ i digao ga je i sve,ali opet nema backlighta kako spada! kao da nije kalibriran dobro jer kad micem slider,on se pojacava/smanjuje,ali kad je na max skroz je slabo svijetlo opet... kernel je :  2.6.32.9-ge281b6e hudsoncm@il93lnxdroid54..neznam dali da updateam kernel i kako da ga updateam? jer kernel je veza izmedju hardwarea i softwarea!

Kernel flashaš kao rom iz CWM-a pošto je također u .zip formatu. Samo ne trebaš raditi nikakv wipe. Samo install zip from sdcard i to je to. {#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan

ma kad flasham kernel izbaci mi gresku err a5,70,00,00,23 nakon reboota!

znaci napravim wipe ,flasham kernel,flasham rom i rebootam i onda mi baci tu gresku!

ako sam wipe pa flash rom-a onda je ok,digne sustav,ali mi je backlight skroz smanjen i dalje...vise sam lud!a nov je telefon!!

ako netko hoce se gnjavit s njim,dajem ga za 800kn!

telefon prodan,nek je kupcu sa srecom u popravku!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 22:46 (starsam).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice