Mobiteli nekad i danas!

poruka: 42
|
čitano: 23.792
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mobiteli nekad i danas!

Moj prvi telefon NOKIA 3310, a zatim mi je kao zamijena (nakon sto sam je izgubio) posluzila NOKIA 5110. Nakon toga sam presao na SE telefone ovim redom: t230, k300 i na kraju k800 koji i danas imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mobiteli nekad i danas!
I pledge no allegiance, Fuck the President's speeches, What the industry did to 'Pac they did to Jesus, Raping his vocals and destroying his message,Tryin to deport us if they can't destroy arrest us.

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mobiteli nekad i danas!

1. Ericsson T10 - još je živ, al' baterija je slaba

2. Siemens C60 (dva puta krepo procesor: 1. put tjedan dana prije isteka garancije i opet za 6 mjeseci)

3. SE K700

Trenutno

4. SE K800

5. Nokia 5800

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobiteli nekad i danas!

Sjećam se svog najstarijeg mobitela (zapravo od staraca, našao ga u kući), to je nevjerovatnih dimenzija (veliko mislim). Pogledajte sliku. Pravo je mobilan - u svaki džep stabeSmijeh

ps. nije moja slika, našao na netu

Jesam moćan PUNIM
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 19:16 (maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobiteli nekad i danas!

I ja sam danas iskopao jedan svoj stari mob

Nemam potpis osim na licnoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 1:20 (RimSo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mobiteli nekad i danas!
RimSo kaže...

Hahahahahaha iskopao? pa di si ga zakopao vani u dvorištu?

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
RimSo kaže...

Ma bio zakopan u neki starim dijelovima i komponentama od racunala u podrumu... Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
16 godina
protjeran
RimSo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
RimSo kaže...

Ma bio zakopan u neki starim dijelovima i komponentama od racunala u podrumu... Smijeh

Tako reci ja već pomislio da si ga išo zasadit vani xD

16 godina
neaktivan
DaNiTo kaže...

pocelo je davno..Nokia 5110...3310...3330...3410....izdaja nokiji pa prelaz na Sony Ericsson T610 i sad koristim jos K750i vec tri godine...vrijeme za novi ali dok ne crkne ne mjenjam...

hahaha imamo sličnu priču 3210, 3310, 3410, izdaja nokije prelaz na SE T610, i onda na k700, i sad koristim k750i 3 godine, al dok ne crkne neću ga mjenjat! Smijeh

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli nekad i danas!

ide tehnologija naprijed, nezaustavljivo, samo je pitanje koliko od tih funkcija koje se danas stavljaju u mobitele uistinu koristimo a koliko ih uopće niti ne isprobamo, reklo bi se da marketing čini čuda.... meni je najvažnije da su mobiteli sve manji i ljepši, i da imaju dobar fotoaparat jer je to jedino što koristim osim sms-a i zvučnika za razgovor... mislim, iskreno, koliko ljudi je iskoristilo kompas na Iphonu??

moj prvi mob je bio slavni sagem, za pisanje poruka si trebao uzeti godišnji...  kako su novi modeli izlazili imali su sve više i više funkcija i to je u početku bilo zanimljivo ali danas mi je važnije da su impulsi jeftiniji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the economist kaže...

ide tehnologija naprijed, nezaustavljivo, samo je pitanje koliko od tih funkcija koje se danas stavljaju u mobitele uistinu koristimo a koliko ih uopće niti ne isprobamo, reklo bi se da marketing čini čuda.... meni je najvažnije da su mobiteli sve manji i ljepši, i da imaju dobar fotoaparat jer je to jedino što koristim osim sms-a i zvučnika za razgovor... mislim, iskreno, koliko ljudi je iskoristilo kompas na Iphonu??

moj prvi mob je bio slavni sagem, za pisanje poruka si trebao uzeti godišnji...  kako su novi modeli izlazili imali su sve više i više funkcija i to je u početku bilo zanimljivo ali danas mi je važnije da su impulsi jeftiniji...

Meni samo treba za glazbu slušat razgovarat sms slat WiFi i tak te neke fore a ne kompasi i tak to ak ću več ići negdje onda ću upalit gps na iPhone-u i to ti to joooooj da pitam jel neko zna koliko treba da dođe naruđba iz t-mobile zagreb u t-mobile osijek? jer više nemogu doćekat da mi dođe iPhone kad dođe postam slike i tak to sam se nadam da će prije četvrtka jel od četvrtka sam bez fotića stari ide na more pa nosi fotić....grr brr

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice