Mobiteli iz izloga

poruka: 15
|
čitano: 5.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

Zanima me koliko je dobro uzimati mobitele koji dugo stoje u izlozima, djelimicno izlozeni vremenskim uvjetima.

To jest, koliko na kvalitet displaya ili bilo cega moze utjecati konstantna izlozenost suncu i sl.

Jedno vrijeme su na hladnom, jedno vrijeme przi sunce, jedno vrijeme pada kisa, pa opet przi sunce... Koliko je to dobro ili lose?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

Ja ti to nebi uzimo, jer su često izgrebani i neispravni (mislim na one u T-Mobileu i Vipu). Osim ako je neki dobar popust..

Mrzim rasizam i crnce! /// ANDROID FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mobiteli iz izloga

Lcd ekranu će se teško nešto desiti, ali ako jako dugo stoji u izlogu može mu malo izblijediti boja na kučištu ako je od plastike. A s obzirom na to da sada rijetko gdje ima pravih uređaja u izlogu (većinom su makete) i čak i ako ih ima (pravih) prekratko stoje da bi ima se išta desilo. Moja sestra je kupila mob iz izloga, a ja MP3 player i ništa nije bilo oštećeno, sve je funkcioniralo bez problema.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

Ne mislim na to da ce se ogrebati, to je vidljiva steta. Mene vise brine je li moglo na kvalitet displaya uticati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

ako je bila nuklearna katastrofa, vjerojatno ce biti ozraceniji od onih sa lagera, ali kisa bi im mogla nastetiti ako su zaboravili staklo na prozor staviti...

ali ako su zaboravili staklo staviti, netko ga je vec maznuo..

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

Nije rijec o kisi kao kisi.

Rijec je o tome da jedan period ne bude suncano, onda bude sunce kao da je ljeto.

I ta promjena vremena i izlozenost tako jakom suncu nekim proizvodima vremenom naskodi. Ja pitam je li i sa mobitelima tako.

Pa ako nemas nista pametno da napises, onda se nemoj ni praviti pametan.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

nisam se pravio pametan jer bi onda znacilo da sam glup, samo sam se glupim pravio..

ne moze ti toliko naskoditi s obzirom da je zima i oblacno i nije sunjara tolika kao u ljeti, a i trendi mobiteli su vani maximalno mjesec dana i vise se ne prodaju toliko intenzivno... sunce moze naskoditi na mobitelima koji imaju sljokicasti ili lak premaz preko plastike, a s obzirom da bateriju vjerojatno nemaju u sebi onda im toplina ne znaci puno..!!!

ali promatraj izlog ako je vlaga na njemu jer vlaga jako steti samome uredaju... npr ako je izlog sa unutarnje strane navlazen i to...

<3

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

jeli taj mob stoji u izlogu tipa vitrina ili kao u centrima (vip, tele2 t-mobile) di ga možeš uzeti u ruku i prčkati po njemu

Damn I'm Good
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobiteli iz izloga

U izlogu, tipa ducan na ulici i svi ih mogu vidjeti u prolazu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobiteli iz izloga

ne uzimaj, zamisli koliko ga je ljudi "samo pogledalo" i u kakvim je to uvjetima stajalo.

17 godina
neaktivan

Ma dajte ljudi, pa nije kolac da se istopi. Nigdje u mom mjestu izlozenim telefonima nije nista jer uglavnom nisu na suncu vec u trznim centrima. Samo izvadjen iz kutije nikad upaljen. Slobodno uzmi ako nema tragova koristenja. Uostalom imas garanciju.

:)
17 godina
neaktivan
sentinel003 kaže...

U izlogu, tipa ducan na ulici i svi ih mogu vidjeti u prolazu.

Ako je bio u izlogu malo sta mu se je moglo desit.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ma dajte ljudi, pa nije kolac da se istopi. Nigdje u mom mjestu izlozenim telefonima nije nista jer uglavnom nisu na suncu vec u trznim centrima. Samo izvadjen iz kutije nikad upaljen. Slobodno uzmi ako nema tragova koristenja. Uostalom imas garanciju.

Tko je gdje spomenuo trzni centar?

17 godina
Mobiteli iz izloga

kupi bez straha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@sentinel Ajd procitaj jos jednom ali polako.
:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice