Mobitel do 600 il 700kn

poruka: 24
|
čitano: 6.191
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

evo ljudi , odlucio sam se da i ja predem na touch mobitel do 600 il 700 kn...pa jel mi moze netko preporucit mobitel na touch il s androidom negdje u toj cjeni...bio novi il rabljeni nije mi bitno :D

unaprjed zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mobitel do 600 il 700kn

Na pretplatu ili na bonove??? Za 700 kn ne možeš nabavit mob sa androidom bez pretplate.

15 godina
Mobitel do 600 il 700kn

Ja u ponedjeljak idem uzet za 795 kn u tele 2 Samsung Galaxy 3 na pretplatu uz 100 kn mjesecno na 24 mjeseca i jos uz to prijenos broja i trajni nalog. Inace dođe 1995 kn.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

evo ljudi , odlucio sam se da i ja predem na touch mobitel do 600 il 700 kn...pa jel mi moze netko preporucit mobitel na touch il s androidom negdje u toj cjeni...bio novi il rabljeni nije mi bitno :D

unaprjed zahvaljujem :)

Na njuskalu se moze naci htc wildfire po 650-700 kuna sa garancijom pogledaj.

16 godina
sako9800 kaže...

Na pretplatu ili na bonove??? Za 700 kn ne možeš nabavit mob sa androidom bez pretplate.

na bonove...zato sam napiso mob sa touchom il s androidom...jednim od tog dvoje

16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

ima li jos kakvih savjeta??? i kakvim vam se cini samsung s5320??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...
sako9800 kaže...

na bonove...zato sam napiso mob sa touchom il s androidom...jednim od tog dvoje

pa ako je s androidom onda mora biti touch... uglavnom, pogledaj po njuškalu za LG GT540 Optimus, HTC Wildfire, HTC Magic (nema sluzbeno, ali moze se updejtat na v2.1, a mislin da moze cak i na v2.2), a bez Androida Nokia 5800 oko 600 kn.

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ni slucajno... vecina S5320 skonca nakon 6 mjeseci sa pokvarenim TS-om... ja znam za nekoliko slucajeva, mojoj majci jedan i 2-3 prijateljima

15 godina
Nocio kaže...

Solidan je taj Samsung, a ako želiš android onda pogledaj na oglasnicima...{#}

16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

moze neko rec kakva mu je nokia 5800 ako ju je ikad drzo u rukama?? mislim ima ju moj bratic al nisam previse cacko po njoj ... pa dal vrjedi taj mobitel toliko???

a zapeo mi je za oko htc wildfire , al na oglasniku se niko nejavlja di je do 700-750kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nocio kaže...

moze neko rec kakva mu je nokia 5800 ako ju je ikad drzo u rukama?? mislim ima ju moj bratic al nisam previse cacko po njoj ... pa dal vrjedi taj mobitel toliko???

a zapeo mi je za oko htc wildfire , al na oglasniku se niko nejavlja di je do 700-750kn

mobitel je dobar, ali je nekako predebel za moj ukus {#}

16 godina
Intel&ATI kaže...

mobitel je dobar, ali je nekako predebel za moj ukus {#}

bas zato i pitam , jer mi je mobitel nekako glomazan , a neznam kakve funkcije ima i slicno

16 godina

eh. imam ga i zadovoljan sam njime i razocaran. pisanje poruke je fenomenalno. tipkovnica sama po sebi super reagira. ostalo je koma. imenik jako los (po meni). kada slusas pjesmu, mobitel se uspori pa je jako frustrirajuce nesto drugo raditi...

16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

eh bojim se da se tak nesto i meni ne pocne dogadat ... zato i trazim vise misljenja da budem sigurniji koji mob bi mogo uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ja sam svoju prije 3-4 dana prodao za 600kn, mobitel je odlican, svakim novim FWom sve brzi i brzi, nije toliko glomazan kao sto govoris, mogao bi biti tanji ali nije toliko potrebno.

Na nju sa moze staviti puno CFW-ova koji se uglavnom baziraju na FWu od novijih nokiinih modela i dosta su brzi, ekran je odlican, cak mi je drazi taj ekran od ovoga na HTCovom Desireu, na kojem btw nakon samo 2 dana vec imam mrtvi piksel, dok je nokia bila i na podu u sutci, izgazena, izmrcvarena, jednom mi je pala sa 1m iz futrole (mobitel je doslovno pio sa mnom - koliko je ruma po njemu bilo proliveno, hebao sa mnom - tad je ispao na plocice iz futrole xD, malo se maska odvojila, ali laganim pritiskom sve na mjestu, pas ga je grizao) i eto ostala u odlicnom stanju i uspio sam je prodati za dobre pare.

16 godina

svi "low budget" touch mobiteli koje sam isprobao mi nisi nesto. probao sam nokiu x6. kao da zastekava kod rotiranja ekrana ili kod ulaska u film(ic). ne znam. ja sam dosta izbirljiv i sve mi smeta, ne znam kako tebi. probaj naci x6 za 800kn.

16 godina
Mitsuoka kaže...

ja sam svoju prije 3-4 dana prodao za 600kn, mobitel je odlican, svakim novim FWom sve brzi i brzi, nije toliko glomazan kao sto govoris, mogao bi biti tanji ali nije toliko potrebno.

Na nju sa moze staviti puno CFW-ova koji se uglavnom baziraju na FWu od novijih nokiinih modela i dosta su brzi, ekran je odlican, cak mi je drazi taj ekran od ovoga na HTCovom Desireu, na kojem btw nakon samo 2 dana vec imam mrtvi piksel, dok je nokia bila i na podu u sutci, izgazena, izmrcvarena, jednom mi je pala sa 1m iz futrole (mobitel je doslovno pio sa mnom - koliko je ruma po njemu bilo proliveno, hebao sa mnom - tad je ispao na plocice iz futrole xD, malo se maska odvojila, ali laganim pritiskom sve na mjestu, pas ga je grizao) i eto ostala u odlicnom stanju i uspio sam je prodati za dobre pare.

a jesi imao kakvih problema kao Idealist??? sta se tice usporavanja mobitela dok slusas pjesme .. i novi FW se stavlja preko nokia update servicea il na drugi nacin?

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Mitsuoka kaže...

a jesi imao kakvih problema kao Idealist??? sta se tice usporavanja mobitela dok slusas pjesme .. i novi FW se stavlja preko nokia update servicea il na drugi nacin?

on je mislio na Samsunga, Nokia nema tih problema. Novi FW ide preko Nsoftware Updatera, a CFW instaliras preko JAF-a, imas na forumu temu Cooked Firmware 5800

16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

eh hvala na pomoci :)) ak se do pon niko ne javi za htc wildfire najvjerojatnije idem na nokiu 5800 xm ... a sad ako bi netko imao jos kakav savjet u vezi nekog mobitela na touch neka slobodno predlozi :))

@Mitsuoka fala puno na pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mobitel do 600 il 700kn

evo mene opet ... posto jos nisam uspio nabavit mobitel , sta mislite o LG Optimus GT540 ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel do 600 il 700kn

Crko mi mob, tako da mi treba savjet za kupnju novoga, kupio bih si neki polovni android mob za oko 600 KN, ako se bas nista dobro ne moze naci onda bih se "rastegnuo" do 700 KN (vise-manje)

Sto treba podrzavati:

1. Android OS

2. Zaslon od 16M boja jer mi ide na nerve kada vidim svaki pixel

3. Wifi

4. BT A2DP

5. Da podrzava flash (nisam siguran je li svaki android phone to podrzava)

Volio bih da podrzava, ali nije presudno za kupnu

1. Multitouch

2. Navigacija

3. LED flash za kameru

Ne pratim bas smartphone tako da se ne kuzim bas previse... koji su najbolji android smartphone-i do ove cijene? LG, Samsung, HTC ili Sony Ericsson

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:57 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 600 il 700kn
lovac82 kaže...

Ne pratim bas smartphone tako da se ne kuzim bas previse... koji su najbolji android smartphone-i do ove cijene? LG, Samsung, HTC ili Sony Ericsson

Nema bas nekog extra izbora za te novce, mozda da pogledas x8

15 godina
neaktivan
Mobitel do 600 il 700kn

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mobitel do 600 il 700kn
mario1990 kaže...
lovac82 kaže...

Nema bas nekog extra izbora za te novce, mozda da pogledas x8

Ali zelim polovno, zar nema bas nista, sto je s htc wildfire, gt540 ili ovim:

http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-3395.php

Nasao sam takav za malu cijenu, sto mislis o njemu? po specifikacijama je solidan, al zanima me funkcionalnost itd

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 19:44 (lovac82).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice