Mobitel do 1000 kuna, molim prijedloge. Hvala.

poruka: 13
|
čitano: 3.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Eto sve je rečeno u naslovu, samo bih molio i mali opis predloženog moba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LG Cookie, imaš ga za sada u Vip-u i Tele2 ponudi. Čini mi se jedini TS mobitel ispod 1000 k tako ako razmišljaš o tome evo linkova:

Link1

Link2

Ja ga koristim već neko vrijeme i zadovoljan sam. Mislim da se za te pare mobitel isplati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ja bi na tvon mistu C702 jer je po meni bolji od cookia a nešta od to dvoje sigurno bi

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c702?lc=hr&cc=hr

Evo oden ih moš usporedit

http://www.usporedi.hr/usporedba/

A good soldier obeys without question. A good officer commands without doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 22:06 (thuglife).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Možda bih i ja uzeo C702 ali sam već godinama na Sony Ericssonu i već mi ga je preko glave. Napamet znaš gdje se što nalazi, software uvijek isti i malo mi to dosadilo pa sam htio promjenu i eto - zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mobitel do 1000 kuna, molim prijedloge. Hvala.
Stimulans kaže...

Možda bih i ja uzeo C702 ali sam već godinama na Sony Ericssonu i već mi ga je preko glave. Napamet znaš gdje se što nalazi, software uvijek isti i malo mi to dosadilo pa sam htio promjenu i eto - zadovoljan.

Ja iz tog razloga uvijek uzimem SE jer je sve na istom mjestu,uzmem bilo kojeg u ruke i odmah sve znam,
ne nabadam po izbornicima do besvijesti da promijenim zvuk zvona ili da ukljucim zakljucavanje tipkovnice.
17 godina
protjeran

imate koju trgovinu u Zagrebu da prodaje mobitele po normalnim cijenama...zanimaju me t-mobile paketi...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
Stimulans kaže...

Ja iz tog razloga uvijek uzimem SE jer je sve na istom mjestu,uzmem bilo kojeg u ruke i odmah sve znam,
ne nabadam po izbornicima do besvijesti da promijenim zvuk zvona ili da ukljucim zakljucavanje tipkovnice.
 E pa meni je upravo to i dopi*dilo, sama pomisao da ću kupiti novi mobitel i dobiti novu kantu izvana a iznutra će ostati sve isto - e nećemo tako kolega! Prešao bih na bilo što drugo a odluka je pala na LG koji me do sada nije razočarao. A to da ti je problem tražiti gdje se mijenja zvuk zvona, poruke ili zaključavanje tipkovnice - ne znam koliko sam ja pametan ali ja sam to pohvatao za nekih sat vremena. Možda je to na Cookieju bolje uređeno pa se lakše snalazi Namigiva
17 godina
neaktivan

Ja imam S 500 i skoro godinu dana i još radi savršeno, isto sam mislio kad sam kopio S500i da mi bolji nikad neće trebati ALI, hebi ga kad uvijek bude ono ali. Ovaj C702 mi se toliko sviđa da mora biti moj, a moj stari će ići ćerki ili ženi ako ga hoće jer imaju i one slične mobitele al kad ja to ne znam prodat. Uvijek stari mob. završi kod rodbine ili prijatelja za ono "popit ćemo nešto i pojesti picu il čevape i to je to". Ja ti znam da je u Tele 2 samo 995 kuna a kod drugih je 100% skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 14:01 (CUNO).
17 godina
CUNO kaže...

Ja imam S 500 i skoro godinu dana i još radi savršeno, isto sam mislio kad sam kopio S500i da mi bolji nikad neće trebati ALI, hebi ga kad uvijek bude ono ali. Ovaj C702 mi se toliko sviđa da mora biti moj, a moj stari će ići ćerki ili ženi ako ga hoće jer imaju i one slične mobitele al kad ja to ne znam prodat. Uvijek stari mob. završi kod rodbine ili prijatelja za ono "popit ćemo nešto i pojesti picu il čevape i to je to". Ja ti znam da je u Tele 2 samo 995 kuna a kod drugih je 100% skuplji.

Dobar je taj C702, moj ga je brat vec nekoliko puta uronio u vodu i nista mu nijeCool
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
CUNO kaže...

Dobar je taj C702, moj ga je brat vec nekoliko puta uronio u vodu i nista mu nijeCool
 XD, a mome frendu iPod Shuffle RADI samo ako je U VODI!
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
neaktivan

Kupio sam C510 i za sada sam zadovoljan. Jedino me dizajn i osjećaj u ruci preobratilo na c510. Kad sam probao jučer oba modela, 10 minuta se nisam mogao odlučiti koji ću pa mi već bilo malo neugdno i rekoh ajd uzet ću c510 pa što bude. Možda sam se zahebo, al sad ga slikaj. Poslije hebanja nema kajanja. Slike su odlične po danu, čak i video nije loš. Nisam baš oduševljen sa snimcima u zatvorenom, ali koliko para toliko čokolade. Zvuk nije loš, skoro kao i na walkmen seriji što me ugodno iznenadilo (ipak je to foto mob.) Da sam kupio c702 vjerojatno bih žalio što nisam uzeo c510. Kod c510 je pisalo da dulje baterija traje i kažem malo elegantniji osjećaj u ruci, a GPS mi nije toliko potreban i radim u kancelariji pa mi mob ne mora biti vodootporan, eto zbog takvih sitnih detalja koji život znače kupih c510.

16 godina
neaktivan

Kupio bi mobitel do (oko) 1000 kn, može polovni. Koji?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
titan kaže...

Kupio bi mobitel do (oko) 1000 kn, može polovni. Koji?

Nokia 5800, LG Optimus a znalo se naći i HTC Hero za 1000 kn u oglasu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice