Mobitel do 1000 kn.

poruka: 24
|
čitano: 4.139
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kn.

ovak, triba mi mob to 1000 kuna, ali novi, znaci iz tele 2 vip bilo koji, jer nisan u mogucnosti priko njuskala nesto.

ono glavno mi je da mob ima ok kameru, mp3, sad jeli touch ili ne svejedno, iako radije touch, i da je izdžljiv, tj. recimo trajniji.

i to bi bilo to. any suggestions ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mobitel do 1000 kn.
DonnieDarko kaže...

ovak, triba mi mob to 1000 kuna, ali novi, znaci iz tele 2 vip bilo koji, jer nisan u mogucnosti priko njuskala nesto.

ono glavno mi je da mob ima ok kameru, mp3, sad jeli touch ili ne svejedno, iako radije touch, i da je izdžljiv, tj. recimo trajniji.

i to bi bilo to. any suggestions ?

pa najbolje ti je otic u tele2 centar i rec da trebas mobitel do 1000 kuna i nek ti pokazu sve uredaje u tom cjenovnom rangu,a zasto ne preko njuskala

tureburevalja
14 godina
neaktivan

preko njuskala ne mogu jer iden ca za dan dva, da ne iden u detalje

a u tele 2 san vidija jedino nokiu 5800 XM cini mi se i samsung s5570 galaxy mini. a stvar je u tome da ja nemam pojma o tim androidima ovom onom. pa...

14 godina
neaktivan
uzmes si sony ericcson x8
tureburevalja
14 godina
neaktivan
limalesa kaže...
uzmes si sony ericcson x8

ili bolje x10,bolja kamera od x8 a jeftiniji par 10-aka kuna

tureburevalja
14 godina
neaktivan

nije li x10 skuplji i to masu ?

-ak nije bed dati link :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 23:42 (DonnieDarko).
15 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kn.

Imas Samsung Galaxy 3 u tele-2 za 995 kn..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aha, ok

nego u vezi tog x10 me muci to sto san cita da dosta ljudi govori kako baterija traje malo ovo ono, el ima iko info o tome ? jer ipak, 1 dan je premalo za trajanje baterije.

stoga da se mislim između toga, x8, i samsung galaxy 3

16 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kn.

Ili Huawei U8650

3.5 Inch Touchscreen, najnoviji android, jedino je kamera samo 3 MP, Prijenos broja i start paket 745kn, sam uređaj je 1045kn

Tehničke specifikacije

Edit: Zaboravio sam spomenuti da nema puno reviewa zato što je nov mobitel i nudi se samo u Turskoj, Hrvatskoj i još jednoj zemlji. Malo sam istraživao (po forumima) i ljudi su uglavnom zadovoljni kažu da je dobro napravljen i da baterija traje duže od ostalih u tom rangu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 13:09 (Spaceblade).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spaceblade kaže...

Ili Huawei U8650

3.5 Inch Touchscreen, najnoviji android, jedino je kamera samo 3 MP, Prijenos broja i start paket 745kn, sam uređaj je 1045kn

Tehničke specifikacije

sad jos jedan dodan u dilemu :P

ma nema veze sto je kamera 3mp, ima san SEk800i cija je ista bila i mega kamera, dobro taj je bia cybershot i to :P

15 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kn.

Ja bi isao na galaxya 3..bolja baterija od x8, i jos neke stvari, a ova x10 ti je mini, to bi ti mozda bilo malo..a ovaj huawei, neznam kakva mu je kvaliteta, i mislim da neces imat dobru podrsku od strane proizvodjaca..

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 13:10 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da neka nova tvrtka :/

nego vidia san da galaxy nema flash na kameri, oce to bit toliko problem ?

15 godina
neaktivan
DonnieDarko kaže...

da neka nova tvrtka :/

nego vidia san da galaxy nema flash na kameri, oce to bit toliko problem ?

Hm, neznam, nekoristim ionako cesto kameru na mobu, tak da ti nebi znao reci, ali i da ima flash, neznam jel bi ti to puno pomoglo po noci..

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3395&idPhone2=3725&idPhone3=3724

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 13:17 (brane47).
14 godina
neaktivan

hmm, uistinu neznam sto bi.

x10 mi je zapela za oko, al bed je baterija, ovome kamera, msm nisam ja neki zahtjevni korisnik tu, al opet, znan dosta često slikat, pa ..

nesto između ta dva cu cini mi se

16 godina
neaktivan

Huawei je poznat iako ne po mobitelima, doduše bio je T-Mobile Pulse donedavno u trgovinama a proizvođač je bio Huawei. Imaš na Forum.hr mišljenja ljudi kaoji ga žele ili su ga kupili pa i od tamo možeš nešto saznati.

14 godina
neaktivan
DonnieDarko kaže...

x10 mi je zapela za oko, al bed je baterija, ovome kamera, msm nisam ja neki zahtjevni korisnik tu, al opet, znan dosta često slikat, pa ..

sumnjam da je baterija takva da jedan dan izdrzi,ias neka podesenja za manju potrosnju baterije,smanjis osvjetljenje na zaslonu i tako to

tureburevalja
14 godina
neaktivan
Spaceblade kaže...

Huawei je poznat iako ne po mobitelima, doduše bio je T-Mobile Pulse donedavno u trgovinama a proizvođač je bio Huawei. Imaš na Forum.hr mišljenja ljudi kaoji ga žele ili su ga kupili pa i od tamo možeš nešto saznati.

samo opet kazu ljudi da je kamera mega losa :P

limalesa kaže...
DonnieDarko kaže...

sumnjam da je baterija takva da jedan dan izdrzi,ias neka podesenja za manju potrosnju baterije,smanjis osvjetljenje na zaslonu i tako to

a bas su ljudi govorili, da im baterija uz iskljucen wifi,3g, i to uz malo sms, poziv i gotovo za jedan dan :P

14 godina
neaktivan
DonnieDarko kaže...
Spaceblade kaže...

samo opet kazu ljudi da je kamera mega losa :P

limalesa kaže...
DonnieDarko kaže...

a bas su ljudi govorili, da im baterija uz iskljucen wifi,3g, i to uz malo sms, poziv i gotovo za jedan dan :P

da imas mogucnosti preko njuskala kupit mob bilo bi puno bolje i lakse,za soma kuna kupis mob boli glava

tureburevalja
14 godina
neaktivan

aj preporuci neki sa njuskala, da vidim, mozda uspijen sredit nekako

14 godina
neaktivan
DonnieDarko kaže...

aj preporuci neki sa njuskala, da vidim, mozda uspijen sredit nekako

a gle najbolje ti je pogledat si sam,fakat imas dosta uredjaja za 1000k,meni je npr omnia i8910 hd ok mobitel,ja sam je htio kupit al sam uzeo drugi neki,kazem ti njuskaj pa ces vidit da ima dosta toga dobroga sa garancijom

tureburevalja
17 godina
Mobitel do 1000 kn.

Kupio sam Huawei U8650 prije tjedan dana i svakako bi ga preporučio svima. Ugodno sam iznenađen s obzirom da mob košta 745kn. Definitivno bestbuy. Imao sam prije njega Xperiu X8 i mogu reći da je ovaj Huawei osjetno bolji mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo zasad imam ovo, i stvarno nemam pojma koji bi

Htc wildfire

Htc hero

SE X10 Mini Pro

SE Vivaz u5i

TXT Pro SE (sviđaju mi se ovakvi tipovi s qwerty tipkovnicom)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:18 (DonnieDarko).
16 godina
neaktivan
Mobitel do 1000 kn.

Da ti pomognem nemoj Symbian (ovaj vivaz ga ima koliko sam skužio), Izgleda dobro hardverski ali nemoj, ako imaš android -> definitivno android.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice