Dobio sma sliku MMS-om i poželio ju prebaciti na PC. Međutim, čini se da message manager software iz meni nepoznatoga razloga ne vidi MMS iako bi trebao već samo normalan SMS. Mobitel je Samsung D900i. Može li mi netko reći u čemu je problem i objasniti kako to riješiti? Unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je što mi ne nudi nikakvu opciju manipulacije slikom kao takvom, samo porukom u cjelini. Uspio sam jednu sliku prebaciti u folder od moba "downloaded images" ali to nisam u stanju ponoviti jer nemam pojma kako mi je to pošlo za rukom prvi put. Nekako sam došao do opcije "attachment" ali stvarno se ne mogu sjetiti kako s obzirom da je očito bilo slučajno. Mislim da sam išao an forward poruke pa umejsto da je pošaljem stavio u draft ali to ne mogu ponoviti s drugom.
Proslijedi na mail. Kao da posljeđuješ MMS, samo umjesto broja upišeš mail.
Palo mi je to na pamet, ali nemam tu uslugu aktiviranu. Kako ti ide?
Ne treba ništa aktivirati. Ako možeš primiti mail, možeš ga i poslati. Uđeš na MMS, vjerojatno opcije proslijedi ili nešto slično i upišeš umjesto broja primatelja e-mail adresu.
Eto, uspio sam. Nisam znao da je tako jednostavno poslati mail s mobitela. Hvala na pomoći!