nisam obraćao pažnju na to ali i meni je prekinuo snimanje nakon otprilike 12 minuta na 60 FPS... kad sam samnjio na 25 FPS snimao je pola sata bez problema i onda sam ja sam prekinuo (nije mobitel)... na insideru sam...
nisam obraćao pažnju na to ali i meni je prekinuo snimanje nakon otprilike 12 minuta na 60 FPS... kad sam samnjio na 25 FPS snimao je pola sata bez problema i onda sam ja sam prekinuo (nije mobitel)... na insideru sam...
Evo probao sada sa 1280x720 na 30fps i prekinulo nakon 13min. Nije da mi često treba dugo snimanje ali eto, prije par dana mi trebalo i skužio sam ovo pregrijavanje..
Vi koji ste na 14393.5 PR, jeste li primjetili da je IRIS skener malo sporiji? Meni kao da je malo sporiji nego na 10586 službenom buildu
Vi koji ste na 14393.5 PR, jeste li primjetili da je IRIS skener malo sporiji? Meni kao da je malo sporiji nego na 10586 službenom buildu
nisam to gledao jer sad kako sam bliže vodi preko ljeta, mobitel mi je u vodonepropusnoj torbici pa sam isključio Hello... budem poslije testirao
Na prošlom buildu 14393.5 ali i na na novom 14393.67 ne radi mi svjetski sat, odnosno tab je prazan.
Ne mogu ništa dodati, nema znaka + ...
Kako je kod vas?
Na prošlom buildu 14393.5 ali i na na novom 14393.67 ne radi mi svjetski sat, odnosno tab je prazan.
Kako je kod vas?
isto...
no ako želiš skini si Analog Clock Tile, podrška za vremenske zone i skoro 24000 gradova je besplatna kao dodatak, nema reklama a plus toga je domaći autor
https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdkjv0
samo mala napomena, ako ti želi naplatiti dodatak vremenske zone, instaliraj beta aplikaciju https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdkjvc
Je li ima smisla uzeti 950 XL?? Neki kazu da je super i da je baterija ok, a drugi da je koma...pa nisam pametna sto da radim...
Je li ima smisla uzeti 950 XL?? Neki kazu da je super i da je baterija ok, a drugi da je koma...pa nisam pametna sto da radim...
baterija je ista kao i na drugima... dan-dan i pol otprilike traje... jedino treba zamjeniti zadnju masku, to je najveća mana... imaš dobrih jeftinih bez bežičnog punjenja i NFC ili skuplje Mozo maske sa svime za 249 kn u Mobisu..sve drugo je odlično na njoj, naročito kamera...
Kako je kod vas?
svjetski sat je popravljen zadnjim ažuriranjem alarm aplikacije na insideru
baterija je ista kao i na drugima... dan-dan i pol otprilike traje... jedino treba zamjeniti zadnju masku, to je najveća mana... imaš dobrih jeftinih bez bežičnog punjenja i NFC ili skuplje Mozo maske sa svime za 249 kn u Mobisu..sve drugo je odlično na njoj, naročito kamera...
Zasto je zadnja maska mana? I hvala na odgovoru :-)
jer škripi i jako je loše napravljena...
no ima na internetu kupiti u raznim bojama jeftinih zamjenskih poklopaca ili kao što sam napisao odlične i vrlo luksuzne Mozo maske koje onda ističu ono što nedostaje 950XL: izgled skupog telefona. u Mobisu jedino nema novih drvenih poklopaca http://mozoaccessories.com/product-category/lumia-950-xl/
ja sam sebi uzeo poklopac sa crvenom kožom
ja sada imam Mozo poklopac i stavio sam tanku prozirnu silikonsku zaštitnu masku pa ne odudara previše i naravno zaštitno staklo na ekran... probao sam ih više zaštitnih maski, od raznih plastičnih (pa čak i one obične plastične sa HR grbom) do silikonskih i raznih kombinacija plastika-silikon. neke izgledaju fora ali po mojem mišljenju najbolje je kad se zamjeni poklopac pa ostane onaj dizajn da je poklopac iza ekrana pa ništa ne viri... svatko od nas drugačiji ukus i mišljenje te naviku... a i ovako sa Mozo maskom jednostavno privlači pažnju, kao što bi jedna Lumia više klase trebala :)
Nillkin
http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4392
Mozo je vrh designa, medutim jos nekoristim bezicno punjenje.
Btw. Da li netko ima preporuku za bezicni punjac i fast charger za auto.
P.S.
Vrlo cesto dobijem poruku od foruma prilikom slanja poruke:
Error. An error occurred while processing your request.
I na wp10mobile i na chrome, android... ima li tko savjet ?
Hvala
Kod mene još ne nalazi navedeno ažuriranje (za svjetski sat). Vjerovatno će stići kroz dan-dva.
Koristim je od Božića, preporučujem je. Zadnju masku promijeniš u Mozo i imaš premium dizajn, ili kupiš običnu zaštitnu masku. Škripanje koje se čuje nije nešto posebno, jedino ako si perfekcionista...
što se tiče bežičnih punjača, izbjegavaj kineske jeftine. najčešće nisu dovoljni... ista stvar je i za auto punjače... minimalno bi trebali biti 2,4 A, za brzo punjenje i više, barem 3 A i više (originalni žičani brzi punjač za 950XL npr je 5V i 3A)
ako tražiš bežične punjače za auto, tu posebno budi oprezan jer čak ni originalni Nokia CR-200 za 920 i 930 ne odgovaraju za 950/950XL zbog pozicije zavojnice, previsoko je u maski
na buildu 14393.82 baterija traje puuuno dulje! kako je kod vas drugih?
isto... zapravo sherao sam stalno zadnja 2 dana moblni internet pa zato nisam primjetio... budem viodio slijedećih dana
Ja nisam pametna što da radim, da li da ga uzmem ili ne, jer masu se gadno na bateriju žale da ni do 16h ne izdrži, a opet s druge strane drugi ga fale.... help :(
Ja nisam pametna što da radim, da li da ga uzmem ili ne, jer masu se gadno na bateriju žale da ni do 16h ne izdrži, a opet s druge strane drugi ga fale.... help :(
kad netko nešto tvrdi traži ga dokaz. ljudi ovdje svašta lupaju i jedva čekaju da pljuju po windowsima a da ih nisu imali u rukama. i onda oni vidjeli da netko drugi piše da je baterija slaba...
uz neki normalni rad baterija mora izdržati jedan dan. sve ovisi o samom korištenju... naravno ako ćeš ganjati igre i video da će slabo trajati...
Dobila sam mob i nemogu vjerovati gdje su stavili mikrofon..hahahahahah ne da me bode u oci nego ono...
Dobila sam mob i nemogu vjerovati gdje su stavili mikrofon..hahahahahah ne da me bode u oci nego ono...
nije samo jedan mikrofon, već četiri raspoređena po uređaju
Ma sve to divno i krasno ali brate ova rupa im nije tribala na tom mjestu, ruzno izgleda i bode u oci :D tribali su sastrane negdje tu rupu staviti
Da je mogao ići sa strane vjerojatno bi ih razmjestili. Bitno je da budu na tim mjestima zbog kvalitete zvuka prilikom snimanja i razgovora. Meni je u početku bilo isto upadljivo sad ih uopće ne primjetim da su tu. :D
je li potrebno fleshirati firmware sa WDRT moj mob? po meni i ne baš ili?
je li potrebno fleshirati firmware sa WDRT moj mob? po meni i ne baš ili?
ja preporučavam da se to napravi ali, sve ovisi o tvojoj procijeni da li možda ima nekih problemčića ili ne... kupio sam 950XL prvog dana prodaje u Njemačkoj prošle godine i odmah sam prefleširao sa WDRT i nijedan problem nisam imao dok su trugi po internetu pljuvali kako ništa ne valja, da da sporo radi, da se ruše aplikacije... meni je sve radilo super. ako misliš da bi možda mogla raditi puno bolje nego sada, onda obavezno WDRT i fleširaj... u biti i na servis da odneseš Lumiju, oni ti prefleširaju sa WDRT