Memoriska kartica

poruka: 12
|
čitano: 3.777
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Memoriska kartica

E poz svima , jutros sam pokusao i pravio se MAJSTOR da napravim neke particije na memorijskoj kartici micro sd i naravno zeznuo sam nesto, izbrisao sam 1 particiju nez ni ja koju, a drugoj sam povecao size. E sad ne mogu da otvorim na telefeonu karticu,ne mogu da spojim telefeon tj karticu na komp. Ako ko zna kako ovo da rijesim bio bi mu zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Memoriska kartica

Odi u disk managenent (control panel - administrative tools) i tamo formatiraj.

Trebalo bi moći.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Memoriska kartica
blacko kaže...

Odi u disk managenent (control panel - administrative tools) i tamo formatiraj.

Trebalo bi moći.

al ne mogu nikako da spojim karticu na komp ane prepoznaje je ni na digitalnom aparatu ni na mobitelu .

16 godina
neaktivan
Memoriska kartica

USB adapter bi trebao poslužit ako ga imaš, ili ako imaš čitač kartica u laptopu?

Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio. rekao.

A koji format si stavio? EXT*, FAT32...? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 15:00 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

USB adapter bi trebao poslužit ako ga imaš, ili ako imaš čitač kartica u laptopu?

Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio.

a problem je u tome sto sma ja 1 nekakvu izbrisao,a ovoj sto mi je imala 1.2GB particija povecao na 1,.8 a ovu izbrisao i stavio je aktivna da je i od tad nista,  :D nisam vidio koji je format nesto nt vako nesto 

16 godina
neaktivan
damirirma kaže...
Mitsuoka kaže...

Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio.

a problem je u tome sto sma ja 1 nekakvu izbrisao,a ovoj sto mi je imala 1.2GB particija povecao na 1,.8 a ovu izbrisao i stavio je aktivna da je i od tad nista,  :D nisam vidio koji je format nesto nt vako nesto 

Napravi GParted LiveCD, možda je on očita. 

Ali nabavi USB adapter ili nešto.. preko mobitela nećeš ni sa njime vidit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Memoriska kartica

Ok hvala ti na pomoci odo da pokusam :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Memoriska kartica

Evo uspio sma otvoriti preko drugog mobitela sad moze li mi ko objasniti kako i sta da uradim kako napraviti particije i to 
Evo slika sta mi trrenuto ima

http://imageshack.us/photo/my-images/443/56461416.jpg/ 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

ma ne treba mi za app2sd imam to kako sam instalirao kayogen mod 7 AL SAMO MI TREBA DA PRORADI KARTICA NISTA VISE PA AKO IMA KO DA OBJASNI KAKO INSTALIRATI PARTICIJE NEK STAVI 

16 godina
neaktivan

pa samo formatiraj karticu na FAT32 i to ti je onda to.

BTW Cyanogenmod

12 godina
Memoriska kartica

e ljudi jel zna tko kako da izbrisem particiju na memorijskoj.. napravljena je preko recoverya.. memorijska je sve skupa 2gb, a particija 1 gb..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice