E poz svima , jutros sam pokusao i pravio se MAJSTOR da napravim neke particije na memorijskoj kartici micro sd i naravno zeznuo sam nesto, izbrisao sam 1 particiju nez ni ja koju, a drugoj sam povecao size. E sad ne mogu da otvorim na telefeonu karticu,ne mogu da spojim telefeon tj karticu na komp. Ako ko zna kako ovo da rijesim bio bi mu zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi u disk managenent (control panel - administrative tools) i tamo formatiraj.
Trebalo bi moći.
Odi u disk managenent (control panel - administrative tools) i tamo formatiraj.
Trebalo bi moći.
al ne mogu nikako da spojim karticu na komp ane prepoznaje je ni na digitalnom aparatu ni na mobitelu .
USB adapter bi trebao poslužit ako ga imaš, ili ako imaš čitač kartica u laptopu?
Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio. rekao.
A koji format si stavio? EXT*, FAT32...?
USB adapter bi trebao poslužit ako ga imaš, ili ako imaš čitač kartica u laptopu?
Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio.
a problem je u tome sto sma ja 1 nekakvu izbrisao,a ovoj sto mi je imala 1.2GB particija povecao na 1,.8 a ovu izbrisao i stavio je aktivna da je i od tad nista, :D nisam vidio koji je format nesto nt vako nesto
Onda spojiš i napraviš što je kolega napravio.
a problem je u tome sto sma ja 1 nekakvu izbrisao,a ovoj sto mi je imala 1.2GB particija povecao na 1,.8 a ovu izbrisao i stavio je aktivna da je i od tad nista, :D nisam vidio koji je format nesto nt vako nesto
Napravi GParted LiveCD, možda je on očita.
Ali nabavi USB adapter ili nešto.. preko mobitela nećeš ni sa njime vidit.
Ok hvala ti na pomoci odo da pokusam :D
Evo uspio sma otvoriti preko drugog mobitela sad moze li mi ko objasniti kako i sta da uradim kako napraviti particije i to
Evo slika sta mi trrenuto ima
http://imageshack.us/photo/my-images/443/56461416.jpg/
Za što ti trebaju particije? Android A2SD?
Ako je za to, http://www.techcredo.com/android/tutorial-how-to-partition-your-android%E2%80%99s-sd-card-for-a2sd-with-gparted-on-a-windows-pc-ext234
ma ne treba mi za app2sd imam to kako sam instalirao kayogen mod 7 AL SAMO MI TREBA DA PRORADI KARTICA NISTA VISE PA AKO IMA KO DA OBJASNI KAKO INSTALIRATI PARTICIJE NEK STAVI
pa samo formatiraj karticu na FAT32 i to ti je onda to.
BTW Cyanogenmod
e ljudi jel zna tko kako da izbrisem particiju na memorijskoj.. napravljena je preko recoverya.. memorijska je sve skupa 2gb, a particija 1 gb..