Meizu MX5

poruka: 141
|
čitano: 47.172
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Meizu MX5
Skinuo update, nisam nikakve vizualne promjene primijetio, imate možda neki engleski log? Jel koristite SwiftKey? Ja ne mogu pisat bez te app, ali u zadnje vrijeme mi se konstantno ruši, vaša iskustva?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meizu MX5

Stavio sam Flyme 5 na mob al nemogu naci opciju za root po my flyme accountom, kako da ga rootam?

EDIT: nevermind, premjestili su ga u Fingerprint and security > Root permission...

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:00 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

i kakav je Flyme 5? Jel ima značajnih poboljšanja?

15 godina
Meizu MX5

i mene zanima kakva je 5-ica? mane, prednosti, baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meizu MX5

odakle mi je najbolje kupiti ovaj mobitel? vidim na geekbuyingu ima po 300$ ali iz skladista u hong kongu, koliko bi mi lupili carine i poreza kad bi tako narucio? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meizu MX5

25% i 30 kn carisnkih troskova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meizu MX5

kasno sam skuzio da pise hk warehouse a ne uk warehouse, vec sam se ponadao imat pilu ispod 2000 kn... valjda ce bit neki popust za bozic, jebem ti drzavu i onoga ko izmisli pdv

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meizu MX5

navodno je flyme 5.0 dostupa za skidanje: https://www.telekineza.com/flyme-5-0-za-meizu-mx5-dostupan-za-skidanje/

Ja sam vec na beti pa nemogu potvrditi ali zanima me koja je razlika izmedju bete i ovog official?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VandaL.pr! kaže...

navodno je flyme 5.0 dostupa za skidanje: https://www.telekineza.com/flyme-5-0-za-meizu-mx5-dostupan-za-skidanje/

Ja sam vec na beti pa nemogu potvrditi ali zanima me koja je razlika izmedju bete i ovog official?

neznam da li si ovo vidio, link

9 godina
neaktivan
Meizu MX5

Ja sinoc skinio peticu stable, prije toga sam imao 5 betu, i apsulutno nikakve razlike ne primjecujem, barem u vizualnom smislu.

0 0 hvala 0
12 godina
Meizu MX5

Nisam imao betu i popodne sam nadogradio mob. Osobno mi djeluje za sada sve bolje i dorađenije, a za bateriju je još rano išta reći...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meizu MX5

dali je stigao kome službeni update na flayme 5.0

0 0 hvala 0
13 godina
kundak07 kaže...

Ja sinoc skinio peticu stable, prije toga sam imao 5 betu, i apsulutno nikakve razlike ne primjecujem, barem u vizualnom smislu.

Kako si instalirao, friski install ili preko bete?

9 godina
neaktivan

Preko bete, nisam isao na ciscenje podataka.

15 godina
Meizu MX5

Jel ima netko zainteresiran za kupovinu Meizu-a? Koristio sam ga neka dva mjeseca, od prva dana je bio u silikonskoj masci i ima nilkin tempered glass. Razlog prodaje je vracanje na staro, tj. na iphone. ajde dogovorit cemo se oko cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kak da na mx5 zatvorim otvorene aplikacije? Stiscem dva tri puta home button ne znam di je to

0 0 hvala 0
15 godina
11glava11 kaže...
Kak da na mx5 zatvorim otvorene aplikacije? Stiscem dva tri puta home button ne znam di je to

Ne moraš se brinuti oko toga, flyme sam gasi aplikacije nakon 3 min, ali ako već hoćeš, povuci lagano prst od ispod ekrana prema gore

11 godina
neaktivan
Dada skuzio sam nakon par min sta sam napisao,a jel mogu ugasit to da sam gasi?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
11glava11 kaže...

ne, ali ako drzis prst na aplikacijama kad otvoris taj app trail onda stavis mali lokotic na njih pa nebi trebalo gasiti te aplikacije koje hoces da ti budu aktivne... 

10 godina
Meizu MX5

Zanima me na flyme 5 koliki je max shutter speed? Vidim da pro5 sa flyme 5 ima 7min 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kako da to provjerim?

11 godina
neaktivan
Meizu MX5

Updateao sam na 5.1.1.1A i ne zeli mi uc u google store

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Odi u app store i skini Google installer i instaliraj preko njega ponovo trg. play store

0 0 hvala 0
9 godina

Ovako da i ja malo sumiram utiske posle par dana, Telefon je dosta bra, lagan, lep, ali kamera losa, na nivou s3-jke, kakvi ovo 20mpx, mozda sa nekim drugim softverom, ali trenutno ocaj zivi, pogotovu u zatvorenim prostorijama. Video takodje samo na 720p, onako, na 1080p ima previse suma, a na 4k se moze gledati samo na na telefonu, pozzz

8 godina
neaktivan

Jesi updateao mobitel i to sve?

Ja ujutro naručujem MX5 sa Aliexpressa. Can't wait.

9 godina

Normalno, da jesam, jedino ovaj novi Flyme 5,1 sto rusi imaju na njihovom forumu nisam ubacivao, ali kamera je jedini problem, normalno ko je koristio S5, Note, 3 i 4 zna o cemu pricam. Video kodek koji se koristi u 4k je H265, to je novi kodek i za njega treba izuzetno jaka masina da bi reprodukovala (mislim na pc).

8 godina
neaktivan
Meizu MX5

A probaj uštimat manualno način fotografiranja. Bit će di duplo i više bolje fotografije. Ili koristi neku bolju aplikaciju.  Camera FV-5 PRO. 

Imao sam do nedavno neki Prestigio 8 MPX kamera, sranje od mobitela. Stock app za kameru smeće, fotke nikave. Stavio Camera FV-5 PRO, kao da sam promjenio mobitel.

0 0 hvala 0
9 godina

Rucno iprobao sve moguce kombinacije, evo sada cu probati ovu kameru, pa javljam utiske, pozz

9 godina

Ali video zapis na njoj ne radi, trazi mi drugu neku FV - 5, ajde da je nadjem

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 10:54 (levca5).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice